- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.251
- Konu Sahibi merveeeeeee95
Doktora bile inanmamissin bize mi inanacaksin yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
Teşekkür ederim canim aklını bulandırma hayata katil ilerleyen zamanlarda bu düşüncenin çok saçma olduğu fark edeceksin
Burada arada konu açan oluyor aynı senin gibi. Büyük ihtimal anksiyete var sende de jinekolojiye değil psikiyatriye gideceksin canım ilaç kullanman lazım inşallah en kısa zamanda düzelir geçmiş olsun
Yok artık ya hamile kalmak bu devirde zaten zor. Üstüne kaç ay geçmiş hamile olsan cinsiyeti belli olacak kadar büyük olurdu kaldı ki ne test ne doktor. Takıntı yapmışsın istersen destek al
Tatlım benim psikiatriye gitsene. Olmadığını söylemiş daha ne düşünüyorsun? Rahatlaman lazım. Öyle hamile kalman da mümkün değil. İçin rahat olsun.
psikologa gitmerhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
Aklın yerinde mi? Aç kendin bak istersen rahim duvarını?merhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
merhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
gidicem canım inşallah bi cesaret edip herşeyi anlatırsam rahatlarım diye düşünüyorum bende artık.. doktorun söylediklerini kendi kendime tekrarlıyorum aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ki biraz toparlanayım..
Okb belirtisi.bende bu hastaligi yasiyorum igrenc biseydir.sacma oldugunu bildiginiz halde dusunmekten kendinizi alamazsiniz.ben cozumu kafami dagitacak biseyler yapmakta buldum.cunku dusunce geldiginde uzerine gidersem bataklik gibi cekiyor.bu arada ilac tedavisi de oluyorum.
Korkunun nedeni hamile kalmak mı evlilik dışı hamile kalmak mı?
Eğer evlilik öncesi hamile kalmak ise cinselliği evlilik sonrasına bırakmanı salık veririm belli ki psikolojik olarak bunu kaldıracak durumda değilsin
Acilen psikologa gidin.
Durumunuz cok vahim.
Boyle devam ederseniz kendinizi Bakirkoy'de bulursunuz, lutfen acilen tedavi olun
Bence psikologluk bir durumunuz yok.bir daha boyle kaldiramayacaginiz seyler yasamamak icin tövbe edin. Madem bu seviyeye gelmissiniz ders cikarip ona gore hareket edin bir daha. O testlere falan da doktora da gitmissiniz gayet inaniyorsunuz bence. Bunlari yasayabiliyosaniz cocuk gibi dusunmeyin bir silkelenip kendinize gelin
Senin asıl sorunun bu değil zaten belli ki psikolojik bir sorun yaşıyorsun bu da senin kriz geçirmene sebep olmuş.
Yani bu korku binevi tetiklemiş olabilir hastalığını. O yüzden en kısa sürede git doktora herşeyi söyle.
tam tabir bu biliyomusunuz bataklık.. yada girdap benim de ilaç tedavisine ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım çünkü çok ağır geldiği zamanlarda intihar vs. geliyo aklıma.. şuan iyiyim mesela daha iyiyim yani ama her an tekrar nüksedebiliyo herşey baştan herşey. keşke tekrar gelmese..
doğru söylüyosunuz, benim ne ruhsal ne fiziksel yapım buna hiç müsait değil. bile bile hata ettim.. evlenmeden önce yaşayıp bunun sorumluluğuna girebilenler olabilir ama sanırım ben buna uygun değilim..
farkındayım. malesef farkındayım ve tedavi olmayı düşünüyorum bi cesaret gitmem lazım sadece doktora
tövbe ettim hemde ağlayarak defalarca. ben şuan lanetlenmiş gibi hissediyorum. testlere doktora inanma sürem max. 1 saat. sonrasında giriyorum internete , iyiyken ama başta bişi yok ruh halimde mesela, yazıyorum 'testleri negatif çıkıp hamile olanlar?' yada yazıyorum 'kanda ultrasonda gebeliği çıkmayanlar' veya 'hamileyken adet görenler'.. sonra illaki okuduklarımdan bu illet takıntıları beseleyecek şeyler bulup çıkıyorum . sonrası kabus... bi test daha bi test daha.. ama bitmiyo geçmiyo çok yoruldum. maddi manevi çok aşırı yorgunum
gidicem ve anlatıcam umarım iyi gelir.. dediğiniz gibi olabilir bu tetikleyen bir durumdur belki zaten hastalığım orda biyerlerdeydi