- 27 Ocak 2016
- 643
- 507
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 28. Gun bakalim biraz daha bekleyeyim diyorum yada gidip kan testimi yaptirsam diye dusunuyorum valla kararsizim ama bu bel ve kasik agrilarim gun icinde arada siddetleniyo .. kafami karistiran ilk hamilelgimdede bel agrim cok fazlaydi bu beni supheye dusuruyo bakalim ne olacakİlk adetini olduktan sonra yine 28 gün diye hesapla bence. Bugün ya da yarın idrar testi yapabilirsin siliköde olsa görünüyor çoğu kimsede
Maşallah hemen kalmışsın.ben 5 aydır iatiyorum.kötüyü düşünüp kötüyü çağırma.önce düşük yapıp sonra sağlıkla hamile kalan çok.Kürtajdan sonra hiç adet olmadan tekrar gebe kaldım. Yeni öğrendim daha. Bu akşam doktora gidicem. Korkuyorum ama Hayırlısı diyorum. Allah'ın bileceği iş ol derse olur. Kısmet değilse yine olmaz. Fakat o ikinci seçeneğindeki hiç düşünmek istemiyorum (
Teşekkür ederim canım biraz daha sakinleştimMaşallah hemen kalmışsın.ben 5 aydır iatiyorum.kötüyü düşünüp kötüyü çağırma.önce düşük yapıp sonra sağlıkla hamile kalan çok.
Ella diye ertesi gun hapi var anca onu kullanabilirsin ama bana kalirsan kullanmaMrb arkadaslar bende 20 gün once kurtaj oldum ve dün iliskiye girerken istemeden de olsa korunmasiz bir iliski yasadik hamile kalmamak icin ne yapabilirim acaba lutfen yardimci olur musunuz
Illaki bi zarari vardır tabikide ama kullanmadan once bi eczaciya yada doktora danis derim sanaNeden kullanmiyim zararli mi
Ya cnm ben o ilacı kullandim ama hicbirsey olmadi bende acaba etki etmedi mi banaIllaki bi zarari vardır tabikide ama kullanmadan once bi eczaciya yada doktora danis derim sana
Etki etmedi derken canımYa cnm ben o ilacı kullandim ama hicbirsey olmadi bende acaba etki etmedi mi bana
İçenlerin yorumlarina falan baktim kanama oluyormus goguslerde dolgunluk karin agrisi falan bende birsey olmadiEtki etmedi derken canım
Canim herkesde ayni etkiyi gostericek diye bişey yok o zaten ama senin kac gun oldu ilişkinin üstünden o normalde 5 gune kdar fayda ediyo diye biliyorumİçenlerin yorumlarina falan baktim kanama oluyormus goguslerde dolgunluk karin agrisi falan bende birsey olmadi
Bende iliskiden 7 saat sonra ictimCanim herkesde ayni etkiyi gostericek diye bişey yok o zaten ama senin kac gun oldu ilişkinin üstünden o normalde 5 gune kdar fayda ediyo diye biliyorum
Tamam o zaman seninkinde bi sıkıntı yok herkesde ayni etkiyi gostermeye bilir ama benim kullanan arkadaslarimin hepsi faydasini gordu yani hamile kalmadilarBende iliskiden 7 saat sonra ictim
Insallah bende kalmam çünkü hem benim hayati tehlikem var hemde birdaha kürtajı kaldiramam gercektenTamam o zaman seninkinde bi sıkıntı yok herkesde ayni etkiyi gostermeye bilir ama benim kullanan arkadaslarimin hepsi faydasini gordu yani hamile kalmadilar
Gercekten kurtaj cok zor bende 19 gun once oldum allah kimsenin başına vermesinInsallah bende kalmam çünkü hem benim hayati tehlikem var hemde birdaha kürtajı kaldiramam gercekten
Amin ayni gün olmuşuz deseneGercekten kurtaj cok zor bende 19 gun once oldum allah kimsenin başına vermesin
Amin ayni gün olmuşuz desene
Evet canim senin kanaman devam ediyomuAmin ayni gün olmuşuz desene
Ben hic kanama gormedim ki gormedigim icin kurtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim doktorum hersey normal gozukuyor dedi daha adetde gormedim bakalim ne olacakEvet canim senin kanaman devam ediyomu