KURTLAR VADİSİ

allahtan bizim evde izlenmiyor fragmanlarından bile böğ geldi artık.

Bekarken kız kardeşim izlerdi Evlendim eşim de öyle arada sırada bakardı şimdi vardiyalı çalışıyor da kurtuldum :) İzlediğimiz tek dizi Kırgın Çiçekler
Allah kolaylık versin ya sıktı Kv artık kimler öldü ama Polat hala ayakta

o dizi başladığnda kardeşim bebekti şimdi liseye geçecek çocuk izlenmiyor bizim evde ama televizyonda görünce ndnse bnde sinir oluyrm

Diziyi izleyen kız kardeşim ortaokuldaydı şimdi üniversite 3.sınıfta

Eski kocamın iyi taraflarından biri de buydu herhalde
Hiç kurtlar vadisi izlemedi
Maç da ancak avrupa veya dünya kupası olursa seyrederdi.

Bundan sonra, evlilik kriterlerine "Kurtlar Vadisi izlemiyor olmak" da eklenmeli.
Ben de hiç sevmem o diziyi.

imza kampanyasi falan mi baslatsak napsak... Bende neffffret ediyorum ,polati gorunce seytan gormus gibi oluyorum

kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin

Kesinlikle bende sıkıldım kurtlar vadisinden perşembe akşamı herif tvye kitleniyor hastada olsam bir bardak su vermiyooor yavvv
Acaba kk olarak dizi setinimi bassak ya da kanalaa şikayette mi bulunsakk

kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin

Ah ahh ben yillarca babamdan cektim nefes bile aldirmazdi o basladimi kabus olurdu ev persembe günlernden nefret etmistim hatta persembeleri evde durmamaya calisrdm.
Evlendim esim izlemiyodu saolsun babam onada alistirdi gene kabus nefret ediyorum polatdanda bilmem nesinden de herkes cikti filmden polatin kardesi yònetmendi o bile brakti polat hala kendi kalacak cevrcem die ugrasiyor nefret ediyorum bu filmden bendee

izliyor

Kaderrrr arkadasiimmmm bende her persembe aynisini diyorumm esimle 3 aylik evliyiz ama 4 yil ustune evlendik ben 4 yilda biktim o kac yildir bikmsdii ya

babam ve eşim izliyor hemde çılgınca.babam beyaz tv de ilk başlara döndü şimdi onlarıda izliyor.annem çıldırıyor.benim eşim ölsen su vermez o derece izler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…