Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

Aqua • Cyclomethicone • Phenyl Trimethicone • Dimethiconol • Polyquaternium-16 • PEG/PPG-18/18 Dimethicone • Lactic Acid • Parfum • Panthenol • Sodium Benzoate • Panax Ginseng Root Extract • Cetrimonium Chloride • Glycerin • Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein • Hydrolyzed Wheat Protein • Arginine • Acetyl Tyrosine • Arctium Majus Root Extract • Hydrolyzed Soy Protein • Hydrolyzed Keratin • PEG-12 Dimethicone • Polyquaternium-11 • Niacinamide • Ornithine HCl • Citrulline • Linalool • Pantolactone • Coumarin • Hexyl Cinnamal • Limonene • Biotin • CI 15985 • CI 16255

buda içindekiler

ya birşey daha soracağım ,
gliss onarıcı bakım spreyi varya kullandınmı bilmem birara kullanmıştım kolay taranıyor uçları daha güzel oluyordu, şimdi kararsız kaldım gliss mi gliserin mi? :)
ikisinide kullan deme evde bir sürü şey var ısırgan suyu karanfil suyu gliserin hangisini hangi ara sürecem şaşırdım valla sence hangisi daha iyi onarır?

valla canım glisi ben yıllar önce sarısını aldım kullandım fena değildi ama gliserin kadar yumuşatmadı sonuçta market ürünü vede kimyasal illaki yarıyordur işe ama kimyasallardan bıktım ben gliserin doğal yani seçim senin üstelik sulandırdığında gliserin bayada gidiyor.opuyorumnanaktan

bnmde saçlarım çalı gibii çok kötü boyadan çok kurudular.nasıl düelir bilmiyorum.fön flnda çektirmiyorum artık ama.jalyd professional serumunu kullanıyodum memnundum ama bıraktığım anda saçlarım yne kupkuru oldu.gliserin aldım sabah gidip ve şuan sürdüm bekliyorum inş düzelir cnm çok dua edermmm sanaaa:))

hihoyyyther banyodan sonra yapıyorumbayanssulusmilemükemmel bişey anlatamam boyadan yanan adam olmaz dediğim saçlarım şampuan reklamlarındaki gibi şok oldum kafamçokkarıştıbunuda deneyeyim nolurki demiştim Allah senden razı olsun arkadaşım çok dua ettim sana:Saruboceq:moralim okadar yerine geldiki sayendesırnaşık şeyteşekkür ederim konuyu yeni bulabildim geç oldu biraz ama tavsiye ederim kızlar bende olumunekankayizsmilea.s.

kızlarr ya haftada kaç kere sürüyosunuz çok sürsem zararı olurmu:)) hemen etki göstersin istiyorumm:)

ben her banyodan sonra sürüyorum havluyla nemini aldıktan sonra ıslakken....ilk yapışımda etkisini gösterdi buyrunnnnnnnnnşok oldum o yüzden ...nemli kalıcak kendi kendine kuruyacak ama fön makinasıyla kurutma sürüpte akannehirbu şekilde yaparsan kesinlikle memnun kalırsın ..........inşallah yararzemuszemus

cnm saf şekilde de sürüyosunuz galiba..ben hiç öyle denemedim..bi şişeye koydum göz kararı gliserin su ve durulanmayan saç kremi azcık da..saf sürünce sadece uçlara ıslakken sürmek yeterli sanırım..ben cnaım sıkıldıkça arada bi fıs fıslıyorum ama yetersz galiba :(

bnmde saçlarım çalı gibii çok kötü boyadan çok kurudular.nasıl düelir bilmiyorum.fön flnda çektirmiyorum artık ama.jalyd professional serumunu kullanıyodum memnundum ama bıraktığım anda saçlarım yne kupkuru oldu.gliserin aldım sabah gidip ve şuan sürdüm bekliyorum inş düzelir cnm çok dua edermmm sanaaa:))

inşallah canım faydasını göreceksin opuyorumnanaktan

hihoyyyther banyodan sonra yapıyorumbayanssulusmilemükemmel bişey anlatamam boyadan yanan adam olmaz dediğim saçlarım şampuan reklamlarındaki gibi şok oldum kafamçokkarıştıbunuda deneyeyim nolurki demiştim Allah senden razı olsun arkadaşım çok dua ettim sana:Saruboceq:moralim okadar yerine geldiki sayendesırnaşık şeyteşekkür ederim konuyu yeni bulabildim geç oldu biraz ama tavsiye ederim kızlar bende olumunekankayizsmilea.s.

