Ben dün kürtaj oldum.benim için cok sıkıntılı bir gündü.üzerinden aylar gecmiş gibi yorgun hissediyorum kendimi,beynimi,ruhumu.neden olduguma gelince evli değilim sevgilimle ailevi sebeblerden dolayı evlenemiyorduk.bir anlık zevkin şimdi inanılmaz ızdırabı içimde.ama aldırmak zorundaydımbaşka carem yoktu..beni yaşatmazlardı
kürtaja gelince ..kürtaj olurken hiç bişey hissetmedim özel muayenede oldum.anestezistleri ve kadın doğum uzmanı tecrübeliydi.genel anestezi yapalım dedi doktor.lokal olursa işlem sırasında panik olur daha cok üzülürüsn dedi.bende korkmama ragmen tamm dedim.işlem 5 dk sürdü sürmedi uyANdırıdılar.biraz agrı hissettim .işlemden sonra ve önce cok agladım,sevgilim çocugu cok istiyordu onun haberi olmadı aldırdıgımdan.ailem duysa öldürürler yasatmazlardı beni.hemen evlenelim desem evlenemeyşz ailem istemiyor siddetle karsı cıkıyordu..peki ben ne halt yemeye yaptım bunu.gercekten biranlık zevk için ne sıkıntılar cekiyorum suan..ömürboyu bitmeyecek sıkıntı.aldıracagım zaman ikiz oldugunu da ögrenince siddetli ızdırap cektim.bu canların hesabını nasıl vericem diye..ama artık keşke ilişkiye girmeseydim demenin faydası vaarmı yok,yok yok,,çare düşünmem lazımdı biran önce..aileem duysa rezil olrum herkese..beni aldattıgı için zaten hep tereddtlüydüm evlileğe şimdi bu henüz oluşmamış keseler için cocuk bunlar dyip hayatımı riske etmeye deger mi,,düşünceler düşünceler..AMA CARESİZDİM BAŞKA SANSIM YOKTU.DOKTORUM DAHA OLUŞMAMIŞ ONLAR HAYATINI DÜŞÜN SEN DEDİ.sen bilirsin dedi..aldırdım..
sıkıntı ve ızırabım dinecekmi bilmiyorum cıkıp daglara haykırasım geliyor..bazen umutlanıyorum hiç yokken iyi şeyler olur elbet diyor vardır bir hayır diyorum..bazense dünyanın en günahkar insanı benim diyorum..aglıyorum hıckıra hıçkıra..keşke leri bir sıralıyorum sonu gelmiyor bazen,,bazen kader deyip bir anda susuyorum...geceleri seviyorum en cok..aldırdıgım iki cocugun siddetli hesabından,beni aldattıgı halde bırakamadıgım sevgimden,,ailemin azarlarından,günahlarımdan ancak geceleri kurtulabiliyorum..hep uyusam diyorum..uyusam...
İŞTE SANA İBRETLİK HİKAYE.. senin yerinde olsam nikahlı kocamın cocugu var karnımda diyip allaha dua ederim düzelsin diye hersey...cocugumu dogururum kesinlikle..su benim düşüncelerim,kabuslarım hıçkırıklarımı düşün..BUNLARIN YERİNE dua et Allaha ,doğur cocugunu emzirirken de hatırla beni..