• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamilelik

inşallah canım evet eşimde sen endokrin doktorunun dediğine uy dedi öyle kullandım bende..sende yapılması gereken bütün testleri yaptır hamile kalmadan tedbirini alırsın canım rabbim bizlere de sağlıklı sıhhatli bebişler nasıp etsin hayırlı evlatlar inşallah...ben biraz zorlu gruptayım...
inş canım rabbim bizleri duyuyor biliyor. hayırlısını versin inş. öyle düşünme rabbim yürü ya kulum dedimi herşeeey oluverir. yeter ki zamanı gelsin.

günaydın. kızlar ben birşey sormak istiyorum size. temmuz ayında 8 hftalık bebeğim kalbi durduğundan kürtajla alındı. 2 ay korunma süresi verldi bizde kasım ayında ilk denemelere başladık bakalım bu aya kısmet olur mu gebe kalmak. sorum şu ben doktor ilk düşüklerde araştırma yapmadıklarını söyledi 2. kez olursa bakılıyormuş ama bu durumu 2. kez yaşamak çok kötü. bu kan pıhtılaşması testi nasıl yaptırılıyor bileniniz var mı. ben şimdi acaba neden olmuştur diy kendim araştırıyorum birşeyler. yani diyelim ki ben bu ay hamileyim günümü geçtim pozitif test mesela pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum ?
B badehu canım geçmiş olsun inşallah son olur bu rabbim başka acı vermesin. benim doktorum gebelik planladığın anda folik asit içmeye başla demişti. şimdi başka doktora gidiyorum oda kürtaj oldun maden niye gebelik planladığında coraspin içmedin diye kızdı. ama coraspin sadece kan pıhtılaşmasını engelliyo bizimkileri kalbi durduğu için kaybettik ve ilk gebelik olduğunda üstüne çok düşmüyolar. benim 10.haftam dolduğunda nift testi yaptırıcam kromozamlara bakılıyomuş koldan kan alarak. sakın göbekten yaptırmayın bu testi düşüğe neden oluyo.

B badehu canım geçmiş olsun inşallah son olur bu rabbim başka acı vermesin. benim doktorum gebelik planladığın anda folik asit içmeye başla demişti. şimdi başka doktora gidiyorum oda kürtaj oldun maden niye gebelik planladığında coraspin içmedin diye kızdı. ama coraspin sadece kan pıhtılaşmasını engelliyo bizimkileri kalbi durduğu için kaybettik ve ilk gebelik olduğunda üstüne çok düşmüyolar. benim 10.haftam dolduğunda nift testi yaptırıcam kromozamlara bakılıyomuş koldan kan alarak. sakın göbekten yaptırmayın bu testi düşüğe neden oluyo.
saol canım, teşekkür ederim. inş. banada tekrar korunmayı bırakınca başla dedi. vallahi buradan sizlerden öğrendiklerimle daha bilinçli oluyorum. saolun.

saol canım, teşekkür ederim. inş. banada tekrar korunmayı bırakınca başla dedi. vallahi buradan sizlerden öğrendiklerimle daha bilinçli oluyorum. saolun.
bende burdan çok şey öğrendim :) bide başkalarının acısıyla kendininkini birleştrince hafifliyomuş gibi hissediyosun :)

merhaba kızlar
3.gebelık kaybımı aralık ayında yaşadım doktorum 3 ay korun dıyor ılk adetımı gordum baska doktorlaraada gıttım toparlanmıs rahım hatta prof.doktora gittim tamamen sans oldugunu korunmama gerek olmadıgını soyledı.ama cok korkuyorum tum testlerımız temız cıktı son bebegımız 8+5 te kalbı durdu ve otopsi sonucu turner oldugu anlaşıldı.tamamen sans olduugunu gıttıgım her doktor soyledı.ama cok kokruyorum Bu arada
pıhtılasma ,kromozom testlerını devlet hastanelerının tıbbi genetik bolumlerı yapıyor.

Merhaba benimde 8+6 da Kalbi durmus melegimin 22 martta da aldilar. Bir oglum oldugu icin genetik inceleme gerek gormedi doktor. Ama cok kotu 3 gun gecirdim oglum abi olacagim diye sevincten havalara ucarkem birden kendimizi boyle biseyin icinde bulduk. Bir de benim bir tupum kismen tikali zor hamile kalmistim zaten. Simdi ne zaman nasil olur bilemiyorum

Maalesef geçen sene subatta boş gebelikten ben de 10.haftada kürtaj oldum.cuma günü de Sata göre 9+5 Ultrasona göre 8+5 gunluk Bebeğimi kalbi durduğu için kaybettik ve yine kürtaj oldum.ilk adetten sonra deneyebilirsiniz korunmayin dedi.genetik ve pıhtılaşma için üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldık şimdiden. İki hamileligimde kolay olmuştu inşallah yine kolay kalırım. Allah hepimize sabir ve sifasini versin insallah

Bende de hasimato tiroidi var 50 mg euthyrox kullanıyorum. Doktor kürtaj sonrası biokadin fitil verdi hasimato hastaları kullanmamalı diyor etken maddesi iyot oldugu icin.doktora söyledim vajinal birsey olmaz dedi.inşallah değerlerimi yukseltmez.

Kürtaj sonrası 2.adette düzensizlik olur mu ki?
31.gündeyim ve gelmedi.test yapmaya da korkuyorum.