canım benim ya bu ara duayada ne ihtiyacım var bi bilsen Allah sendende razı olsun memnun kalmanıza çok sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :lepi:

cnm saf şekilde de sürüyosunuz galiba..ben hiç öyle denemedim..bi şişeye koydum göz kararı gliserin su ve durulanmayan saç kremi azcık da..saf sürünce sadece uçlara ıslakken sürmek yeterli sanırım..ben cnaım sıkıldıkça arada bi fıs fıslıyorum ama yetersz galiba :(

canım zaten gliserini sulandırıp süreceksen kuruduktan sonra saça sür ıslak saça sulandırılmış sürüyosun bide su oranı fazla gelir çok etkisini görmeyebilirsin.yani ıslak saça saf bi şekilde kuru saçada sulandırıp süreceksin.bide ben bi kez sürdükten sonra kurutayım dedim acayip duman çıktı bence geceden yapın kendi halinde kurusun daha güzel oluyor yumuşacık zemuszemus

banyo sonrası ıslak saça uyguladıktan sonra saç kurutma makinesi ile kurutsak ya da sonra düzleştirici ile düzleştircek etkisi gene oluyo mu acaba? Benim saçlarım düzleştirmeden çok kötü duruyo çünkü.:sinifsinif:

canım yaa daha bi kere kullandım ve etkisini gördüm yani ilk gün elektriklenme oldu ama şimdi gayet güzel ymuşak o çalı gibi durumdan eser yok.sanırm kullanmaya devam ettikçe saçlarım normal saça dönücek:)) tam saçlarımı kestrcektim bunalımdaydım beni kurtardın.Allah senden razı olsun cnm ya iyiki bu konuyu açmışsın.çok teşekkür ederim;) birde bişey sorcam kalıcımı düzeltiyor acaba yani bi kaç kullanımdan sonra saçlarımız düzeldğinde bıraksak eski halinemi döner yine yoksa böle yumuşak kalırmı? ben düzelene kdar fön ve kurutma yapmıcam bıraktım kendi kendilerine kurusunlar:))

canım yaa daha bi kere kullandım ve etkisini gördüm yani ilk gün elektriklenme oldu ama şimdi gayet güzel ymuşak o çalı gibi durumdan eser yok.sanırm kullanmaya devam ettikçe saçlarım normal saça dönücek:)) tam saçlarımı kestrcektim bunalımdaydım beni kurtardın.Allah senden razı olsun cnm ya iyiki bu konuyu açmışsın.çok teşekkür ederim;) birde bişey sorcam kalıcımı düzeltiyor acaba yani bi kaç kullanımdan sonra saçlarımız düzeldğinde bıraksak eski halinemi döner yine yoksa böle yumuşak kalırmı? ben düzelene kdar fön ve kurutma yapmıcam bıraktım kendi kendilerine kurusunlar:))

canım benim Allah sendende razı olsun ne demek iyi gelmesine çok sevindim.benimde saçlarım yanıktı ve yanık kolay kolay gitmez yanıkları hiç geçirmese bile uzayana kadar geçiş dönemini atlatmana yardımcı olur birden kestirmek zorunda kalmassın şuan yeni başladın bi gün sürme eski halini alır gene benim tafsiyem her banyodan sonra devam et zamanla çok daha iyi olacağını göreceksin yanıklar büyük ölçüde azalacak yada bitecek kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım zaten gliserini sulandırıp süreceksen kuruduktan sonra saça sür ıslak saça sulandırılmış sürüyosun bide su oranı fazla gelir çok etkisini görmeyebilirsin.yani ıslak saça saf bi şekilde kuru saçada sulandırıp süreceksin.bide ben bi kez sürdükten sonra kurutayım dedim acayip duman çıktı bence geceden yapın kendi halinde kurusun daha güzel oluyor yumuşacık zemuszemus

sağol cnm bende geceden sürüyorum ilk başta biraz yapış yapış gibi oluyo ama sabahları çok güzel oluyo gerçekten..

banyo sonrası ıslak saça uyguladıktan sonra saç kurutma makinesi ile kurutsak ya da sonra düzleştirici ile düzleştircek etkisi gene oluyo mu acaba? Benim saçlarım düzleştirmeden çok kötü duruyo çünkü.:sinifsinif:

canım valla o şekil tafsiye etmem gliserinin sürdükten sonra kendi halinde kurursa daha iyi sonuç alırsın.zaten ıslakken sürersen sonra kurutursan nemi hep dışarı veriyor büssürü duman çıkıyor saçtan havalarda ısındı hasta falanda olmassınız yada ıslak saçla yatamıyorsan sadece uçlarda varsa kuruluk saçını kuruttuktan sonra gliserini sulandrıp uçlara sür sadece uçlar ıslak olsa sorun olmaz sanırım opuyorumnanaktan

benim saçlarımın uçlarıda çok kuru bende gliserini denemek istiyorum da bişeyi merak ettim gliserini kullandıktan sonra kuruluk gidiyormu yani bi kaç kez kullandıktan sonra yoksa sürekli kullanmamızmı gerekiyo?

benim saçlarımın uçlarıda çok kuru bende gliserini denemek istiyorum da bişeyi merak ettim gliserini kullandıktan sonra kuruluk gidiyormu yani bi kaç kez kullandıktan sonra yoksa sürekli kullanmamızmı gerekiyo?

valla canım benim saçlarımın doğal yapısı normal kuru değil ama zamanında bir haftada 3 kez boya yaptım hep açık tonlarda nasıl olduysa yandı gün geçtikçe kurudu gliserin baya bi düzeltti saçımı ama ben sürekli kullanıyorum benim yanık saçım düzeldiyse normal kuru saçlara daha iyi gelir düşüncesindeyim ama denemeden bilemessin bence bi süre dene ve kendi saçında gözlemle daha iyi sonuca varırsın hem ucuz hemde uygulaması kolay denemende fayda var vereliniortak:lepi:

Back
X