kurtulamıyorum bu korkudan sizce na yapmalıyım lütfen yardım :(

merveeeeeee95

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
30
7
28
merhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum

Yok iste doktorada gitmissiniz daha neden kendinizi hirpaliyorsunuzki? Bu arada anlamadigim bisi var ELDEN NASIL BULASIYOR?

Canm bi psikologa git iyi degilsin sen gerçekten takıntı yapmışsın doktorun dediğine bile inanmıyosun.bi daha sakın kaldıramayacagın bişey yaşama.

Dun konusmustuk dr da soylemis degilsiniz ustune 2 adet görmüşsünüz bi de elle bulasti filan iyi misiniz fake oldugunuzu düşünüyorum

işim gücüm yok fake hikayeler uydurup burda vakit mi harcıycam

Psikiyatrist e gittin mi

gitmeliyim ama anlatmaktan utanıyorum

Yavrum yok bişey işte neden kendine eziyet ediyorsun.Unut artık.Madem böyle bir ruh haline giriyorsun evlenmeden yakınlaşma erkek arkadaşınla.Olmayan şey için ölmek istemek nedir kendine gel allasen.

allah beni kahretsin zaten çok kötüyüm mahvoldum

Yok iste doktorada gitmissiniz daha neden kendinizi hirpaliyorsunuzki? Bu arada anlamadigim bisi var ELDEN NASIL BULASIYOR?

afedersiniz dışarı boşalma olduktan sonra ele bulaşıp ordan hamile kalmak

Canm bi psikologa git iyi degilsin sen gerçekten takıntı yapmışsın doktorun dediğine bile inanmıyosun.bi daha sakın kaldıramayacagın bişey yaşama.

çok haklıısnz piskoloğa anlatmaya utandığım için cesaret edemiyorum şuan

Arkadas dun gebelik bolumune acti konuyu ragbet gormedi bugun de burda kafa bulmak istiyor

ben neden sizle kafa bulayım dün konuyu açtım cevaplar okadar tatmın etmedi ve bütün gece uyumadım bugun erkenden randevu alıp öğleden sonra muayene oldum kendimi bitik hissediyorum mahvoldum sizle bi derdim yok burda çare arıyorum sadece piskolojik olarak bunu yaşayan varmı tavsiyeye ihtiyacım var derdim ragbet olabilirmi

Ele bulaşan spermden hamile kalınsaydı ohoo.. İlk önce o sperm o kanalda ilerleyecekte döllenecekte.. uzuuun bir yol katetmesi gerekiyor. Ki sperm havayla temas ettiğinde ölür, direkt vajina içine gitmesi lazım. Kısacası hamilelik imkansız, mantıklı düşün lütfen. Eldeki sperm süpermen değil ya...

Son düzenleme:
Oyle görünüyor karninizi acip bak yok mu diyelim ya saglikli dusunemiyorsunuz ya fakesiniz ya da çocuğun nasil oluğunu bilmeyecek kadar kucuk ama iliskiye girecek kadar büyüksunuz

Bu kadar korkuyorsanız sevgilinizle yakınlaşmayın ya hem deli gibi hamile kalmaktan kork hem ilişki yaşa

[QUOTE="merveeeeeee95, post:

afedersiniz dışarı boşalma olduktan sonra ele bulaşıp ordan hamile kalmak

[/QUOTE] Ay tövbe estagfurullah disari bosalmis iste gidip elini yikamak yerine orayimi tuttu bidee ay aklima mukayet ol yarabbim Neyse mervecim bak doktora gitmissin ultrasonda bile bakilmis lutfen artik rahatla ve at bu dusunceyi kafandan hamile degilsin bak teestler yapmissin ultrasonda bakilmis doktor onaylamis hamile degilsin. .

Bence sizin probleminiz hamile olmak değil. Çeşitli gebelik testleri, kan testleri ve jinekolog tarafından hamile olmadığınız onaylandı Çünkü. Sizin probleminiz sanırım erkek arkadaşınızla birlikte olmak. Gerçi dün tam bir birliktelik olmadığını yazmıştınız sanki. Zorla mı size bişey yaptı? Sevmediğiniz biri mi? Pişmansanız da ayrılın gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…