- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi camdankalp2013
-
insallahla masallahla isler yurumuyor. dogup onuda kendimide ilk cocugumuda perisan edemem. hepimiz icin en hayirli karar bu.kocamla bosanicam bundan adim gibi eminim. bu surec belki 1 yil belki 2 yil surecek .is ariyorum. ilk cocugumunda biraz buyumesini. ikinci bir cocuk bakmaya gucum de yok maddi olarak imkanimda. kocam olucak herifin nafakasiyla is bitmiyor sadece. bosansam nafaka alirsin diyorsunuz sadece maddimi hersey. zaten bosaninca ilk cocugumun psikolojisi eksik olucak. ikinci bir cocugada bunu yasatmak istemiyorum. pazartesi doktorla gorusecegim.
merhaba hanimlar hamile oldugumu ogrendim .1 tane cocugum var 2 istemiyorum.esime guvenmedigim ve bu evliligimin devamini gormedigim icin aldirmayi dusunuyorum.sizlere sormak istedigim kurtaj olan arkadaslar nasil oluyor cok aciyormu ne gibi sorunlar yasaniyor biraz bilgi verirmisiniz.
ayrıca burda yapılan yorumlar gercekten cok dusuncesız yorumlar o at gozluklerınızı cıkarıpta bakın bıraz hayata bızde bılıyrz allah katında kurtajın ne kdr kotu bısey oldugunu bızde ıstemeyız kendı canımızdan bır parcayı oldurmeyı emın olun yasanılan acıyı tahmn bıle edemezsınız helekı snrasındakı psıkolojıyı ama malesef ordan rahat konusmak gbı olmuyo bazen ıcınde bulundugumuz durumlar herkes sızın gbı sanslı olmuyo malesef herkesın sartları ıyıde olmuyo bnları gz onnde bulundurarak yorum yapın lutfen brda ınsanlara moral verıcegınıze dahada yıpratysnz
öncelikle siz çıkarın o at gözlüğü dediğiniz şeyi !! evet herkes sizin gibi şanslı olmuyor !!
bizim gibi nice kadınlar bir evladı olsun diye milyarlarca para milyarlarca gözyaşı döküyor ..
şans dediğiniz kime göre neye göre şans ???
senelerdir bu uğurda bir evladı olsun diye uğraşan bayanlara düşüncesizlik değil mi acaba ???
kürtaj yaptırırsam canım acır mı diye sormak...
bu kadar isteyenin olmayıpda istemeyen birinin hamile olmasında bir hikmet olamaz mı ?
birde sormak istiyorum sırf bebeği istemediği için kürtaj olmak isteyen birine nasıl moral verilir ???
o dunyaya gelirse cani daha cok aciyacagi icin bu karar. o dunyaya gelirse onunla birlikte ilk cocugumda bende ziyan olucagimiz icin bu karar. omur boyu beni aldatan bir adamlami yasatayim dogarsa onu. mutsuz bir ailedemi buyusun. o zaman cani hic acimazmi. annesini hep ofkeli sinirli huysuz gorunce cani hic acimiyacakmi.
GELECEGI SIZ BILEMESSINIZ Allah sizden herseyi daha iyi biliyoro dunyaya gelirse cani daha cok aciyacagi icin bu karar. o dunyaya gelirse onunla birlikte ilk cocugumda bende ziyan olucagimiz icin bu karar. omur boyu beni aldatan bir adamlami yasatayim dogarsa onu. mutsuz bir ailedemi buyusun. o zaman cani hic acimazmi. annesini hep ofkeli sinirli huysuz gorunce cani hic acimiyacakmi.
kurtaj olanlar tecrubelerinizi yazin lutfen .caniniz cok yandimi nasil oluyor. sonrasi nasil oluyor psikolojik olarak cok kotu olurmuyum?
ıstemedıgım ıcın demıyokı kadıncagız dıkkatlı okursan mutsuz bır aıle ortamına gtrmek ıstemıyrm dıyo ve korundugum halde gebelık yasıyorum dıyor .. malesef kı herkes sızın kadarda sanslı degıl bunu unutmayın ben cok ıstedgım halde o bebegı kurtaj olmk zorunda kaldım malesef sızın kadar sanslı degıldım ıstedgım bebegı dunyaya getırebılıcek kadar birz karsı tarafn acısındanda dusunmek lazım yorum yaparken
insallahla masallahla isler yurumuyor. dogup onuda kendimide ilk cocugumuda perisan edemem. hepimiz icin en hayirli karar bu.kocamla bosanicam bundan adim gibi eminim. bu surec belki 1 yil belki 2 yil surecek .is ariyorum. ilk cocugumunda biraz buyumesini. ikinci bir cocuk bakmaya gucum de yok maddi olarak imkanimda. kocam olucak herifin nafakasiyla is bitmiyor sadece. bosansam nafaka alirsin diyorsunuz sadece maddimi hersey. zaten bosaninca ilk cocugumun psikolojisi eksik olucak. ikinci bir cocugada bunu yasatmak istemiyorum. pazartesi doktorla gorusecegim.
merhaba hanimlar hamile oldugumu ogrendim .1 tane cocugum var 2 istemiyorum.esime guvenmedigim ve bu evliligimin devamini gormedigim icin aldirmayi dusunuyorum.sizlere sormak istedigim kurtaj olan arkadaslar nasil oluyor cok aciyormu ne gibi sorunlar yasaniyor biraz bilgi verirmisiniz.
Sizin canınız yanmaz emin olun !merhaba hanimlar hamile oldugumu ogrendim .1 tane cocugum var 2 istemiyorum.esime guvenmedigim ve bu evliligimin devamini gormedigim icin aldirmayi dusunuyorum.sizlere sormak istedigim kurtaj olan arkadaslar nasil oluyor cok aciyormu ne gibi sorunlar yasaniyor biraz bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?