kurtulamıyorum bu korkudan sizce na yapmalıyım lütfen yardım :(

Halk arasında söylenen bir laf vardır aklıma nedense bir an o geldi.
Yediğin Naneler Gelip Bugün Beynini Tırmalar.
Evlilik öncesi ilişkiden korkmuyorsunuz da, hamile kalmaktan mı korkuyorsunuz?!
'Beden benim Karar benim '' Diyerek kürtajı savunanlar gibi sende gidip bebegini aldırırsın olur biter. Bir Kadının En Büyük Hazinesi ve En Değerlisi Olan İffetini, Hiç düşünmeden bir kalemde harcarken düşünmemişsin de şimdi kalkıp bunumu kafana takıyorsun!...

Oyle görünüyor karninizi acip bak yok mu diyelim ya saglikli dusunemiyorsunuz ya fakesiniz ya da çocuğun nasil oluğunu bilmeyecek kadar kucuk ama iliskiye girecek kadar büyüksunuz

yaşım 22 herşeyin farkındayım ve fake değilim ellerim titreyerek yazıyorm bunları piskolojik olarak destek için yazmıştım

rahmine bakan doktora inanmıyorsun da, burda yüzünü bile görmeden yazan 3-5 kadına mı inanacaksın?
hamilesin bence desem mesela... ne yapacaksın?

inanıyorum doktora ama o anlık sadece sonra beynim bişeyler uyduruyo herşeyde bi yanlışlık varmış gibi bütün ihtimalleri bütün olasılıkları araştırıyorum özellikle burda okuduklarım öğrendiklerim var 4 ay boyunca testlerde ultrasonda çıkmayan adet görülmeye devam eden hamilelikler vs.. başka yolum da kalmadı doktora da gittim artık kendimi nasıl inandırırım bilmiyorum.. piskolojik olarak yaşayan ve atlatan belki vardır diye sizlere sormak istedim :KK43:

Bu kadar korkuyorsanız sevgilinizle yakınlaşmayın ya hem deli gibi hamile kalmaktan kork hem ilişki yaşa :KK12:

çok pişmanım zaten nasıl olduğunu anlamadım

çok istiyorum gerçekten çok istiyorum rahatlamayı

Kesinlikle piskolojik.
Hamile olman mümkün degil. Bunu zaten sende biliyorsundur.
Lütfen bir psikologa git. Düşüncelerin ve tavirlarin hic normal değil.

Bence sizin probleminiz hamile olmak değil. Çeşitli gebelik testleri, kan testleri ve jinekolog tarafından hamile olmadığınız onaylandı Çünkü. Sizin probleminiz sanırım erkek arkadaşınızla birlikte olmak. Gerçi dün tam bir birliktelik olmadığını yazmıştınız sanki. Zorla mı size bişey yaptı? Sevmediğiniz biri mi? Pişmansanız da ayrılın gitsin...

zorla değil.. ama istemiyodum. yani istemediğimi söyleyemedim.. ama istemiyodum olduktan sonra da çok ağladım .. seviyorum ve mutlu olsun istemiştim.. çok kötüyüm çok pişmanım.. bütün testler bütün ihtimaller yanılmış olamaz değil mi

yaşım 22 herşeyin farkındayım ve fake değilim ellerim titreyerek yazıyorm bunları piskolojik olarak destek için yazmıştım

inanıyorum doktora ama o anlık sadece sonra beynim bişeyler uyduruyo herşeyde bi yanlışlık varmış gibi bütün ihtimalleri bütün olasılıkları araştırıyorum özellikle burda okuduklarım öğrendiklerim var 4 ay boyunca testlerde ultrasonda çıkmayan adet görülmeye devam eden hamilelikler vs.. başka yolum da kalmadı doktora da gittim artık kendimi nasıl inandırırım bilmiyorum.. piskolojik olarak yaşayan ve atlatan belki vardır diye sizlere sormak istedim :KK43:

çok pişmanım zaten nasıl olduğunu anlamadım

çok istiyorum gerçekten çok istiyorum rahatlamayı
4 ay ultrasonda testte görünmeyen hamilelik mi? Öyle bir şey olması imkansız. Bebeğin hareketi hissedilir o vakitte

zorla değil.. ama istemiyodum. yani istemediğimi söyleyemedim.. ama istemiyodum olduktan sonra da çok ağladım .. seviyorum ve mutlu olsun istemiştim.. çok kötüyüm çok pişmanım.. bütün testler bütün ihtimaller yanılmış olamaz değil mi
Böyle bir şeyi o mutlu olsun diye yaparsanız böyle pişman olursunuz. Zaten sizi gerçekten sevseydi böyle zorlamalara hiç girmezdi. Testlerin yanılma payı yoktur. Ama bence siz çok yanılmışsınız. Sizi zerre kadar düşünmeyen bir erkekle devam etmemenizi umarım.