Kürtaj sonrası 2.adette düzensizlik olur mu ki?
31.gündeyim ve gelmedi.test yapmaya da korkuyorum.
Kürtaj sonrası düzensizlik olmasi normal benim ilk kürtajdan sonra bir kaç ay sonrasında düzelmesti hatta eskisinden de düzenli olmuştu. Belki de gebe siniz dir korunmadiysaniz.test yaparsanız silik te olsa çıkar.ben bir kaç gün oncesinde yaptığımda hep silik çıkmıştı gebeliklerimde

Kürtaj sonrası düzensizlik olmasi normal benim ilk kürtajdan sonra bir kaç ay sonrasında düzelmesti hatta eskisinden de düzenli olmuştu. Belki de gebe siniz dir korunmadiysaniz.test yaparsanız silik te olsa çıkar.ben bir kaç gün oncesinde yaptığımda hep silik çıkmıştı gebeliklerimde
Korunmuyorum canım.Allahın izniyle bir an önce hamile kalmak istiyorum.tabii ki bana giden oğlumun acısını unutturmayacak ama yanan ciğerimin yangınını bir nebze olsun azaltır diye düşünüyorum.
Testim var ama sadece 1 tane.onu da zor zamanlara saklıyorum:)
Çok umutlanmıyorum ama inşallah rabbim bu ay yüzümü güldürür.

Ben de cuma günü 2.kürtaj imi oldum.üzülme inşallah olur.insan doldurmak istiyor o boşluğu. Tabi gidenlerin yeri kalıyor içimizde. Allah sabrini versin bir daha evlat acısını yaşatmasin insallah

Ben de cuma günü 2.kürtaj imi oldum.üzülme inşallah olur.insan doldurmak istiyor o boşluğu. Tabi gidenlerin yeri kalıyor içimizde. Allah sabrini versin bir daha evlat acısını yaşatmasin insallah
Canım çok geçmiş olsun.neden 2 kürtaj pıhtılaşma falan mı var dr un bir şey dedi mi?adetini oldun mu korunuyo musun?

Canım çok geçmiş olsun.neden 2 kürtaj pıhtılaşma falan mı var dr un bir şey dedi mi?adetini oldun mu korunuyo musun?
Biri boş gebelikti 2.si de 9.haftada kalbi durdu.ilk adetimi oldum.normal adet düzeni gibi.2.si de olmasi lazim 23-26 Mayıs arası gibi.pıhtılaşma ve genetik için kan verdik pıhtılaşma da bir sorun var gibi sonuca baktigima gore doktora daha goturmedim.genetik desen onun daha çıkmasına var.sonucumu bekledik tekrar düşünmek için.

Arkadaslar Yardımınız ihtiyacım var :-( 52 gündür adet olmadım bugün doktora gittim beta hcg 11.5 çıktı doktor kurtajdan kalma olabilir dedi ama ben kurtajdan sonra 3 kere farklı doktora gittim rahim temiz toparlanms dediler böyle bişeyle karşılaşan varmı sizce hamilemiyim :-(

Kürtajdan sonra 5 adet geçirdim.4 tanesinde korunuyordum.bu ay da yumurtlama bayrama ve kadir gecesine geldiği için değerlendiremedik.şimdi bat 17 ağustos.rabbim sağlıkla hayırla nasip eder inşallah.

Hanimlar merhaba ben 17 mayista kurtaj olsum ilk adetimi kurtajdan sonraki 35. Gunde oldum suandada o adetimin ustunden 27. Gun gecti .. bu ay korunmadik tekrar hamile kalmak istiyorum cunku bi kac gundur akinti kasik ve bel agrilarim vardi surekli bugun kasik agrilarim dahada bir artti bacagima vuruyo diyebilirim ilk defa boyle agrilarim oldu .. simdi ben gebelik testi yapmak istiyorum ama adet tarihim nedir bisey varsa suan cikarmi nasil hesaplamam lazim hic bilmiyorum belki biraz karisik bi durumkusura bakmayin ama benimde kafam cok karisti gercekten.. kurtaj sonrasi dongumuz degisiyo normal olarak normalde 28 gunde bir duzenli adet olan biriyim sizce nasil hareket etmeliyim??

Hanimlar merhaba ben 17 mayista kurtaj olsum ilk adetimi kurtajdan sonraki 35. Gunde oldum suandada o adetimin ustunden 27. Gun gecti .. bu ay korunmadik tekrar hamile kalmak istiyorum cunku bi kac gundur akinti kasik ve bel agrilarim vardi surekli bugun kasik agrilarim dahada bir artti bacagima vuruyo diyebilirim ilk defa boyle agrilarim oldu .. simdi ben gebelik testi yapmak istiyorum ama adet tarihim nedir bisey varsa suan cikarmi nasil hesaplamam lazim hic bilmiyorum belki biraz karisik bi durumkusura bakmayin ama benimde kafam cok karisti gercekten.. kurtaj sonrasi dongumuz degisiyo normal olarak normalde 28 gunde bir duzenli adet olan biriyim sizce nasil hareket etmeliyim??
İlk adetini olduktan sonra yine 28 gün diye hesapla bence. Bugün ya da yarın idrar testi yapabilirsin siliköde olsa görünüyor çoğu kimsede

Back