- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Var var o hormon ilaclarinda ignelerinde oyle bisey var.Valla okudugumdanda anlamadım bişey inşallah değildir ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var o hormon ilaclarinda ignelerinde oyle bisey var.Valla okudugumdanda anlamadım bişey inşallah değildir ya
GünaydınGunaydin balımdemekki yumurtlama agrinmis.Bugun agrisiz rahat musmutlu birgunun olsun
14... geri sayimda basladi boylece.
Rabbim ilaca mecbur bırakmadan nasip etsin inşallah hepimizeVar var o hormon ilaclarinda ignelerinde oyle bisey var.![]()
Yarin gitcem gùlùm ben dr.GünaydınArtık başlarız şu belirtimi bu belirtimi diye
sen kontrole mi gitceksin bugün
Amin gùlùm ,ama ben kullandim 4aydirRabbim ilaca mecbur bırakmadan nasip etsin inşallah hepimize![]()
Aynen insan sadece benmiyim gebe kalamayan diyoYarin gitcem gùlùm ben dr.Insaallah buay belirti degil bebis buluruz
gecen ayda belirti ararken, birbirimizi bulduk.Artik adette olsak kistte olsak uzulmuyoruz
hatirliyomusun ,demistinki suan sizlerle yazistigim icin uzulmedim takmadim adet olusumu.bir bebek hikayesi diyo ,aferin evlatlarim boyle dewam edin
bende 10 aydir ilk defa buay aman öff bowser dedim adet olunca.aninda siz geldiniz aklima , du dedim wc.den cikiim de , kizlara size yetistim yaziim hemen.
![]()
Bende oğlumdan önce 4 defa felan kullandım 3 aşılama için 1 normal ilişki için olmadı benim umarım senin olurAmin gùlùm ,ama ben kullandim 4aydir![]()
Aynen insan sadece benmiyim gebe kalamayan diyoama siz olunca hiç üzülmedim iyi ki varsınız ya
kafaya takmamak güzel bişey onun stresini çevremdeki lere de yansıtıyorum ben niyr olmadı olsun artık felan ama artık bende vakti var diyip bekliyorum napalım inşallah yumuşların büyümüştür seninde
![]()
Ben o gece test paylaşmadım kiisagol teyzeciim ,insaallah buyuduk
Iyiki o gece o paylasimi yaptin testinde icini actin ,iyikide bizimki T siz goremiyo
bende sagimi solumu karistiriyom.Yani ozetle, asil sen iyiki varsin
![]()
AnaaaaaaaBen o gece test paylaşmadım kiikonu sahibiydi o
Körlerle sağırlar birbirini ağırlar hesabı olduk biz![]()
Anaaaaaaaben o paylasimi sen actin sandimyyaa
gecenin sohbetin buyusune oyle kaptirmisimki
![]()
eminmisin gı? Kimindi ici acik testt?zaten 2gr aklim vardi
![]()
Ama bende açıyorum içini merak etmeAnaaaaaaaben o paylasimi sen actin sandimyyaa
gecenin sohbetin buyusune oyle kaptirmisimki
![]()
eminmisin gı? Kimindi ici acik testt?zaten 2gr aklim vardi
![]()
Heeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogru
Olsun oda kızmadıHeeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogrubir bebek meselesi diyo o gece Arkadas in paylasimi bayaa isgal ettik kizmaz insaallah ben sen oldugundan okadar eminimki , kizmaz o kizmaz diyom ya
abooo
![]()
Bu aradaHeeee, tamam tamammm, o Arkadasi o gece gormedik ertesi gun yazmisti o.onun paylasimi istila ettikya dogrubir bebek meselesi diyo o gece Arkadas in paylasimi bayaa isgal ettik kizmaz insaallah ben sen oldugundan okadar eminimki , kizmaz o kizmaz diyom ya
abooo
![]()
Burdayım kız görmedim ki yazdıklarınızıBu aradaJOYz yok bugün sesi çıkmıyo nerelerde acaba
Çizgileri görmüyodu şimdi bizide göremiyo eyvahlarım olsunnnBurdayım kız görmedim ki yazdıklarınızı![]()
Hahahah allah iyiliğini versinÇizgileri görmüyodu şimdi bizide göremiyo eyvahlarım olsunnn![]()
VersinnHahahah allah iyiliğini versin![]()
Bugun de senmi denk gelemedin bildirimlereBurdayım kız görmedim ki yazdıklarınızı![]()