-
- Konu Sahibi merveeeeeee95
HahahahaAldir o zaman
Bu dalga gecilecek bi durum degil.Allahim bu hastaligi kimsenin basina vermesin.o da biliyor sacma oldugunu ama dusunmekten kendini alamiyor cunku hasta.Hahahaha
Aynen öyle cAnım bunun bilincinde olman çok güzel birşey. Tedaviyi kabul etmen çok önemli :)
Sizi en iyi ben anliyorum yillardir bu hastalikla savasan birisi olarak yaziyorum.hemen bi psikiyatriye gidin ilac kullanin ve arkadaslarinizla gezin tozun iki ay sonra bu dusuncenize guleceksiniz ama bu hastalik varsa biri bitiyor biri basliyor.bende ilk 17 yasinda basladi zehir ettim hayati kendime derslerim cok iyiydi mahvoldu.sonra aynada kendime baktim ve bu biyle olmaz diyerek atildim hayata arkadaslarimla gorustum gezdim tozdum sonra universteye basladim.dusunceler geliyordu ama ustume almiyordum.simdi evlendim bebegim olduktan sonra tekrarladi tedavi goruyorum suan.bunun tek caresi kabullenip tedavi olmak ve hayata donmek.
elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum
Kimle dalga geçmişim pardon da bn arkadaşın sözüne güldüm dalga geçiyor olsam konu sahibine yorumumu açıkça bildirirdim korkacak biseyim yokBu dalga gecilecek bi durum degil.Allahim bu hastaligi kimsenin basina vermesin.o da biliyor sacma oldugunu ama dusunmekten kendini alamiyor cunku hasta.
Sen psikiyatriye git ilaclarini duzenli kullan bu arada ilaclar oyle hemen etkisini gostermez bi sure kullanmalisin yani pes edip birakmayacaksin.bilincindeyim ama sanki çaresiz gibi hissediyorum inşallah tedavi işe yarar çok sağolun destek verici mesajınız için
bende de eskiden ufak tefek meselelerde oluyodu ama hani hayatımı etkileyen şeyler değil mesela fiziğimi begenmiyodum bi dönem gerçekten tuhaf şekilde taktım neler neler yaptım kendimi fiziğimi düzeltmeye adadım.. sonra bi anda geçti. ne kendimi beğenmeme durumum var ne kendimle uğraşıyorum. şuan çok tuhaf geliyo okadar takmış olmam bi dönem , bakıyorum fotoğraflarıma hiçbişeyimde yokmuş hatta.. ama onun ucunda ölüm yok ya hani mesela zayıf seyretti demekki anlamadım çok. bide o dönem çok yoğundum okul vs. ama şimdi mesele hamilelik ve gerçekten çok ciddi bi durum hani biliyorum meselenin başında bi problem yok zaten hani bişi olmadı. ama öyle bişeye kaptırdım ki kendimi. sanki başta oldu bişiler de belirti aradım testler yaptım doktora gittim bikerede değil 2 kan 7 idrar testi... hep sonrasında mutlu son evet negatif ama gece hobaaa karnım mı şiş benim diye elimde mezurayla aylardr göbek çevremi ölçüyorum internetten atıyorum 7 haftalık hamile görüntülerine bakıp tek tek kıyaslamalar.. ya kabus gibi hem takıntı hem çok büyük krku birleşince diyorum ya hayatımda ilk kez ölmeyi istedim kurtulmak için. şuan çok güzel mesajlar yazılıyo burda ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum yanlız değilim sanki okadar iyi geldi ki mesajınız... çok teşekkür ederim. tedaviyi ve hayata dönmeyi deniycem. inşallah dediğiniz gibi kendimi 2 hata sora başka doktorun kapısında bulmam gerçekten tükendim çünkü
Yanlis anlamisim k bakmayinKimle dalga geçmişim pardon da bn arkadaşın sözüne güldüm dalga geçiyor olsam konu sahibine yorumumu açıkça bildirirdim korkacak biseyim yok
Sen psikiyatriye git ilaclarini duzenli kullan bu arada ilaclar oyle hemen etkisini gostermez bi sure kullanmalisin yani pes edip birakmayacaksin.
Evet canim.bi de kendinin doktoru olup kafaya takmamaya calisacaksin bi dusunce geldiginde ya soyle olursa demeye baslarsan isin icinden cikamazsin daha da mahvolursun.sanırım benzer bi durum ablamda da var, ordan kendime pay biçiyorum . o da dönem dönem çok tuhaf şeylere takıp bi deri bi kemik kalmıştı. snra ilaçlar düzeltti mesela. hatta bazen neye taktığını kimse bilmezdi kendi kendine erirdi resmen.. kimseye bişey demezdi sadece uyurdu ağlardı... ilaçlar uzun bi sabır istiyo anladığım kadarıyla . yeter ki işe yarasın da
Kendine psikolojik baskı yapıyor gereksiz şekilde... bişey bulaştığı yok vicdanı içte içe bağırıyor arkadaşların dediği gibi bi tür hastalıkEl ne ? Elden nasil bulaşıyor 3 senelik evliyim elden oraya nasil bişey bulaşır bilmiyorum biri.anlatabilir mi?
Yok kuzum :) sorun değilYanlis anlamisim k bakmayin
El ne ? Elden nasil bulaşıyor 3 senelik evliyim elden oraya nasil bişey bulaşır bilmiyorum biri.anlatabilir mi?
Kendine psikolojik baskı yapıyor gereksiz şekilde... bişey bulaştığı yok vicdanı içte içe bağırıyor arkadaşların dediği gibi bi tür hastalık
Biliyorlarda böylesi işlerine geliyorArtık gerçekten güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum yA arkadaşlar çok ciddiyim Türkiye'de büyümedim bilmiyorum ama hiç mi okullarda anlatılmıyor bu konular ya?? Niye bukadar çok insan nasıl hamile kalıp kalamayacağını bilmiyor? Ya bukadar çahillik gerçekten korkunç.
Biliyor hamile kalamayacagini ama dusunmekten de kendini alamiyor cunku psikolojik bi rahatsizlikArtık gerçekten güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum yA arkadaşlar çok ciddiyim Türkiye'de büyümedim bilmiyorum ama hiç mi okullarda anlatılmıyor bu konular ya?? Niye bukadar çok insan nasıl hamile kalıp kalamayacağını bilmiyor? Ya bukadar çahillik gerçekten korkunç.