8 haftalık gebeliğim 6 haftalık gözüküyor kalp atışı da yok doktor kürtaj dedi 😔

Dün heyecanla kontrole gittim, doktor kalp atışı yok yarın gel kürtaj ol dedi direk çok üzüldüm ağladım sonra özele gittim o biraz daha ılımlı davrandı sakinleştirdi ama hiç umudum yok napıcağımı bilmiyorum. Son adet tarihime göre 8 haftalık hamile olmam lazım ama ultrasonda 6 haftalık gözüküyor alttan muayene etmesine rağmen kalp atışı da duyulmadı. Doktor bekle hemen kürtaj olma kendiliğinden düşebilir falan dedi. Bide geç döllenme olabilir 5 gün sonra gel gelişimine bakalım hala aynıysa gelişimi durmuştur dedi. Bide progesteron testi yaptırdı 3. 37 çıktı sanırım normalden düşük. Akşam eve gelince de kahverengi akıntı geldi. 2 aydır böyle bi akıntı gelmedi bugüne nasıl denk geldi ona da şaşırdım. Vajinal ultrasondan dolayı mı oldu acaba diye düşündüm. Böyle bir durum yaşayan varmı ne yapmam lazım 😔
Benimde öyleydi geç döllenme olmuş inşallah Seninde öyledir

Kontrole gittim diğer doktor da gelişimi durmuş kalbi atmıyor atmaz dedi. Ya kendin düşür ya da aldır dedi. Ben de bugün gidip aldırdm 😔 o süreci yaşamak istemedim. Sağlıksız olduğu için vücut gelişimini durdurup atmaya çalışıyormuş
Ben de malesef benzer durumu yaşadım. 7.haftada kontrole gittiğimde kese boş denildi, sekizinci haftayı bekleyelim dediler. 8 de gittiğimde bebeğimin kalp atışını duydum ama kese küçük büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dediler. 9.haftada gittiğimde kalp atışı durmuştu. Ne ağrım ne kanamam hiçbir şey olmadı. Ağrısız bir kürtaj ile bebeğimi aldılar. İki gün oldu. Çok üzgünüm. İnşallah bu durum kimseler için tekrarlamaz. İnsanın umitlerinin boşa çıkması , kucaginin boş kalması çok zormuş. Ve benim ilk gebeligimdi😞

Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldurur inşallah banada 6. Haftada bebeğin kalp atışı yok dediler ama bekleyelim de dediler bekledim şuan 8+3 hafta olduk ama hala kalp atisimiz olmadığı için kürtaja karar verildi 1 Kasım kürtaj tarihi verdiler ama 2 gün önce kanamam oldu çok az hemen acile gittik kese bozulmuş cumaya randevunuz var bekleyelim dediler 2 gündür sadece WC ye girince peceteye azbir leke geliyor o kadar inşallah cuma gününe kadar bişey olmaz normal yolla düşürmek istemiyorum korkuyorum açıkçası uyutularak bir anda olsun bitsin istiyorum onun psikolojisi çok farklı

X