- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
- Konu Sahibi camdankalp2013
-
Herkesin günahı da vebali de kendi boynuna, kimse kimseyi yargilamaya calismiyor burda
Ama son kez söyleme gereği hissettim evet her kadın kendi bedeninden sorumludur ama kürtaj bir dogum kontrol yöntemi değildir o bebeği de siz yaratmiyorsunuz ,
Dini acidan 6 hft olmadan aldırmak zorundasınız , ister inanın ister inanmayın Allah'ın kanunu böyle
merhaba hanimlar hamile oldugumu ogrendim .1 tane cocugum var 2 istemiyorum.esime guvenmedigim ve bu evliligimin devamini gormedigim icin aldirmayi dusunuyorum.sizlere sormak istedigim kurtaj olan arkadaslar nasil oluyor cok aciyormu ne gibi sorunlar yasaniyor biraz bilgi verirmisiniz.
konuya çok fazla tepki verilmiş ve verilen tepkileri kendi adıma gereksiz buldum
bazı arkadaşlar ertesi gün hapı demiş ya arkadaşlar herkes ertesi gün hapı diye bişey bilmiyor
bilmeyende var belki konu sahibi hayatında ertesi gün hapı diye bişey duymadı
hadi kullandı işe yaramayanlarda var bu kısımlarını zaten sormamış bize
bizden kürtaj sonrası ögrenmek istiyor
hamileyken kanamamdan dolayı 1 gece ETLİK ZÜBEYDE dogum evinde yattım
korkutmak gibi olmasın ama herkes çıglık çıglıktı korku filmi aratmadı
benim gebeligim ilerledigi için düşük riskim yoktu ama düşük yapan 3 arkadaşla aynı odada yattım
birisi lavaboda parça şeklinde düşük yaptı gece 12 civarı 4 civarı Allahın cezası nöbetçi dr geldi kızı kürtaja götürdü
kız sayılayarak geldi geldiginde yarı baygındı uyandırdım serumu bitince bişeyler yedi agrısı vardı ve de kanaması
bi bayanı sürekli elle muayne ederek sabaha kadar bagırta bagırta düşük yaptırdılar
onuda sabah ben çıkış işlemlerini yaptırırken kürtaja götürdüler
bayan kalkamıyordu resmen işkence gibiydi zorla sürükleyerek götürdüler
onun için güvendigin özel bir hastaneye git
aynı zamanda psikolojik destek almanı tavsiye ederim
bide eşim kürtaj konusunda ne diyor merak ettim
merhaba hanimlar hamile oldugumu ogrendim .1 tane cocugum var 2 istemiyorum.esime guvenmedigim ve bu evliligimin devamini gormedigim icin aldirmayi dusunuyorum. sizlere sormak istedigim kurtaj olan arkadaslar nasil oluyor cok aciyormu ne gibi sorunlar yasaniyor biraz bilgi verirmisiniz.
kurtaj olanlar tecrubelerinizi yazin lutfen .caniniz cok yandimi nasil oluyor. sonrasi nasil oluyor psikolojik olarak cok kotu olurmuyum?
daha cok yeni evde yapabilecegim birseyler biliyormusunuz peki dusmesi icin?bitki cayi felan ise yararmi acaba
mecburen birlikte olmak zorundayim bir is bulup para biriktirene kadar. o evde yasiyorum ekmegini yiyorum adam yaklasiyor ne yapim yok mi diyim sokagami atsin.bosanicam ama simdi degil kendimi iyice saglam aldigim zaman. gidebilseydim zaten o evde durmazdim.
internetten baktim bayag bir bitki cayi ictim ama yok hicbi agrim sizim yok dusmuyor sanirim .bitki caylari hamilelikte zararsiz bosuna korkutuyolar kadinlari. maydonoz suyu ictim vs...hicbirsey olmuyor.
evliligimi yoluna sokmak gibi bir dusuncem yok. yapamiyorum ozur diliyor affet diyor ama guvenim kalmadi. kendi kendimi yiyor ha bugun ha yarin beni gercektede aldaticak diye.guvenim gitti.supheler icimi kemiriyor.gelecegimizi goremiyorum.
yaptim canim baktim internetten bebeklerin fotolarini dahi gordum. ama bunu gercekte yasamis kadinlardan ogrenmek istedim. sonucta internette her makaleyede guvenilmiyor.
arkadasim hepinize tek tek cevap yazmak zorunda birakiyosunuz beni. o beni sanalda aldattigini ogrenmeden onceydi. simdi ogrendim pesimde kopek oldu. k...mdan ayrilmiyor. bense nefret ediyorum. oldumu.
Burada kimse aldir demedi
Ama konu sahibinin durumunu bilmeden
aldirma, gunah islersin bu cinayet, sadece canim yanacak mi diye sormasina bile tepki gosterenlere tepki gosterildi
Bu tepkiler gelmeseydi konu sahibinin cani ilan edilmesine ramak kalmisti
Kadin zaten saglikli dusunemiyor su an
bunlari yazarak kararindan vaz mi gececegini saniyorsunuz?
Evet belki vazgececek salim kafayla dusundugu zaman
Vazgecmezse de emin olun anneligi tatmis bir kadinin bu karari almasi cok zordur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?