- Konu Sahibi camdankalp2013
bugün hükümete laf atan herkes ahlak bekçisi olmuş ya...
kadın boşanmaya karar verdiği kocasıyla neden ilişkiye girer? sanane?
çocuğunu aldırmak ister! sanane? allah allah ya. daha insan yapısına bile dönüşmemiş bir hücreden bahsediyoruz. doğuma aylar kala aldırmıyor ya. ayrıca inancına göre de aldırmakta sakınca olmayabilir! sanane?
kadın sormuş, nasıldır, acısı sızısı nedir diye. ötesinden size ne yahu. burada birileri konu açıyor annesiyle babasıyla ilgili. hemen üşüşülüyor annedir babadır öyle denir mi diye. yahu size ne? insanların ne yaşadığını nasıl bir psikolojide olup o şekilde konuştuklarını nerden bileceksiniz. size her şey çok günah ya, bu durumdaki insanları daha olumsuz etkileyerek "günahlarına girerek" daha beter günahlar işliyorsunuz. milletin yaptığıyla uğraşana kadar kendinize bakın biraz. belki isteği dışında bir şey olmuştur, belki tecavüze uğradı ve açıklamak istemiyor burada kürtajdan bahseden kimi kadınlar. size ne? bırakın çocuk aldırarak suç işliyorsa mahkeme, günahsa kendi vicdanı karar versin. size ne ya...
kimi diyor allahın işine bak kimi ister olmaz kiminin olur aldırır. arkadaşım size ne? onun bununla ne alakası var? çoğunuz çok büyük konuşuyorsunuz. dikkat edin...
belki yalan söylüyor, kondom vs bakımından. yine size ne? bir çok konu gibi kürtaj da çok hassas bir konu. böyle konularda hemcinslerinizin üstüne gitmenize hiç mi hiç anlam veremiyorum!
bugün binlerce çocuk ortalıkta kol geziyor, dağılmış ailelerden. nasıl üstleniyorsunuz bu durumlara gaz vermeyi ya. insanlara yardımcı olmak yerine hemen sorgu sual, hemen ayetler yazılır kim ne demiş falan... hey allahım ya... o çocuk da yaşasın bu çocuk da yaşasın. oldu, sonra? siz hiç bir yetiştirme yurduna gittiniz mi o çocuklar ne halde nasıl psikolojide. anne babaları olup da yurtlarda kalan bile binlerce çocuk var. ona doğur buna doğur. bütün çocukları melekler koruyor sanki. yok öyle bir dünya. milleti gaza getirmeyin. hele o çocuk istenmiyorsa daha bir sorun çünkü sorun çok ki istenmiyor.
kimileri de kürtaj oldum'un sonuna boş gebelikten diye ekliyor. bir insan niye bunu ekleme ihtiyacı hissetsin? o da sizin linç politikanızdan. millet derdini anlatmaya korkar oldu çünkü.
bi sınamadır gidiyor... hepiniz cennetliksiniz ne deyim...
amin canlarım amin.
aklı başında yorum yazanlara teşekkür ediyorum.
Bu ne hiddet ne celal yahu?
Bir kaç kişi devamlı yorumculara yükleniyorsunuz, bakıyorum yorumlara, ne hakaret içeren, ne aşağılayan, ne asıp kesen bir yorum göremiyorum. Gözümden kaçmış olabilir gerçi ama takip ettiğim kadarıyla herkes usturubuyla yazdı.
Herkes fikrini yazmakta özgürdür. Herkes sizin gibi düşünmeyebilir, bir başka konuda da sizin gibi düşünür v.s v.s..
Nedir yani bu?
"Konu bu değildir şudur" diyen bir kaç kişi ısrarla konuyu yorumculara getiriyorsunuz. Dolayısıyla konuda tartışmaya mahal veriyorsunuz.
Benim şahsen, asla bu çocuğu doğur, yazık bir cana kıyma v.s. gibi yorumum olmadı, zira böyle bir ortamda bu çocuğu doğurması yanlış olur.
Lakin konu sahibesini gayet sorumsuz buldum.
Benim kürtaj konusunda tepkim budur.
Öncelikli seçim "sorumlu olmak"tır.
Kürtaj sonraki seçim olmalıdır.
Ben kendi adıma bu durumu normalleştirmekten yana değilim.
Bir tarafında çıkan kisti ya da et benini aldırmıyorsun.
"Çocuk" aldırıyorsun.
Bu arada hükümetle alakasını anlayamadım konunun:44: