canım denedim memnun da kaldım yumusacık olodu sacım tıpkı kremlemişim gibi. ilk sürdüğümde sanki yumuşamadı gibi hissettim ama kuruyunca istediğim gibi oldu. sen sitenin adresini bana yazıver sana zahmet. ben de bu bitince büyük boy alayım.
bu arada benim sürdüğüm boyle yağ badem yağı gibi aynı kıvamı falan. kutusunun üstünde masaj yazıyo =)) sizinki de öyle mi?
kızlar gün içinde kuru saça da sıkabiliriz değilmi , suyla karışmış gliserini
yoksa sadece bonyadan sonrası yeterlimi olur?
birde suyla fısfıslı şişeye koysam ara ara sıksam diyorum uçları kuru içine başka bir şey de koyabilirmiyiz? koku yağları falan bi zararı olurmu?
Kızlar sakın glİserİnİ kuru saÇa sÜrmeyİn sakın glİserİn nemİ Çekİp hapseder eĞer kuru saÇa sÜrersenİz zaten kuru saÇta az mİktarda olan nemİde Çeker kupkuru dal gİbİ olur saÇınız:1no2:, HA GÜN İÇİNDE DUŞ ALMADAN SÜRMEK İSTESENİZDE ISLATIP sÜrÜn asla kuru saÇa sÜrmeyİn bende kullanıyorum Öneren arkadaŞa teŞekkÜr ederİm.hihoyyyt
mesajını aldım ama ben yazamıyorum 50 msj olmadığı için. çok teşekkürler reyhancım yardımların için.
kızlar bu arada yaklaşık 5 ay oldu gliserini kullanalı ve kullanmadan önce her ay saç uçlarımdaki kuruluk ve yanıklar gitsin diye uçlardan aldırırdım gliserinde sonra hiç kestirmedim tek bi çatallık yok saçımda kurulukta yüzde 70 oranında gitti saç uçlarım resmen ölmüştü yanık yün gibiydi şuan gayet iyi durumdalar yani her ay kırık aldırmaya gerek yok 5 yada 6 ayda bir 1 cm kesmek yeterli olacak eğer saç uzatıyorsanız tabi :)
merhaba canım ben de denedim formülünü , ilk başta ayarlayamamıştım ama şimdi oranını tutturdum nihayet:kedi: çok teşekkürler paylaşımın için , benim de saçlarım inanılmaz kurudu boyadan, düzleştiricidenmafoldumben artık düzleştirici kesinlikle kullanmıyorum çünkü uzatmaya çalışıyorum ve sürekli kırıldığı için uzamıyo haliyle hiç kestirmediğim halde. Sinamekili saç uzatma bakımını da uyguluyorum 2 - 2,5 aydır ve gliserine de başladım bakalım artık kırılmadan uzar inşallah boshayallersmile
ben şunu sorucaktım sana hani demişsin ya saçlarım yanık yün gibiydi diye , o kısımlar düzeldi mi yoksa kestirerek mi kurtuldun?[/
canım merhaba evet bende sinamekili kürü yapıyorum 2 hafta ara vermiştim pazartesi 9.küre başladım bende öyle haftada 1 cm yada 7.uygulamadan sonra birden uzama falan olmadı sende oldumu? ama nedense genede devam etmek istyorum en azından bakım oluyor normaldede 1,5 cm ayda çıkıyor dipler zaten dip boya yaptığım için takip edebliyorum.benim saçlar belimde kalın telli gür sağlıklıydı yolda görenler hep sorardı ne güzel saçın var neyle besliyosun diye :)sonra kahretsin bi gün kuaförde boyadım yaktı adi herif gün geçtikçe büzüldü yandı kupkuru sonra kestirdim nerdeyse küt oldu ona rağmen sabah uçlar büzülüp yün gibi oluyordu gliserini buldum yavaş yavaş gün geçtikçe kuruluğunu aldı yün görünümü yok artık :)ama genede çok azda olsa kuruluk var kolay değil yandı gliserini sürünce o kuruluk yok oluyor zaten 1.ayda başladım gliserine hiç kestrmedim şuan omuzlarda saçım bakalım yaza kadar sinamekiyle uzatabilecekmiyizeyvahedigeldismile
canım bende de öyle olağanüstü bir uzama yok ama zaten benim normalde de ayda 1 cm uzamıyordu 1,5 ayda 1 cm falan uzuyordu, ben de diplerden anlıyorum zaten aynen. Ama şu anda ayda 1- 1,5 cm uzuyor gerçekten de ve daha sağlıklı görünüyor.
ewet faydası var zararı yok bende bu yüzden devam ediyorum sinamekine.senin saçlarda yanık varmıydı yani yada aşırı kuruluk geçen ay ben saçımın tümünü boyadım uçlar çok yıprandı gene bende loraelin çok yıpranmış saçlar için ufacık şişede serumu var heryerde bulunmuyor lorael ürünleri satışı yapan kuaförlerde var ordada 25 tl civarı ama ben bi kozmetikçi buldum orda kuaför malzemeleri satılıyor 10 tl ye aldım uyguladım saçlarıma hemen kendine getirdi eğer yanma varsa saçında sana tam ürünün adını veririm canım zemuszemus
canım yanma dediğin şey incelme, kopma ve saçın çıtır çıtır olmasıysa evet var mafoldumben ne yazık ki , ben haftada 1 kez Evigen ampul sürüyorum saç boylarına ve uçlarına geceden sabaha kadar bekletiyorum .Şimdi bir de ılık zeytinyağı kürüne başladım benmari usulü ısıtıyorum zeytinyağını ve diplere, boylara , uçlara saçımın her tarafına yediriyorum zeytinyağını streçle sarıp yine geceden sabaha kadar bekletiyorum umarım faydası olurboshayallersmile
valla canım çok sevinirim özeldem msj atarsan :1hug:bulabilirsem alırım bu dediğin serumu hemen , kuaför malzemesi satan toptancı kozmetikçiler var oralarda vardır sanırım delikafaduldena.s.
teşekkür ederim canım:1hugpuyorumnanaktan
dün ben fısfıslı şişeye koydum suyla karıştırdım ama sanki su sıkıyorum gibi geliyor :)
ne kadar gliserin ne kadar su olsun kızlar?
ben 1 yemek kaşığı kadar gliserine normal fısfıslı şişenin yarısı kadar su koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?