• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamilelik

Çok şükür bir sıkıntım yok ama keşke gebelik planlamadan kullansaydın dedi korkuttu beni biraz. hamileliğin 5. haftasında başladım umarım problem olmaz
Yani coraspin i bütün gebeler mi kullanıyor?ben kullanmamıştım ama ona iayinaden mi bir sorun oldu yoksa:oops:

Çok şükür bir sıkıntım yok ama keşke gebelik planlamadan kullansaydın dedi korkuttu beni biraz. hamileliğin 5. haftasında başladım umarım problem olmaz
Canım eski mesajlarına baltım.kürtaj sonrası yapışıklık olmuş.nasıl oldu ve nasıl farkettin adetten fark ediliyor mu?az ya da çok gelmesi falan.

Canım eski mesajlarına baltım.kürtaj sonrası yapışıklık olmuş.nasıl oldu ve nasıl farkettin adetten fark ediliyor mu?az ya da çok gelmesi falan.
valla canım kürtaj sonrası adetim 35 gün sonra oldu 9gün kadar sürdü. sonra normale döndü ben tekrar bebek planladığım için doktora gittim vajinal ultrasonda görüldü çok küçük bi yapışıklıktı ama konum itibariyle gebeliğe büyük engeldi. doktorum 1 sene bekletti hem psikolojik anlamda hemde yapışıklık olduğu halde hamile kalanlar var müdahale etme taraftarı değilim dedi ama 1 seneden fazla bekleyemedim ozaman rahim filmi çektir bazen ufak yapışıklıklar film çekinirkenki ilaç sayesinde açılıyomuş dedi ama öyle de açılmadı. 3 adet dönemi bekledim olmayınca doktora gitmeye niyetlendim ki günüm geçti ve hamile olduğumu öğrendim. mucize gibi resmen.tek yapman gereken kendini strese sokma demesi zor ama senin elinde. kafanı dağıtacak meşgale bul ve bol bol dua et;) rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ne kadarlık evlisin

valla canım kürtaj sonrası adetim 35 gün sonra oldu 9gün kadar sürdü. sonra normale döndü ben tekrar bebek planladığım için doktora gittim vajinal ultrasonda görüldü çok küçük bi yapışıklıktı ama konum itibariyle gebeliğe büyük engeldi. doktorum 1 sene bekletti hem psikolojik anlamda hemde yapışıklık olduğu halde hamile kalanlar var müdahale etme taraftarı değilim dedi ama 1 seneden fazla bekleyemedim ozaman rahim filmi çektir bazen ufak yapışıklıklar film çekinirkenki ilaç sayesinde açılıyomuş dedi ama öyle de açılmadı. 3 adet dönemi bekledim olmayınca doktora gitmeye niyetlendim ki günüm geçti ve hamile olduğumu öğrendim. mucize gibi resmen.tek yapman gereken kendini strese sokma demesi zor ama senin elinde. kafanı dağıtacak meşgale bul ve bol bol dua et:KK66: rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ne kadarlık evlisin
Çok geçmiş olsun canım yaşadıkların kolay değil.ben 4 yıllık evliyim ve haziramdan beri istiuordum ama ben kafayı yemiştim.her ay kırmızıları görünce ya hiç olmazsa falan derken kasımda mutlu haberi aldım ama maaleaef 12.haftamda bebeğimi kaybettim.şimdi de hayırlıysa olsun diyorum ama tabi ki yine de ne zaman olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ben de beklemedeyim.daha adet bile olmadım.rabbim doğru zamanda tekrar nasip eder inşallah.

Merhaba kizlar. Bende kısaca bahsedeyim.ilk hamileligim de istediğimizin 3. Ayı hamile kaldım ve cok sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Rabbim bir tane nasip etti ve suan 4 yaşına girmek üzere olan bir kızım var çok şükür. Kızım tam 2 yaşındayken korunmamiza ragmen plansız bir hamilelik yaşadım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. ardından yaklasik 8 ay korunduk. .sonrasında da 8 ay sonra hamile kalabildim. . Fakat son adet tarihime göre 12 haftalik olması gerekirken gelişim yavas gidiyordu 6 .haftada kaldı ve en son kalbi durdu. 19 aralıkta kürtaj oldum. Yaklaşık 36 gün sonra adet oldum. Adet sonrası 15 gün oluyor ve biz yeniden düşünmeye başladık. Boş gebelikten sonra aylarca beklememe rağmen düşük oldu bu yüzden bu kez beklemeyecegim Rabbim neyi nasip ederse.. bana kürtaj sonrası kontrol denmedi. 2 ay olacak nerdeyse . Sizler hep gitmissiniz kafama takıldı. Yapisma falan duyunca endiselendim. Bugün folik asit kullanmaya başladım. Bakalım takdir Allahın. .

