kurtulamıyorum bu korkudan sizce na yapmalıyım lütfen yardım :(

Yok artık ya hamile kalmak bu devirde zaten zor. Üstüne kaç ay geçmiş hamile olsan cinsiyeti belli olacak kadar büyük olurdu kaldı ki ne test ne doktor. Takıntı yapmışsın istersen destek al

Tatlım benim psikiatriye gitsene. Olmadığını söylemiş daha ne düşünüyorsun? Rahatlaman lazım. Öyle hamile kalman da mümkün değil. İçin rahat olsun.

Reactions: Den
[QUOTE="Duygu_kaan, post
[/QUOTE] Ay tövbe estagfurullah disari bosalmis iste gidip elini yikamak yerine orayimi tuttu bidee ay aklima mukayet ol yarabbim Neyse mervecim bak doktora gitmissin ultrasonda bile bakilmis lutfen artik rahatla ve at bu dusunceyi kafandan hamile degilsin bak teestler yapmissin ultrasonda bakilmis doktor onaylamis hamile degilsin. .[/QUOTE]
Arkadaş anksiyete bu yüzden takıntı yapıyor

Teşekkür ederim canim aklını bulandırma hayata katil ilerleyen zamanlarda bu düşüncenin çok saçma olduğu fark edeceksin

inşallah inşallah o günler geldiğinde kurtulduğumda yazıcam hatta burdan allah razı olsun şu yazdıklarınız ne etkiler yapıyo bilseniz ...

Burada arada konu açan oluyor aynı senin gibi. Büyük ihtimal anksiyete var sende de jinekolojiye değil psikiyatriye gideceksin canım ilaç kullanman lazım inşallah en kısa zamanda düzelir geçmiş olsun

okb yada anksiyete den şüpheleniyorum ben de .. hamilelik olmasın ne olursa savaşırım ne ilaç gerekirse kullanırım. elimden gelen her testi yaptım doktora da gittim elimden gelen her yoldan sınadım artık yoktur diye umuyorum buna inanıp huzur bulmak istiyrum

Yok artık ya hamile kalmak bu devirde zaten zor. Üstüne kaç ay geçmiş hamile olsan cinsiyeti belli olacak kadar büyük olurdu kaldı ki ne test ne doktor. Takıntı yapmışsın istersen destek al

evet destek almalıyım sanırım inşallah işe yarar

Tatlım benim psikiatriye gitsene. Olmadığını söylemiş daha ne düşünüyorsun? Rahatlaman lazım. Öyle hamile kalman da mümkün değil. İçin rahat olsun.

gidicem canım inşallah bi cesaret edip herşeyi anlatırsam rahatlarım diye düşünüyorum bende artık.. doktorun söylediklerini kendi kendime tekrarlıyorum aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ki biraz toparlanayım..

Dr a gidip hamile kalmayı takıntı yaptım demek zorunda değilsin canım istemediğin hiçbir ayrıntıyı söylemek zorunda değilsin dr ısrar ederse de söylemek istemiyorum lütfen ısrar etmeyin dersin olur biter. Bir şeyleri kafama çok taktım demen yeterli olur zaten tanı koymak için

Birseyi yapiyorsaniz arkasinda duracak kadar yurekli olun degilseniz yapmayin ve insanlari mesgul etmeyin !

psikologa git

Okb belirtisi.bende bu hastaligi yasiyorum igrenc biseydir.sacma oldugunu bildiginiz halde dusunmekten kendinizi alamazsiniz.ben cozumu kafami dagitacak biseyler yapmakta buldum.cunku dusunce geldiginde uzerine gidersem bataklik gibi cekiyor.bu arada ilac tedavisi de oluyorum.

Aklın yerinde mi? Aç kendin bak istersen rahim duvarını?

Korkunun nedeni hamile kalmak mı evlilik dışı hamile kalmak mı?
Eğer evlilik öncesi hamile kalmak ise cinselliği evlilik sonrasına bırakmanı salık veririm belli ki psikolojik olarak bunu kaldıracak durumda değilsin

Acilen psikologa gidin.
Durumunuz cok vahim.
Boyle devam ederseniz kendinizi Bakirkoy'de bulursunuz, lutfen acilen tedavi olun

Sen doktora gitmeye drvam edeceksin bise yok denildigini duyup sevineceksin sonra tekrar ayni seyleri dusuneceksin

Bence psikologluk bir durumunuz yok.bir daha boyle kaldiramayacaginiz seyler yasamamak icin tövbe edin. Madem bu seviyeye gelmissiniz ders cikarip ona gore hareket edin bir daha. O testlere falan da doktora da gitmissiniz gayet inaniyorsunuz bence. Bunlari yasayabiliyosaniz cocuk gibi dusunmeyin bir silkelenip kendinize gelin

Senin asıl sorunun bu değil zaten belli ki psikolojik bir sorun yaşıyorsun bu da senin kriz geçirmene sebep olmuş.
Yani bu korku binevi tetiklemiş olabilir hastalığını. O yüzden en kısa sürede git doktora herşeyi söyle.

Psikolojinin fizyoloji üzerinde etkisi büyük karnınız büyümese bari

tam tabir bu biliyomusunuz bataklık.. yada girdap benim de ilaç tedavisine ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım çünkü çok ağır geldiği zamanlarda intihar vs. geliyo aklıma.. şuan iyiyim mesela daha iyiyim yani ama her an tekrar nüksedebiliyo herşey baştan herşey. keşke tekrar gelmese..

doğru söylüyosunuz, benim ne ruhsal ne fiziksel yapım buna hiç müsait değil. bile bile hata ettim.. evlenmeden önce yaşayıp bunun sorumluluğuna girebilenler olabilir ama sanırım ben buna uygun değilim..

Acilen psikologa gidin.
Durumunuz cok vahim.
Boyle devam ederseniz kendinizi Bakirkoy'de bulursunuz, lutfen acilen tedavi olun

farkındayım. malesef farkındayım ve tedavi olmayı düşünüyorum bi cesaret gitmem lazım sadece doktora

tövbe ettim hemde ağlayarak defalarca. ben şuan lanetlenmiş gibi hissediyorum. testlere doktora inanma sürem max. 1 saat. sonrasında giriyorum internete , iyiyken ama başta bişi yok ruh halimde mesela, yazıyorum 'testleri negatif çıkıp hamile olanlar?' yada yazıyorum 'kanda ultrasonda gebeliği çıkmayanlar' veya 'hamileyken adet görenler'.. sonra illaki okuduklarımdan bu illet takıntıları beseleyecek şeyler bulup çıkıyorum . sonrası kabus... bi test daha bi test daha.. ama bitmiyo geçmiyo çok yoruldum. maddi manevi çok aşırı yorgunum

gidicem ve anlatıcam umarım iyi gelir.. dediğiniz gibi olabilir bu tetikleyen bir durumdur belki zaten hastalığım orda biyerlerdeydi

Aynen öyle cAnım bunun bilincinde olman çok güzel birşey. Tedaviyi kabul etmen çok önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…