KÜRTAJ SONRASI PSİKOLOJİ

Amin amin aminnn

Ölüyorum acımdan sizinkine ek olarak benim vicdanım sızlıyor annelik yanım kanıyor yavruma nasıl yaptım bunu ben diye fetal dna sonucuna göre tuner sendromu teşhisi kondu bebeğime amniyosentez onerdiler 16. Haftada yapılması gerekiyormus 1 ay sonucu cıkması 20 haftayı bulurmuş bebeğim kocaman olacaktı %98 anne karnında ölüyor %2 si hayatta kalıyor eşim ve ailem beni zehirleme ihtimalini göze alamadı 13 Haftalıkken hareketlerini hissetmiyorken aldıralım çok küçük dediler bende ilk istekliydim çünkü doğra bile ömür boyunca hastalığı gereği sorunları olabilecek bir birey dünyaya getirecektim ve hayat onun içinde zor olacaktı ben ms hastasıyım kendimde hasta oldugum icin bu riski goze alamadım fakat gelin gorun ki som anda ultrasonda harekeltlerini gorunce kıyamadım yavruma benim bebeğimdi o küçük kızımdı ama doktor da 1-0 Geriden başlayacak bir bebek cok sagliklo da olabilir cok hasta da dogar dogmaz ameliyata da alinabilir deyince razı oldum ama acımın tarifi yok yeniden anne olmaya cesaretim yok suçluluk pişmanlık ve bebegime özlemim hiç geçmiyor birgun geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…