KÜRTAJ SONRASI PSİKOLOJİ

Bende 5 aylıkken aldır mal zorunda kaldım ve çok zor kendi ellerimle bebeğimin kalbini durdurdum

O kadar güzel anlatmışsın ki bu durumu bende yaşadım üzerinden 1 sene geçti ama hala içimde bir acı var okurken bile ağladım

Benimle hamile kalan arkadaşım doğum yaptığı gün eşime sarılıp saatlerce ağladım tek desteğim eşim ve ailem oldu iyi ki var onlar Gerçketen zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın

Benimle hamile kalan arkadaşım doğum yaptığı gün eşime sarılıp saatlerce ağladım tek desteğim eşim ve ailem oldu iyi ki var onlar Gerçketen zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Bir de mart kedisi gibi aynı anda mı hamile kalıyoruz ne oluyor benimle aynı dönemde hamile kalanlar daha doğum yapmadı.
Onların ben karnına bakamıyorum hala doğurduklarında bilmem nasıl olurum.
Bir de tahmini doğum zamanı var ki of of.

İçin öyle bir acıyor ki boğazın düğüm düğüm oluyor konuşamıyor derdini anlatamıyor oluyorsun elinden sadece ağlamak geliyor canım başka birşeu gelmiyor elinden ben arkadaşımın bebeğini severken bile gözlerim doluyor

Biz dört arkadaş eşleri aynı yol hamilr kaldık ikisi doğdu sora bendeydi ama olmadı olmayacak.şimdi nasıl bebekleri görcem bilmiyorum

Biz dört arkadaş eşleri aynı yol hamilr kaldık ikisi doğdu sora bendeydi ama olmadı olmayacak.şimdi nasıl bebekleri görcem bilmiyorum
Hayır tatlım olmayacak deme her zaman Rabbime şükret bende çok acı çektim ama her seferinde şükrettim

Arkadaşlar bir hafta önce aldırdım normal doğum yaparak yaptım sonra da kürtaja aldılar parça kalmşmı diye sizce tekrar hemen hamile kalabilirmiyim

Neden aldırmak zorunda kaldınız birde doğurmadınız mı o haftalarda
İskelet diplatizi hastalığı vardı ölümcüldü bana zararı olabilir dünyaya gelse bile bir hafta kalmadın hayatta öleceğini söyledi doktorlar o yüzden aldım

Allah unuttursun bu acıyı yeni bir melekle tez zamanda inşallah

Arkadaşlar bir hafta önce aldırdım normal doğum yaparak yaptım sonra da kürtaja aldılar parça kalmşmı diye sizce tekrar hemen hamile kalabilirmiyim
Canım doktorun söylemedi mi 3 ay korunmanız gerektiğini rahmin kendisini toplaması için çünkü doğum kürtaj rahmi yoran bir operasyon

Canım doktorun söylemedi mi 3 ay korunmanız gerektiğini rahmin kendisini toplaması için çünkü doğum kürtaj rahmi yoran bir operasyon
Bir ay korun 6 ay çocuk olmasın dedi ama benim için 6 ay çok uzun bu olanları unutmak için hemen istiyorum bir ay sonra korunmasam olurum acaba

Bir ay korun 6 ay çocuk olmasın dedi ama benim için 6 ay çok uzun bu olanları unutmak için hemen istiyorum bir ay sonra korunmasam olurum acaba
Canım doktorun ne dediyse dinle hem senin için hemde ilerde olacak bebeğin için sizin sağlınız daha önemli bunu unutmak. Hemen olsun deme hayırlısı olsun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…