Riskli bence 5buçuk aylık düşük oldu 3 ay sonra hamile kaldım çocuğum 31haftalık oldu şimdi 3 yaşında geçtiğimiz Eylül de hamile kaldım 4 ay sonra yine düşük yaptım korkuyorum bende

A Ayse kuru yazdığını tam anlamadım.31 haftalık olan evladın mı şimdi 3 yaşında?sen kaç ay korunmayı düşünüyorsun?ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum.zaten rahim "toparlanmışsa" hamile kalıyorsun.topalanmamışsa biraz daha geç kalıyorsun deniyor.

Kop
A Ayse kuru yazdığını tam anlamadım.31 haftalık olan evladın mı şimdi 3 yaşında?sen kaç ay korunmayı düşünüyorsun?ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum.zaten rahim "toparlanmışsa" hamile kalıyorsun.topalanmamışsa biraz daha geç kalıyorsun deniyor.
Evet şimdi 3yaşinda 31haftalık olan

Korunmayı düşünmüyorum.zaten olacak sa oluyor ama benim rahim ağzına dikiş atılıyor bunun sayesinde oldu oğlum 13 Aralık günü doktor hatası yüzünden 4 aylık bebeğimi kaybettim ve zor bi kürtaj geçirdim artık korkuyorum da istiyorum da

Korunmayı düşünmüyorum.zaten olacak sa oluyor ama benim rahim ağzına dikiş atılıyor bunun sayesinde oldu oğlum 13 Aralık günü doktor hatası yüzünden 4 aylık bebeğimi kaybettim ve zor bi kürtaj geçirdim artık korkuyorum da istiyorum da
canım korunma elbette ama gebelik planladığında bi kere git doktor kontrolüne çevremde okadar insan benzeri şeyler yaşadıki bende çok korkuyorum. tedbir al tevekkül Allah'tan inşallah hepimizin gönlüne göre versin

Çok geçmiş olsun canım yaşadıkların kolay değil.ben 4 yıllık evliyim ve haziramdan beri istiuordum ama ben kafayı yemiştim.her ay kırmızıları görünce ya hiç olmazsa falan derken kasımda mutlu haberi aldım ama maaleaef 12.haftamda bebeğimi kaybettim.şimdi de hayırlıysa olsun diyorum ama tabi ki yine de ne zaman olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ben de beklemedeyim.daha adet bile olmadım.rabbim doğru zamanda tekrar nasip eder inşallah.
ada_aras ada_aras canım ilk başıma geldiğinde dedim ki neden ben ama bi baktım çevremde benzeri bi çok şey yaşayan varmış. kuzenim doğuma 10 gün kala bebeğini kaybetti ve iki gün hastanede suni sancı çekti ama Rabbim aratmadı iki ay sonra yine hamile kaldı ben 3 yıllık evliyim sadece ilk 6 ay korundum ilk kaybımdan sonra hem çok istedim hem çok korktum ya yine aynı olursa diye ama emin ol stres okadar etken ki son ay dedim ki amaann bu ay doktora giderim yapışıklığı açsın dedim o ay hamile kaldım. sakın ne zaman olur diye strese girme Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah

canım korunma elbette ama gebelik planladığında bi kere git doktor kontrolüne çevremde okadar insan benzeri şeyler yaşadıki bende çok korkuyorum. tedbir al tevekkül Allah'tan inşallah hepimizin gönlüne göre versin
Bende gitmek istiyorum ama eşim gitmiyor işte doktorumun fiyatı biraz pahalı işine yoğun bu aralar tek de göndermiyor

