KURTLAR VADİSİ

kocası hala kurtlar vadisi izleyen var mı???nefret ediyorum bu filmden senelerdir bıktım artık saçma sapan tek konusu öldürmek olan ve herşeye rağmen ölmeyen insan....ahhhhhh bitsin artık bitsin
Devlet meseleleri bitmeden kurtlar vadisi bitmez çünkü gündemde olan olayları ele aldığı için reytingi hiç dusmuyor

eve bomba atılıyo adam kapıdan koşarken patlıyo ama ölmüyo,4 tarafından ateş açılıyo ama o herkezi öldürüyo kendi ölmüyo...eşime diyorum ki inandınmı bu kadar şeye diyorum bu adam bi harika diyo bana..belki polatı öldüremiyorum ama bi gün eşimi öldürebilirim

Birde bunun alternatifi eşkıya dünyaya hükümdar olmaz çıkmış oda tam bunun gibi bela.

karısı ve sevgilisinden çocuk sahibi olan mafya
Bizim evde de izleniyor ya o dizi.Dedim babama, baba bu adamın da işi iş. Karısı güzel, iki çocuk var onlar da güzel; e bir de ikinciyi almış, o da güzel. Siz erkeklere göre her şey güzel. Kadınları düşünen yok ki! Cevap: Ne alakası var şimdi, esas mesele o mu şimdi!
La daha ne olsun ya

Dun aksam esim yoktu.
Dalıp yine acmisim.
Baktim yalniz basima oflaya poflaya ben seyrediyorum.

o dizi başladığnda kardeşim bebekti şimdi liseye geçecek çocuk izlenmiyor bizim evde ama televizyonda görünce ndnse bnde sinir oluyrm

Of ya bıktım ben de her perşembe aynı eziyet Of'laya puflaya izliyorum ama sonuç değişmiyor

Üniversite de okurken ilçedeydi okuduğum bölüm. Tabi doğal olarak küçük bir yer kasaba gibi.

Orada perşembe günü olunca okuldan hemen hemen bütün erkek öğrenciler ve oranın halkı izlerdi bu diziyi. Tabi ki ev ev gezip ne izlediklerini araştırıp bu kanıya varmadım ama perşembe akşamları diğer günlerden farklı olarak sokaklar bomboş oluyordu.

Bende sadece bu dizinin ilk bölümünü izlemiştim o da tam değil. Yani anlayacağınız neyi milleti cezbediyor da hala reytinglerde 1. olarak devam ediyor aklım almıyor.

Yeni bölümleri yetmiyor bu seneye kadar eski bölümleri bile izloyordu tekrar tekrar hatta harici bellegimizde arşiv bile var. Bu sene, bu da sıktı artik dedi ama hala izliyor bagımlılık derecesinde değil ama.
Eşkiya dunyaya hukumdar olmaz bu seneki favorilerinden...

Hayatimda daha 1 bolumunu dahi izlemis degilim:) kocamda pek fanatigi degil ama yumusak davransam izler. Her izleyelim mi dediginde sen izle askim ben uyucam ozaman diyom vazgeciyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…