• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamilelik

Kürtajdan sonra hiç adet olmadan tekrar gebe kaldım. Yeni öğrendim daha. Bu akşam doktora gidicem. Korkuyorum ama Hayırlısı diyorum. Allah'ın bileceği iş ol derse olur. Kısmet değilse yine olmaz. Fakat o ikinci seçeneğindeki hiç düşünmek istemiyorum :((

İlk adetini olduktan sonra yine 28 gün diye hesapla bence. Bugün ya da yarın idrar testi yapabilirsin siliköde olsa görünüyor çoğu kimsede
Bugun 28. Gun bakalim biraz daha bekleyeyim diyorum yada gidip kan testimi yaptirsam diye dusunuyorum valla kararsizim ama bu bel ve kasik agrilarim gun icinde arada siddetleniyo .. kafami karistiran ilk hamilelgimdede bel agrim cok fazlaydi bu beni supheye dusuruyo bakalim ne olacak

Kürtajdan sonra hiç adet olmadan tekrar gebe kaldım. Yeni öğrendim daha. Bu akşam doktora gidicem. Korkuyorum ama Hayırlısı diyorum. Allah'ın bileceği iş ol derse olur. Kısmet değilse yine olmaz. Fakat o ikinci seçeneğindeki hiç düşünmek istemiyorum :KK43:(
Maşallah hemen kalmışsın.ben 5 aydır iatiyorum.kötüyü düşünüp kötüyü çağırma.önce düşük yapıp sonra sağlıkla hamile kalan çok.

Mrb arkadaslar bende 20 gün once kurtaj oldum ve dün iliskiye girerken istemeden de olsa korunmasiz bir iliski yasadik hamile kalmamak icin ne yapabilirim acaba lutfen yardimci olur musunuz

Mrb arkadaslar bende 20 gün once kurtaj oldum ve dün iliskiye girerken istemeden de olsa korunmasiz bir iliski yasadik hamile kalmamak icin ne yapabilirim acaba lutfen yardimci olur musunuz
Ella diye ertesi gun hapi var anca onu kullanabilirsin ama bana kalirsan kullanma

İçenlerin yorumlarina falan baktim kanama oluyormus goguslerde dolgunluk karin agrisi falan bende birsey olmadi
Canim herkesde ayni etkiyi gostericek diye bişey yok o zaten ama senin kac gun oldu ilişkinin üstünden o normalde 5 gune kdar fayda ediyo diye biliyorum

Tamam o zaman seninkinde bi sıkıntı yok herkesde ayni etkiyi gostermeye bilir ama benim kullanan arkadaslarimin hepsi faydasini gordu yani hamile kalmadilar
Insallah bende kalmam çünkü hem benim hayati tehlikem var hemde birdaha kürtajı kaldiramam gercekten

Back