- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- Konu Sahibi merveeeeeee95
Kusura bakmayin ama su avartar resminizle konunuzu hic yakistiramadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahiiTamam dogur ozaman
ilahii
Doktor mumkun degil diyo testler negatif hala hamileyim diye bizede dogur demek duser allah anali babali buyutsun hatta[/QUO
Aynen ole allah yardımcısı olsun belki agir geldi sonradan psikolojisi bozulmuş olabilir biz kadınlar erkeklere güvenip çok yaniyoruz çok kadinlarin başına gelio
Elle ne yaptılar size? Madem sacını basını yolacaksın gidip biseyler yasamaya calısmamerhaba. dün de konu açmştım yeni üye oldum artık başa çıkamadığım bir durum var. ekim ayında bir ilişkim oldu aslında tam ilişki de sayılmaz elden filan bişi bulaşmış olmasından korktum sonra 7 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti 2 kere kan testi yaptırdım onlar da negatifti ama artık dayanamadım okadar belirtiler yaşıyorum ki sanırım psikolojik bu , bugun jinekologa gittim hamilemiyim lütfen ultrasonla bakın dedim, baktı doktorum asla yok hamilelik dedi takıntı haline getirdiğimi söyledi mümkün olmadığını anlattı ama hala deli gibi ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum intihar eşiğine geldim çok kötü durumdayım nasıl kurtulcam ne yapmam lazım karnımda bebek varmış gibi hissediyorum
olan olmuş bidaha yapmaya devam etme bo süre xine hafiflesecegine inanıyorumvicdanım pişmanlığım ne gerek vardı buna diyen iç sesim kendimden çok ailem için korkmam bu zamana kadar onlara layık olmaya çalışırken nasıl bu hataya düştüm hemde başka bi adam uğruna diye düşünmem.. ailem varken sevgili de ne oluyo şimdi neden herşeyi mahvettim diye düşünmem... ve hastalığa dönüşmesi.
Kahkaha attımAldir o zaman