- 23 Ağustos 2012
- 49.469
- 229.172
o dizi başladığnda kardeşim bebekti şimdi liseye geçecek çocukizlenmiyor bizim evde ama televizyonda görünce ndnse bnde sinir oluyrm
Arka Sokaklar da başladı tekrar.Hersey bir yana. Arka sokaklar bir yana. Onu kim izliyor ki iyy
kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin
kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin
izliyorkocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin
Kaderrrr arkadasiimmmm bende her persembe aynisini diyorumm esimle 3 aylik evliyiz ama 4 yil ustune evlendik ben 4 yilda biktim o kac yildir bikmsdii yakocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin
Bundan sonra, evlilik kriterlerine "Kurtlar Vadisi izlemiyor olmak" da eklenmeli.
Ben de hiç sevmem o diziyi.