Merhaba kizlar. Bende kısaca bahsedeyim.ilk hamileligim de istediğimizin 3. Ayı hamile kaldım ve cok sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Rabbim bir tane nasip etti ve suan 4 yaşına girmek üzere olan bir kızım var çok şükür. Kızım tam 2 yaşındayken korunmamiza ragmen plansız bir hamilelik yaşadım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. ardından yaklasik 8 ay korunduk. .sonrasında da 8 ay sonra hamile kalabildim. . Fakat son adet tarihime göre 12 haftalik olması gerekirken gelişim yavas gidiyordu 6 .haftada kaldı ve en son kalbi durdu. 19 aralıkta kürtaj oldum. Yaklaşık 36 gün sonra adet oldum. Adet sonrası 15 gün oluyor ve biz yeniden düşünmeye başladık. Boş gebelikten sonra aylarca beklememe rağmen düşük oldu bu yüzden bu kez beklemeyecegim Rabbim neyi nasip ederse.. bana kürtaj sonrası kontrol denmedi. 2 ay olacak nerdeyse . Sizler hep gitmissiniz kafama takıldı. Yapisma falan duyunca endiselendim. Bugün folik asit kullanmaya başladım. Bakalım takdir Allahın. .
B bambucan canım sana da çok geçmiş olsun benim yapışıklık küçük olduğu için sonradan farkedildi. mesela kürtaj sonrası parça kalmışmı diye kontrol ettiklerinde görünmemiş çok minik olduğu için hamile kalamıyorum bi sorunmu var diye gittiğimde vajinal ultrasonda görüldü. tam rahmin ortasında oluşmuş ondan kalamıyosun demişti. için rahat olsun bi tane kontrole git derim ben. inşallah sende olmamıştır

Arkadaşlar aranızda rahim ağzı dikiş yaptıranlar varmı,...? Birde göbekten iğne yaptıran varmı

Bende gitmek istiyorum ama eşim gitmiyor işte doktorumun fiyatı biraz pahalı işine yoğun bu aralar tek de göndermiyor
tatlım devlete de gidebilirsin ya da eşini bi şekilde ikna et bi seferliğine daha uygun özel bi hastaneye git . antalyadasın galiba istanbul olsa güzel yerler önerebilirdim.

tatlım devlete de gidebilirsin ya da eşini bi şekilde ikna et bi seferliğine daha uygun özel bi hastaneye git . antalyadasın galiba istanbul olsa güzel yerler önerebilirdim.
Devlette gittik iki bebeğim de düşüşle sonuçlandı bu yüzden özele gidiyoruz hastane degil özel muayene

günaydın. kızlar ben birşey sormak istiyorum size. temmuz ayında 8 hftalık bebeğim kalbi durduğundan kürtajla alındı. 2 ay korunma süresi verldi bizde kasım ayında ilk denemelere başladık bakalım bu aya kısmet olur mu gebe kalmak. sorum şu ben doktor ilk düşüklerde araştırma yapmadıklarını söyledi 2. kez olursa bakılıyormuş ama bu durumu 2. kez yaşamak çok kötü. bu kan pıhtılaşması testi nasıl yaptırılıyor bileniniz var mı. ben şimdi acaba neden olmuştur diy kendim araştırıyorum birşeyler. yani diyelim ki ben bu ay hamileyim günümü geçtim pozitif test mesela pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum ?

günaydın. kızlar ben birşey sormak istiyorum size. temmuz ayında 8 hftalık bebeğim kalbi durduğundan kürtajla alındı. 2 ay korunma süresi verldi bizde kasım ayında ilk denemelere başladık bakalım bu aya kısmet olur mu gebe kalmak. sorum şu ben doktor ilk düşüklerde araştırma yapmadıklarını söyledi 2. kez olursa bakılıyormuş ama bu durumu 2. kez yaşamak çok kötü. bu kan pıhtılaşması testi nasıl yaptırılıyor bileniniz var mı. ben şimdi acaba neden olmuştur diy kendim araştırıyorum birşeyler. yani diyelim ki ben bu ay hamileyim günümü geçtim pozitif test mesela pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum ?
Canım ben hamile kaldıktan sonra yapıldı kanın incelemesi için iğne oldum hergün göbeğimden

Back