KÜRTAJ SONRASI PSİKOLOJİ

Sizdede oldumu böyle bişe
1 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalp atışları durduğu için ben 6. Haftamda duymuştum bir hafta sonra eşimle gitmiştik bebeğimizi görmeye ama doktorum kalp atışlarının olmadığını söyledi o an benim için zaman durdu dünya durdu şimdi yeni bir hamilelik düşünüyorum 3 aydır korunmuyorum

Korunmuyosunuz ama 3 aydır olmuyomu

Arkadaşlar patoloji sonuçlarını alanınız oldu mu düşük medeni belirtiliyor mu?bende Doğum sonra kürtaj oldum sonuç bekliyorum.nedeni çok merak ediyorum .

çok geçmiş olsun canım.benim 10 gün oldu üzülüyorum bebeklerim için acaba çok mı acı cektiler.geçmiş olsun diyenlere cevap veriyorum ama başın sağolsun dediklerinde içim yanıyo yüzlerini göremeden evlat acısı gördüm çok zor çok...

Seninki ne canım düşükmü

Bir ay korun 6 ay çocuk olmasın dedi ama benim için 6 ay çok uzun bu olanları unutmak için hemen istiyorum bir ay sonra korunmasam olurum acaba
Doktorun bi bildiği vardır o yüzden 6 ay demiştir. Danışmadan bişey yapmayin bence . Bende doktorun onayını bekliyorum hala. 6 ay oldu benim de. En çabuk yeni bir bebisle atlatiriz gibi geliyor bende öyle düşünüyorum. Ama doktorum sürekli doğru zamanda olursa bebekte sağlıklı olur diyor .

Hem ağladım hem okudum rabbim yardımcımız olsun insanlar geçet bir daha olur diyo ama sınanmadıkları acı üzerindrm konuşmak kolay
Evet çok zor ben heegün ağlıyorum burda olanları okudukça biraz rahatlıyorum öyle teselli ediyorum kendimi

Evet çok zor ben heegün ağlıyorum burda olanları okudukça biraz rahatlıyorum öyle teselli ediyorum kendimi
İnsanız elbette ağlayacağız ama hayatta devam ediyor dua edelim bol bol ilaç niyetine rabbim kalbimize ferahlıh versin düşündükçe insan daha kötü oluyo

Allah hepinize sabır versin. İnşallah hepimizin sağlıklı evlatları olsun.

Benim bir kızım var. İkinci düşünce herkes çocuğun var diye teselli etti. Kürtajla değil, kendiliğinden düştü. Bir parça düştü. Kan pıhtısı değil, rengi değişik. İçini açtım, içinde bağ gibi yapılar var. Yani gözümle gördüm gittiğini. Şimdi vicdan azabından kıvranıyorum.

Hamile olduğumu bilmiyordum. Tetanoz aşısı vuruldum, antibiyotik kullanıyordum. Kan pıhtılaşması var ama doktor iğneye başlama dedi. O doktora güvenmediğim halde dinledim. Üstelik ilk hamilelikte iğneyi kullandım ve önemini biliyordum

Çok geçmş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…