- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
-
- Konu Sahibi merveeeeeee95
Degilsin canim kesin olarak tibben degilsin.. bak birdaha asla istemedigin birseyi baskasi mutlu olsun die yapma bak simdi sen stres sahibi oldun sevdigini soyledigin adamda anlik zevkini yasadi senle tatmin oldu eliyle bosaldi simdi oturdu evinde tv izliyo belkide sense gunlerdir kendini paraliyorsun yapma! !!!hayatımda ilk kez aşık oldum ilk kez böyle bişey başıma geldi ve okadar pişmanım ki anlatamam mahvoldum bittim aylardır gerçekten tarifi yok .... değilim demi.. herşey yanılamaz... inanmayı ok istiyorum
gidicem bi cesaret edebilsem gitsem de herşeyi anlatabilsem keşke ..
Papatya ve Melisa çayı için bence siz. Biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var. Yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşan insanlar var. Sizin dediğiniz gibi bütün testler yanılıyor olsaydı, o kadınların hali nasıl olurdu? Birinde yanılma olabilir hadi ikincisinde de olur ama siz toplamda 10 a yakın test ve bir doktor muayenesinden geçtiniz. Üstelik ilişki tam yaşanmamış, ve de üzerinden 1,5 ay geçmiş. El insaf... daha fazla strese girip kendini üzme...
Piskolojik işde. Paranoyaklik bu.
Lütfen yardim al. Bunun sonu yok. Yani 7 ay sonra rahata ersen bile başka konularda patlak verir.
Degilsin canim kesin olarak tibben degilsin.. bak birdaha asla istemedigin birseyi baskasi mutlu olsun die yapma bak simdi sen stres sahibi oldun sevdigini soyledigin adamda anlik zevkini yasadi senle tatmin oldu eliyle bosaldi simdi oturdu evinde tv izliyo belkide sense gunlerdir kendini paraliyorsun yapma! !!!
degilsin kuzum lutfen artik sakinles ve derin nefes al..çok pişmanım ne aşk ne sevgi hiçbişey kalmadı içimde zerre kadar kalmadı sanki normale dönmek için herşeyimi veririm şuan keşke zamanı geriye alabilsem çok pişmanım çok... değilim demi bunu yazmanız beni şuan rahatlattı gerçekten çok sağolun
su bile içmiyorum doğru düzgün günde 1 öğün yemek yiyorum o da zorla .. ki çok iştahli bi insandım ben çok neşeliydim herşeyim bitti.. yazdıklarınızı içim sıkıldıkça açıp okuycam çok teşekkür ederim kendime anlatmam lazım herşeyin yanılamayacağını
başka konuda patlak versin ama şundan kurtulayım gerçekten bitik hissediyorum ben başka konularda da takıntılıydım ama bu başka bişey diğerleri hayatıma etki etmiyodu bu beni öldryo resmen
Merhaba için rahat olsun kan tahlili kesin sonuçtur kız öyle pat diye de hamile kalinmiyor bir daha ilişki yasarsan da gerekli onlemleri alıp yaşayınmerhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
Canım hamile değilsin. Yani doktorun görmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Bebek ya vardır ya da yoktur. Git şimdi ılık bir duş al, sonra da yat uyu. Yarın sabah da uyandığında ilk işin seni bu psikolojiye sokan adamdan ayrılmak olsun. Bu arada o sana destek oluyor mu? Haberi var mı çektiklerinden?
degilsin kuzum lutfen artik sakinles ve derin nefes al..
ya burada kendimizi paralıyoruz
gebe kalabilmek için
duş almaktan şeker gibi ericez
eline bulaşmış vs hamilemiyim diyorsun
biraz saygı lütfenn
doktor da ikna etmek için tekrar tekrar söyledi rahmin tertemiz cam gibi bak hiçbişey yok dedi olmasının imkanı yok dedi olsa 10 haftalık olması lazımdı görürdüm dedi.. hiç uyuyamıyorum günlerdir haftalardır bugun doktordan sonra belki rahatlarım herşey geçer sanmıştım ama o bile rahatlatmadı şimdi sizin dediğiniz gibi yapıcam inşallah iyi gelir .. onun haberi var bana anlatıyo işte imkansız olması falan diye ama anlamadığımı görünce sinirleniyo ve kızmaya başlıyo sonra ben iyice ağlıyorum herşey sarpa sarıyo ilişkiye dair bişi de kalmadı zaten ortada
çok teşekkr ederim gerçekten deniyorum çok sağolun
özür dilerim inşallah bebeklerinize kavuşursunuz amacım sizlere saygısızlık değil sadece nasıl kurtulucam bu ruh halinden diye derdimi paylaşmak istemiştm
Etmezmi canim... zaten şuanda bu durumda olman takintilarin yüzünden.
Lütfen bir piskologa git. Utanilcak ne var...? Kadin doğum doktoru gibi bir doktor sonucda.
Sağlığını muhafaza etmen lazim. Böyle nereye kadar. Her konuyu böyle takarsan zaten timarhanelik olursun
Merhaba için rahat olsun kan tahlili kesin sonuçtur kız öyle pat diye de hamile kalinmiyor bir daha ilişki yasarsan da gerekli onlemleri alıp yaşayın
canım o halde kendi başına yapamadıgın için bir uzmandan yardım alıcaksın
senin hamile olman benim kocamın hamile olması gibi bir ihtimal
rahat ol ya relax
kan testi %100 sonuctur emin ol
gerçekten okadar imkansız mı ya bunları okudukça biraz daha rahatlıyorum o düşüncelere ezilmekten biraz olsun kurtuluyorum çok sağolun...
Kan tahlili kesin sonuc ki 1 ay sonra yaptırmışsin sonuc çok yüksek çıkardı hamile birisi olarak yazıyorum hamile değilsin hayatına devam et diyorumdoğru söylüyosun gitmem lazım anlatıcam yeterki kurtulayım şu durumdan ..
yok asla gerçekten asla istemiyorum ilişki falan hiçbişey istemiyorum tek istediğim şu durumdan kurtulmak .. kan testinde hata çıkmaz değil mi ilişkiden 1 ay ve 1.5 ay sonra yaptırdım .
tabiki imkansız kan vermişsin olsa çıkardı birde zaten normal bir ilişki olmamış
Kan tahlili kesin sonuc ki 1 ay sonra yaptırmışsin sonuc çok yüksek çıkardı hamile birisi olarak yazıyorum hamile değilsin hayatına devam et diyorum
Teşekkür ederim canim aklını bulandırma hayata katil ilerleyen zamanlarda bu düşüncenin çok saçma olduğu fark edeceksintamamdır çok sağolun
ya gerçekten çok rahatlıyorum şuan allah razı olsun , hayırlı olsun sağlıkla kavuşun bebişinize :)
Burada arada konu açan oluyor aynı senin gibi. Büyük ihtimal anksiyete var sende de jinekolojiye değil psikiyatriye gideceksin canım ilaç kullanman lazım inşallah en kısa zamanda düzelir geçmiş olsunmerhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum