o kadar güzel yorumlar varki bugün hemen alıp deniycem çünkü saçımın kuruluğuna ne yaptıysam çare bulamadım fönden ve röfleden aşırı yıprandılar akşam deniycem çok merak ediyorum sonuçları yazarım
bişey sorcam ya benim saçlarım normalde hiç dökülmezdi.ama gliserin kullandıktan sonra her saçımı elledğimde dökülüyor.psikolojik olarak elim hep saçımda o yüzden şimdimi dikkat etmeye başladım yoksa gerçekten gliserin saçımı döküyo anlamadım:S kızlar fkrniz varmı saçı dökermi yaa
ay ne güzel bişeymiş bu gliserin:teytey: eğer anlattığınız gibiyse benim tam aradığım ürün..delikafaduldendelikafadulden şimdiye ne denediysem olmadı saçlarım hep kuru hep kuru.:1shok: sonuç hep hüsran en fazla geçici parlklık sağladılar hep kafamçokkarıştı bende yarın alıyım bari hemen..peki bide mavi suyu merak ediyorum ben aslında onu alcaktım ama gliserin daha etkili göründü şuan ..siz hangisini tavsiye edersiniz kızlar ikisinide kullanmak gereksizmi??? bilmiyorumkismile
hayatım mavi su genelde fön öncesi saç yıpranmasın kolay açılsın diye kullanılıyor yani sıvı saç kremi tabiki etkilidir kimisine göre ama ben ilk çıktığında kullandım iyi gelmişti bi kaç ay önce gene aldım bu kez sertleştirdi sanki beğenmedim gliserin kadar doğal ve etkili değil benim fikrim opuyorumnanaktan:lepi:
saol canım aldım bugün gliserin sositososito bu akşam deniycem ama azıcık o ya hemen biter gibi..saçlarım omuzlarımın biraz aşağısında kuru saça uygularken ne kadar oranla karıştırmam gerekiyo suyla ????:sm_confused: çünki bugün hemen denemem lazım saçımıda daha dün yıkadım sanırım böyle suyla karıştırıpta uygulanabilir demi? çok sordum sanırım =D
saol canım bugün yıkadım saçlarımı senin yaptığın gibi biraz suyunu havluyla aldıktan sonra elimle yedirdim yumşacık oldu. şimdi çember bağlı kafamda kendi suyunu hapsetsin kurumasın saçım diye zemuszemus sevdim ben bu gliserini sanırım sürekli kullanacam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çoookk teşekkür ediyorum sana canım :1hug::1hug:
Gliserini formda okuduktan sonra büyük bir heyecanla denemeye karar verdim.saçlarım açık renk dalgalı uçları kuru.artık bakım yapmaktan şekil vermeye çalışmaktan yoruldum.kestirmeye karar vermiştim istemeyerekte olsa.tesadüfen okudum gliserini.paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.benim için mucize bir şey.özellikle dalgalı gür saçlılara kesinlikle tavsiye ediyorum.sağol arkadaşım sayende saçlarımı kestirmekten kurtuldum.kaydirigubbakcemile5
ben de böyle bişey arıyodum ya...bi de mavi su aldım nemli yapar diye...sadce yumuşattı...artık tarak kullanmıyorum elimle tarıyorum saçlarımı...ama nem önemli ya...tel tel oldu benim saçlar...birarada dursalar ne güzel olcak...deniyim bari...alkisalkisalkis
yarın kesinlikle ilk alacağım şey gliserin olacak galiba:)
ama benim saçlarım çok kırık düğünüm var diye kestirmiyorum. bu kırıkların üzerine sürsem boşunamı sürmüş olurum. sabredip düğünden sonra kestirdikten sonramı kullanmaya başlayayım?
bide saçım sarı röfleli çatal, kırık, kuru ne ararsan var şuanda
bence düğüne yakın saçını sakın kestirme gliserinede hemen başla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?