Kesinlikle piskolojik.
Hamile olman mümkün degil. Bunu zaten sende biliyorsundur.
Lütfen bir psikologa git. Düşüncelerin ve tavirlarin hic normal değil.

mantığım her defasında bi istisnai durum üretiyo, kan testi hatalı olabilir.. idrar testlerinde silik çizgi var mıydı acaba ben mi görmedim.. ultrasonda doktor gördüğünü anlamamış olabilir mi... adetlerim üstüne görme miydi diye hepsi kafamda dönüp duruyo, bi ihtimali çürütsem diğerine gücüm yetmiyo tıkanıp kalıyorum en sonuncusunda kendimi kaybediyorum savaşamıyorum kendimle.. odama kapandım hiçbirşey yapmıyorum yemek yiyemiyorum göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi belirtileri yaşıyorum hayatımda ilk kez göğsüm ağrıyo dokunamıyorum bile..tam unutuyorum diyorum imkansız sonra göğsüme ağrı saplanıyo diyorum bak geldi işte belirti..

Bütün testlerin yanılmış olmasına imkan yok canım artık rahatlamalısın. Eğer pişman olup çok ağladıysan bir daha yapmazsın olur biter.

Dediğim gibi psikolojik destek alırsan senin için çok iyi olur. Takıntı haline gelmiş artık çünkü.

Hamilesin . İdrar testi , kan testi , ultrason falan hikaye . Hepsi boş işler. Sen öyle hissediyorsan öyledir . Analar hisseder.

Sperm ayağa bulaşsaydı belki hamile kalabilirdinde, ele sperm bulaşıp hamile kalman imkansız beybi:KK73:

MERVE SAKINLES ARTIK HAMILE DEGILSIN %100 AMA GERCEKTEN BÖYLE GIDERSE PSIKOLOJIK OLARAK COKECEKSIN YAPMA BUNU KENDINE.. VE KIMSE MUTLU OLSUN DIYE HICBIRSEY YAPMA ÖNCELIK SENSIN UNUTMA

Böyle bir şeyi o mutlu olsun diye yaparsanız böyle pişman olursunuz. Zaten sizi gerçekten sevseydi böyle zorlamalara hiç girmezdi. Testlerin yanılma payı yoktur. Ama bence siz çok yanılmışsınız. Sizi zerre kadar düşünmeyen bir erkekle devam etmemenizi umarım.

haklısınız. hayatımın en büyük hatasını yaptım. nefes almak bile okadar ağır ki. bazen kurtulmak istiyorum tek yolu nefes almamak gibi geliyo.. çok kötüyüm aylardır kabusun içindeyim kurtulamıyorum

Bütün testlerin yanılmış olmasına imkan yok canım artık rahatlamalısın. Eğer pişman olup çok ağladıysan bir daha yapmazsın olur biter.

Dediğim gibi psikolojik destek alırsan senin için çok iyi olur. Takıntı haline gelmiş artık çünkü.

çok tteşekkür ederim cesaretimi toplayıp gidicem umarım

mantığım her defasında bi istisnai durum üretiyo, kan testi hatalı olabilir.. idrar testlerinde silik çizgi var mıydı acaba ben mi görmedim.. ultrasonda doktor gördüğünü anlamamış olabilir mi... adetlerim üstüne görme miydi diye hepsi kafamda dönüp duruyo, bi ihtimali çürütsem diğerine gücüm yetmiyo tıkanıp kalıyorum en sonuncusunda kendimi kaybediyorum savaşamıyorum kendimle.. odama kapandım hiçbirşey yapmıyorum yemek yiyemiyorum göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi belirtileri yaşıyorum hayatımda ilk kez göğsüm ağrıyo dokunamıyorum bile..tam unutuyorum diyorum imkansız sonra göğsüme ağrı saplanıyo diyorum bak geldi işte belirti..
Papatya ve Melisa çayı için bence siz. Biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var. Yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşan insanlar var. Sizin dediğiniz gibi bütün testler yanılıyor olsaydı, o kadınların hali nasıl olurdu? Birinde yanılma olabilir hadi ikincisinde de olur ama siz toplamda 10 a yakın test ve bir doktor muayenesinden geçtiniz. Üstelik ilişki tam yaşanmamış, ve de üzerinden 1,5 ay geçmiş. El insaf... daha fazla strese girip kendini üzme...

Piskolojik işde. Paranoyaklik bu.
Lütfen yardim al. Bunun sonu yok. Yani 7 ay sonra rahata ersen bile başka konularda patlak verir.

MERVE SAKINLES ARTIK HAMILE DEGILSIN %100 AMA GERCEKTEN BÖYLE GIDERSE PSIKOLOJIK OLARAK COKECEKSIN YAPMA BUNU KENDINE.. VE KIMSE MUTLU OLSUN DIYE HICBIRSEY YAPMA ÖNCELIK SENSIN UNUTMA

hayatımda ilk kez aşık oldum ilk kez böyle bişey başıma geldi ve okadar pişmanım ki anlatamam mahvoldum bittim aylardır gerçekten tarifi yok .... değilim demi.. herşey yanılamaz... inanmayı ok istiyorum

Çok şaapma iletisinden dolayı hiç şaşırmadım :KK66:
Neyse konu sahibi adıni ne koyacaksın :işsiz: 22 yaşında koca kadınsın tetlere drlara inanmiyorsun durumun drluk maalesef

gidicem bi cesaret edebilsem gitsem de herşeyi anlatabilsem keşke ..

X