merhaba canım ben de denedim formülünü , ilk başta ayarlayamamıştım ama şimdi oranını tutturdum nihayet:kedi: çok teşekkürler paylaşımın için , benim de saçlarım inanılmaz kurudu boyadan, düzleştiricidenmafoldumben artık düzleştirici kesinlikle kullanmıyorum çünkü uzatmaya çalışıyorum ve sürekli kırıldığı için uzamıyo haliyle hiç kestirmediğim halde. Sinamekili saç uzatma bakımını da uyguluyorum 2 - 2,5 aydır ve gliserine de başladım bakalım artık kırılmadan uzar inşallah boshayallersmile
ben şunu sorucaktım sana hani demişsin ya saçlarım yanık yün gibiydi diye , o kısımlar düzeldi mi yoksa kestirerek mi kurtuldun?

[/
canım merhaba evet bende sinamekili kürü yapıyorum 2 hafta ara vermiştim pazartesi 9.küre başladım bende öyle haftada 1 cm yada 7.uygulamadan sonra birden uzama falan olmadı sende oldumu? ama nedense genede devam etmek istyorum en azından bakım oluyor normaldede 1,5 cm ayda çıkıyor dipler zaten dip boya yaptığım için takip edebliyorum.benim saçlar belimde kalın telli gür sağlıklıydı yolda görenler hep sorardı ne güzel saçın var neyle besliyosun diye :)sonra kahretsin bi gün kuaförde boyadım yaktı adi herif gün geçtikçe büzüldü yandı kupkuru sonra kestirdim nerdeyse küt oldu ona rağmen sabah uçlar büzülüp yün gibi oluyordu gliserini buldum yavaş yavaş gün geçtikçe kuruluğunu aldı yün görünümü yok artık :)ama genede çok azda olsa kuruluk var kolay değil yandı gliserini sürünce o kuruluk yok oluyor zaten 1.ayda başladım gliserine hiç kestrmedim şuan omuzlarda saçım bakalım yaza kadar sinamekiyle uzatabilecekmiyizeyvahedigeldismile