Saç Bakım Ürünleri Kuru saçlara gliserin

ya kızlar kırılan saç ı eskı halıne getırecek bır yontem yok dunyada sadece kuru goruntuyu azaltabılırız bebe yagı sac bakım serumu glıseerın hepsı aynı ısı gorur banyodan fonden yada duzlestırıcıden sonra uclarına surun

katılıyorum sana kırıklar kesilmeden gitmezyerimseniben

arkadaslar merhaba. gliserini eczaneden alıyosunuz anladığım kadarıyla. aktarlarda da var mıdır bilginiz var mı?

arkadaslar merhaba. gliserini eczaneden alıyosunuz anladığım kadarıyla. aktarlarda da var mıdır bilginiz var mı?

merhaba canım 2 gündür sitede sorun vardı giremedim.gliserni aktardan bulabilirsin ben sık kullandığım için internetten bi siteden sipariş verdim 1 kilo 250 gr normalde 12 tl falan ama kargo+hizmet bedeliyle 23 tl ye geldi bana

ya arkadaşlar ben aktardan gliserin yağı aldım.sizinki de yağ şeklinde mi.başka bulamadım varsada?? gliss saç bakım kreminin (durulanmayan) içine koydum biraz..ama bir değişme olmadı sanki..yanlış mı yapıyorum ben acaba..banyodan sonra tararken sıkıyorum sonra kurutuyorum.ama öle parlama yumuşama falan olmadı bilmiyorumkismile

canım biraz dediğin ne kadar muhtemelen az koydun yeterli olmamıştır.varsa başka bi fısfıslı şişeye eşit karıştır bakım kremi az daha fazla olabilir ama kıvamı sulu olmasın katı olacak çokta katı değil ama işte göz kararı dene bide .benim uçlar yanık kestirmemek için gliserini sürüyorum gayet iyi idare ediyor yumuşacık oluyor..:lepi: bu arada ben biraz suda katıyorum canım suda çözülüyor çünkü

Son düzenleme:
Çok ilginçmiş, ben de merak ettim şimdi.zemuszemus
Kuru ve sert saçlara sahibim...devamlı nemlendirip yumuşatmaya çalışıyorum off...:gitme:

Yazın nemli saçla durmak daha kolay olur çünkü kışın ben asla nemli saçla uyuyamıyorum sinüzit yüzünden...(ama gliserini sürdükten sonra kurutabilirsek süper olur)fisfisfis

mutlaka deneyeceğim...
sağol reyhancım.
opuyorumnanaktan

deneyin kızlar..ben yaptığımda anlamamıştım gliserin miktarını arttırdım bu kez...akşam yıkadım sonra sürdüm sabah yumuşaktı ...güzel denicem bi süre...

ben bebek yağı ve mavi su kullanıyordum gliserinide deneyim teşekkürler yerimseniben

reyhancım sağol az koydum bencede,dediğin gibi eşitleme yapayım belki işe yarar.bu arada birde eczaneden gliserin aldım onda yağ filan yazmıyordu ama hiç farkları yok :S bu arada mavi su nedir anlamadım biri açıklasa yabilmiyorumkismile

bişi diil canım mavi su bi kaç markada var ama en iyisi sellektive genelde fönden önce sürülür ısıdan saçlar yıpranmasın diye ben kullandım memnun kaldım kozmetikçilerde bulabilirsin opuyorumnanaktan

ben bebek yağı ve mavi su kullanıyordum gliserinide deneyim teşekkürler yerimseniben

canım ben denedim daha önce bebe yağını ama ayarlayamadım bi türlü vıcık vıcık oldu yağlı durdu yumuşatma ve nemlendirme konusunda gliserinden etkili olacağını sanmıyorum gliserin gün boyu havadaki nemi saça çekiyor saç doğal yoldanda nemlenmiş oluyor ve mavi sudanda daha etkili emin ol boshayallersmile

sende saol canım sürdükten sonra kurutabilirsin nemsiz kuru saçlara sahipsen mutlaka dene saçımı gliserin kadar iyi yumuşatan bi ürün bulamadım eğer varsada mutlaka onun içindede gliserin mevcuttur memnun kalıcaksın emin ol zemuszemus

saç uçlarım röfleden dolayı çok kurudu:sinifsinif:
hemen yarın deniyorum
paylaşım için teşekkürler

bayadır aklımdaydı nihayet bugun aktardan aldım. üstünde gliserin yağı yazıyor ama bildiğimiz badem yağı gibi bişey. inşallah doğru almışımdır =) 1-2 saat içinde yıkıycam saçlarımı sürcem bakalım sonuçları yazarım =) iyi olacağına eminim artık mavi su krem falan kullanmak istemiyorum hepsi silikonlu şeyler kısa vadede yumuşatıyo güzel gösteriyo ama zamanla saçı öldüren şey de bunlar. silikonla kaplanan saç zamanla ölüp gidiyor kırılıp kopuyor. okuduğum kadarıyla mavi suya falan karıştıranlar olmuş. kimse yanlış anlamasın işinize karışmak değil ama şahsi fikrimce hazır boyle yumusatabilen doğal bişey varken boşu boşuna o silikonlu dimethicone muydu ne zıkkımdı onların içine karıştırıp doğallığını bozmaya gerek yok. yani ben şahsen bunlardan kurtulmak için başlıycam gliserine.. inş. istediğim sonucu alırım da kurtulurum. reyhan henuz denemedim ama teşekkürler paylaşımın için =)

bu arada suyla karıştırıp kuru saça sıkabiliyo muyuz? kuru saçta ters etki ediyo ama suyla karıştırlırsa problem olmaz diye düşündüm kullanan var mı bu şekilde? bi de ne kadar süreyim banyodan sonra bi kaç damla mı? çok yazdım kusura bakmayın =))

canım kuru saça tabi suyla gliserini karıştırıp uygulayabilirsin.benim saç uçlarınm kuru sadece bende banyodan sonra nemini alıp tutam tutam uçlara yediriyorum son bi kez tarıyorum dağılsın diye bana bir iki damla yetmiyor nerden baksan her uygulamada 2 yemek kaşığı kullanıyorum benim saçlarımda gür anca yetiyor aktar ve eczaneden aldıklarım bana yetmiyor ben bi siteden sipariş verdim nasılsa sürekli kullanıyorum diye 1.250 gr hizmet bedeli +kargo falan 23 tl ye getirdiler yerinden alsan daha ucuz tabi yerleride şişlideymiş bi dahakine öyle yapıcam sen dene gliserini bakalım memnun kalırsan sürekli kullanacaksan sitenin adresini veririm canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…