arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim daha.gliserin fikrini veren arkadaşa teşekkürler.bende hemen deneyecegim.birde bu mavi su ne oluyor anlamadım..geçen gün kuaförüm şiddetle lorealın saç bakım la ilgili ürünlerini satmak istedi çok iyi oluyormuş kuru saçlara bende bir düşüneyim dedim..aranızda kıllanan varmı acaba...
ya nedir bu kuaförelerdne çektiğimiz hep aynılar yaa sinirleralsanaalsanasmile
cnm kırıklarıda geçiriyomu peki??[/QUO
bende kırık olmadığı için gözlemliyemedim canım ama sanmıyorum sadece biraz cila etkisi yaratır daha yumuşattığı için birazda parlar yani kırıklar çok göze batmaz gibime geliyor.kırık derken çatallaşmış saç uçlarını diyosun sanırım onlar kim ne derse desin geçeceğini sanmıyorum tek çözümü kestirmek ama genede bi dene istersen bellimi olur faydasını görürsün belki çok pahalıda değil bişey kaybetmesin belki işine yarar opuyorumnanaktan
cnm kırıklarıda geçiriyomu peki??[/QUO
bende kırık olmadığı için gözlemliyemedim canım ama sanmıyorum sadece biraz cila etkisi yaratır daha yumuşattığı için birazda parlar yani kırıklar çok göze batmaz gibime geliyor.kırık derken çatallaşmış saç uçlarını diyosun sanırım onlar kim ne derse desin geçeceğini sanmıyorum tek çözümü kestirmek ama genede bi dene istersen bellimi olur faydasını görürsün belki çok pahalıda değil bişey kaybetmesin belki işine yarar opuyorumnanaktan
tşk ederim cnmm ama geçmsede gözükmesin yeter benm için ya uçları çatal çatal beyaz şeyler var dediiğin gibi onlara cila etkisi yapıp kapatır inşallahopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bende duştan sonra gliserin kullanıyorum röfleden yanan saçlarıma..yumuşack yapıyor saçlarımı..ve ben ek olarak şu meşhur mavi suyum bittiğinde şişeyi yıkayıp içine biraz su, gliserin ve çok az durulanmayan bakım kremimden koydum ve saçımı taramadan önce bunu çalkalayıp sıkıyorum..saçım yumuşacık ve parlak tavsiye ederim
tşk ederim cnmm ama geçmsede gözükmesin yeter benm için ya uçları çatal çatal beyaz şeyler var dediiğin gibi onlara cila etkisi yapıp kapatır inşallahopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bişi değil canım umarım işine yarar opuyorumnanaktan
aynen öyleler canım şimdi benim eskiden başka kuaförde saçlarımı kestirdiğim bayan vardı işten ayrılmıştı bi ara izini kaybettim ve şansıma bu saçımı çok kesen kuaförün yanında işe başladı çok güzel kesim yapar ve dediğinin dışına çıkmaz hatta bazen ben kes derim daha değil der yollar beni geri :)ve her gittiğimde saçımı çok kesene kızıyorum adamda pişman oldu kestiğine hemde baya oldu ama iş işten geçti tabi kızsam ne fayda :))
kızlar saçımı yıkadım sonra gliserin ve bebe yağı sürdüm kıvırcık olan saçlarım bile kabarmadı 2. gün olamsına rağmen şuan bile çok güzel saçlarım ya yumuşak sanki saçımda hiç bir şey yok gibi duruyor ve öye his veriyor kesinlikle öneririm bu uygulamayı fazla sürmemek kaidesiyle çok iyi yapıyor
Saol reyhancım çok iyi olmuş bunu paylaşman gliseirn elektriklerimi tamamiyle kesti diyebilirim ....
shekr 'in önerdiği gibide yapabilirsin az sürdünmü suyla inan çok güzel oluyor tavsiye ederimm ....
Merhaba:
Ben de denedim gliserini =) Yumuşacık oldu. Elektriklenmeye henüz çözüm bulamadım ama çok sevdim. Çok teşekkürler yerimseniben
ben durulanmayan bakım kremi ile denicem..bi arkadaş tavsiye etmiş :)
kızlar ya bu gliserini nemli saça sürüp sonra kurutsak olmaz mı..ıslak ıslak duramıyorum ben ya..bide benim saçlarım röfleden tamamen kurudu.dipleri sağlıklı ama tamamına bakınca felaket.kırpık kırpık oldum yaaa.tamamına sürseem olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?