Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

epey geç oldu ama :) Ben saç kuruduktan sonra fön çekiyorum hiç bir zararı yok ama maşa ve düzleştirici kesinlikle tafsiye etmem.

Kizlarr konuyu okudugumda cok mutlu oldum cunku bende ayni dertten muzdaribim ama okumaya devam ettikce duzlestirici kullanilmamasi gerektigini okudum ama ben duzlestiricisiz yapamam((( gercekten daha mi kotu yapio gliserinle duzlestirici kullanan var mi?? Saclari yikadiktan sonra ertesi gun yapsam yine mi daha kotu yapar: (((

Kizlar bu gliserin aktarda satilan bitkisel yag tarzinda bir sey değil mi? Yoksa daha farkli bir sıvı mı?

Kizlar ben biraz gec yazdim ama goren varsa lutfen cevap versin.Ya gliserini surunce saci kurutmasam makineyle cok gec mi kurur.Ve haftada kac kere kullanmam lazim

süper bi haber Türkiye'ye ne zaman gelir acaba bu ürün
Saç botoksu geleli 1-2 sene oldu ama çok da tutulmadı, normal saç bakımına saç botoksu adı verilmiş. Saça botoks yapmak daha farklı bir bakım olmalıydı bence. Sanırım bir dökülme için var bu pek yaygın değil, asıl saç tellerine yıpranmaya karşı var bu çok yaygın olanı...

Deneyen varmı acaba gliserini
Gliserin saça nem verir yumuşatır. ama kullanması çok hassas ona göre yoksa fayda vermez. varsa bir sprey şişesi içine bir mıktar gıserın 2 de su katın yani bire 2 katın. karıştırın püskürtün. ama saçınız azıcık nemli olsun. kuruyken de olur. gliserını direk susuz kullanmayın

Bu konu biraz eskide kalmış ama kullanan varsa söyleyebilir mi gliserin ve gliserin yapı ayrı şeyler mi? Yağı da sulandırmak gerekiyor mu?

nasıl uyguladığını yazabilir misin lütfen

nasıl uyguladın?

aynen canım oluyor yerimseniben
merhaba ilkkez yorum yazıyorum :) yanlışık olursa affola benimde saçalrım yanık açma boyama vs ve uzamıyor ayrıca gliserin ile başlamak istiyorum tedaviye şişlideki bahsettiğiniz yer tam olarak neresi acaba banada yazamısınız teşekkürler çok

merhabalar normalde gliserini bir iki damla yaptıgım maskelere dahil ederdim ama bugun 3 kapak gliserin sürdüm saçıma çünkü saçım yanmıştı ve uçları kuruydu elidor yeşil bukleler kurulugunu giderdi az biraz ama onu sürmeyince kuruluk devam ediyordu bende gliserin aldım saçımı ıslattım sürdüm su an hala ucları ıslak ve saat 8 gibi sürdüm sabaha kadar bekleteceğim bu arada ben gliserin uyguluyordum ama bir faydasını göremiyordum yağlarla uyguluyordum püf noktası saçı ıslak tutmakmış.. bu arada ben diplerine sürmek istemedim sadece uçlarına sürdüm hatta bir kaç tane kremde sürdüm repair etkili bakalım sabaha kadar dayanabilecekmiyim korktum az bir şey sonuçta kimyasal ve ben sabaha kadar bekletiyorum.. canım saçlarım elimden ne çektiler ya.. yarın sonucları yazarım unutmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…