M mugecagan Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2011 5 0 46 İstanbul 19 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #1 1 yaşındaki oğlumuz için haftaiçi 07:00-19:00 saatleri arasında gündüzlü veya yatılı, sigara kullanmayan bakıcı aramaktayız.
1 yaşındaki oğlumuz için haftaiçi 07:00-19:00 saatleri arasında gündüzlü veya yatılı, sigara kullanmayan bakıcı aramaktayız.
E englishtutor Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2012 5 0 36 İstanbul 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #2 selam, aynı sitede oturuyoruz ve ben de bakıcı arıyorum 1 yaşındaki oğluma. siz buldunuz mu acaba?
S SunayK Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2011 2 0 36 İstanbul 12 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #3 Merhaba yatılı yabancı özbek veya türkmen bakıcı ile çalışırmısınız ben aracıyım sizden ücret almıyorum. İlgilenirseniz size yardımcı olurum. Teşekkürler, Sunay
Merhaba yatılı yabancı özbek veya türkmen bakıcı ile çalışırmısınız ben aracıyım sizden ücret almıyorum. İlgilenirseniz size yardımcı olurum. Teşekkürler, Sunay
G gulguzeli2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2011 35 0 36 İstanbul 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #4 englishtutor .!.: selam, aynı sitede oturuyoruz ve ben de bakıcı arıyorum 1 yaşındaki oğluma. siz buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... bende aynı sitede çalışıyorum.çalıştığım aile taşındığı için yeni iş arıyorum.mj atarsanız sevinirim. sevgiler :))
englishtutor .!.: selam, aynı sitede oturuyoruz ve ben de bakıcı arıyorum 1 yaşındaki oğluma. siz buldunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... bende aynı sitede çalışıyorum.çalıştığım aile taşındığı için yeni iş arıyorum.mj atarsanız sevinirim. sevgiler :))
E englishtutor Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2012 5 0 36 İstanbul 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #5 size mail attım ama cevap gelmedi almadınız heralde
G gulguzeli2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2011 35 0 36 İstanbul 19 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #6 mugecagan .!.: 1 yaşındaki oğlumuz için haftaiçi 07:00-19:00 saatleri arasında gündüzlü veya yatılı, sigara kullanmayan bakıcı aramaktayız. Genişletmek için tıkla... merhaba ben trendsitesinde çalıyorum.ulaşımım rahat.gündüzcü düşünürmüsünüz.iyi günler.
mugecagan .!.: 1 yaşındaki oğlumuz için haftaiçi 07:00-19:00 saatleri arasında gündüzlü veya yatılı, sigara kullanmayan bakıcı aramaktayız. Genişletmek için tıkla... merhaba ben trendsitesinde çalıyorum.ulaşımım rahat.gündüzcü düşünürmüsünüz.iyi günler.