saçlarımı hiç bir şey kullanmadan bırakmak istiyorum onun için uğraşıyorum bende benimde öyle iri dalgalı ve kabarık kıvırcık tam değil ama kabarık kuruyunca o elektriklenmeyide alıyormu sende de
çok fiyat farkı koymuşlar ya evet gidip almak en iyisi :)
yaĞlandırmaz mı bu saÇları acaba
Canım ben sabah kalktığımda dalgası gayet güzel duruyor ama gün içinde kabarırmı bilmem çünkü ben fön çekiyorum hemen kabarma pek olmuyor bide briyantinli krem sürüyorum yatışıyor bence saç tipine göre kremler var bukleleri belirgin gösteren kabartmayan onlardan uygula ben mecburen kendi haline bırakamıyorum çünkü omuzlarımda ve katlı gür olduğu için kabarıyor fönle düzeltiyorum daha uzun olsaydı saçım föne gerek kalmazdı kendini salıyor zaten uzunken hoş duruyor senin saçın kısamıki :)?
yağlandırmaz mı bu saçları acaba
KISA DEĞıL SAÇIMDA BEN SADECE GLıSERıNı UYGULADIM ÇOK ıYı OLDU AMA ıLERıDE KABARACAĞINDAN ÖRDÜM EK OLARAK BıR ŞEY KULLANMAM GEREK DEDıĞıN GıBı AMA YORULDUM YA YIKAYIP ÇIKMAK ıSTıYORUM HADı ISLAKKEN SÜREYıM BıR ŞEY KURUSUN KALSIN ÖYLE AMA BıRAZ ÜMıTSıZıM:mafoldumben
denedim onu kabarır dedim ama normalden daha iyi oldu canım ya dediğin gibi yapıcam köpükle destekliyicem eminim güzel durur dalgalı aslında iri iri bukle oluyor kabarmasını en doğal yolla engellicem inşallah tavsiyen için teşekkür ederim... sende fön kullanmadan başka bir şeyler denesen saçların yanar o zamanda hiç toparlayamazsın Allah göstermesin valla benim olmuştu ütü yapıyordum düzelsin diye inan 5 cm kendi saçım diğerleri iğrençti anca 5 sednede güzel haline soktum ıyy hatırladım çok kötü ya[/
ah canım ya benim saçlarım yandı bile :)ben senelerdir kendim boyarım saçlarımı fönde çekerim ama çok güçlü saçlarım vardı bakımda yapardım bi gün şeytana uydum kuaförde boyattım bide kestirdim aynı anda o gür saçlarım bir dirhem kaldı uçlarda al dedim 1 cm sen ara makasıyla giriş boydan almamış incecik bırakmış bide boyasıda artık günümü geçmiş nasıl bi boyaysa saçlarım gün geçtikçe mahvoldu yandı bende mecburen kısalttım ama hala uçlarda kaldı biraz uzasın onlarda gidecek gliserin şimdi işimi görüyo yanıklar belli olmuyo sürünce yumuşatıyor bide daha hızlı uzasalar çok güzel olacak ona uğraşıyorum şimdi
benimde saçlar epey kuru.Yağ filan yapıyorum düzelir gibi oluyo fakat bi süre sonra tekrara elime saman gibi geliyor...denemediğim şey kalmıyor bunuda deneyelim bakalım.
reyhancım sen sadece uçlarna sürüyosun sanırım.Diplere değdirmeden tüm saça sürsem mi?Çünkü benim bi uçları kuru birde saçımın en üstte kalan yerleride çok kuru.
bende duştan sonra gliserin kullanıyorum röfleden yanan saçlarıma..yumuşack yapıyor saçlarımı..ve ben ek olarak şu meşhur mavi suyum bittiğinde şişeyi yıkayıp içine biraz su, gliserin ve çok az durulanmayan bakım kremimden koydum ve saçımı taramadan önce bunu çalkalayıp sıkıyorum..saçım yumuşacık ve parlak tavsiye ederim
ah canım ya benim saçlarım yandı bile :)ben senelerdir kendim boyarım saçlarımı fönde çekerim ama çok güçlü saçlarım vardı bakımda yapardım bi gün şeytana uydum kuaförde boyattım bide kestirdim aynı anda o gür saçlarım bir dirhem kaldı uçlarda al dedim 1 cm sen ara makasıyla giriş boydan almamış incecik bırakmış bide boyasıda artık günümü geçmiş nasıl bi boyaysa saçlarım gün geçtikçe mahvoldu yandı bende mecburen kısalttım ama hala uçlarda kaldı biraz uzasın onlarda gidecek gliserin şimdi işimi görüyo yanıklar belli olmuyo sürünce yumuşatıyor bide daha hızlı uzasalar çok güzel olacak ona uğraşıyorum şimdi
bende duştan sonra gliserin kullanıyorum röfleden yanan saçlarıma..yumuşack yapıyor saçlarımı..ve ben ek olarak şu meşhur mavi suyum bittiğinde şişeyi yıkayıp içine biraz su, gliserin ve çok az durulanmayan bakım kremimden koydum ve saçımı taramadan önce bunu çalkalayıp sıkıyorum..saçım yumuşacık ve parlak tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?