Öncelikle merhaba kızlar size bseyler anlatmak istiyorum bir çoğunuz kızacak ben burda benim gibi olanlar varsa benim yaptığımı yapmasın diye yazıyorum 27 yaşındayım 2 tane çoccugum var ilki 4 yaşına yeni girdi yeni evliyken ilkten istedik 5 ay boyunca hastaneye gittim doktora 1 senelik evliyim çocuk istiyorum diye giderdim eşime bile demedim bunu her ay bişey bahane edip hastaneye giderdim ki 6 aylık evliyken çok sükür hamile kaldim. Down sendromu riski çıkmıştı sıvı dahi aldırmadım kabulum dedim normal doğum istemedim ama malum pandemi küçük sehirde yapıyordum kimse sezeryan yapmadı zorla normal doğum yaptırıldm o psikolojiyi unutamazken spiral taktırdm hemen ilk adetimde 2 sene sonra tekrar hamile kalmışım istemiyordum ve böyle bir şüpe duymamıştım çünkü spral var diyordum bir yandan korktm test yaptm o çift çizgi beni benden aldı korkum geçmedi istemiyordum nasıl olurdu gittim kaymış hatta almadılar bebek düşer diye sprali 9 ay boyunca yine riskli bir gebelik geçirdim kordon damarın biri yoktu asprin ve sürekti iğne fitil hap eee normal doğum korkum birde burda yine özel hastaneye yoktu ama klinik vardı oda doğumu başka şehirde yaptırıyordu ona gittim ama hep ya aniden bsey olurda normal doğum yaparsam diyordum neyse isteğim üzerine çok şükür sezeryan doğum oldum sürekli mide bulantısı ağrısı ama en önemli korkum doğum korkumdu neyse doğurdum uzun süre eşime yaklasmadm çocuk olursa diye ve zaten ayda yılda bir yanıma geldiği için canımı yakmak ta istemedim iğneyle felan sprale birdaha asla güvenemezdm halende güvenmiyorum arada hap alıyordum bunda da gayet eminim dedi kendinden ama içime bir kuşku düştü hiç gecikmem olmadan test yaptmki başıma ne gelsin 2.çoccugum daha yeni 1 yaşına geldi ve ben yine hamileyim o an ölmek istedm eşimi aradm niye dikkat etmedin ve niyw bana demedin hani ertesi gün hapı vs alırdım ki yumurtlama olmucak günde tutması oda nasıl olur ben eminim ne dedi ben çok ağladm 2 gün elim ayağım tutmadı hastaneye dahi gitmedim burası küçük şehir kürtaj yapan yerde asla yok şehir dışında gidelm dedm eşim normalde hep çoccuk ister bende 3. Olsun ama bunlar büyüsün öyle derdim o an kendimden geçtim sadece eşime kalp atışı vs olursa yapamam gidelim bakalm dedm gecikme de yaşamadm ama midem şiddetli ağrımıştı içime doğdu gercekten gittin yeni 4 haftalık olmuş kese var henüz dedi aldırmak istiyorum dedm emin misin dedş evet dedm anında alındı gitti bende anlamadım o gidince herseyi unutcam bitcek gitcek kmseye de demicem demiştm duramadım ertesi gün anneme ablama kardeşime yengeme arkadslarma anlattm böyle böyle bsey yaptm pişmanm çok napcam diye onlarda keşke öncesinde deseydin olan olmuş deselerde aradan 1 bucuk ay geçti size yemin ederim 11 kilo verdim elim ayağım tutmuyor sürekli anneme geliyorum çoccuklar yemek ne yesinler burda diye ben onlara canımı veririm ben nasıl böyle bsey uaptm eşim nasıl müsade etti anlamadım ama itten köpekten pişmanım sizde benm gibi gaflete düşmeyin ne olursa olsun bu vicdanı yaşamamak için iyi düşünün ve öncesinde destek alın ailenizden ben kendimden geçip böyle bir karar verdim ve pişman oldum değil 3 10 olsa daha bu haltı yemem bana büyük bir ders oldu çoccuk istemeyenler gerçekten güzel korunsun hemde 2 3 tane korunma yöntemi ile beraber ben hatamı yanlışımı günahımı biliyorum sadece anlatıp içimi dökmek istedim yaşayan bir ölüden farkım yok ama ben bunu yapacak biri değildim gerçekten neden yaptm nasıl yaptm rüya gibi eşim buna asla müsade etmicek insandı nasıl etti nasıl götürdü onuda anlamıyorum oda bana olan oldu Allah nasip etse birseyler engel olurdu geri dönemeyiz iki çocuğumuz var kendine bak onlara bak dikkat et diyor annemde ablamda babamda öyle diyor sebebi siz oldunuz rabbim nasip etse olurdu tövbeni ibadetlerini yap allaha yönel birdaha da yapma böyle bsey diyorlar. dinen haram süreyi aşmadım katil değilim ama günah mı günah işte... kürtaj karşıtı biriydim kınadım büyük konuştum Galiba ben daha kendime gelir miyim bilmiyorum ama benm gibi olan varsa iyi düşünsün ve danışsın ailesine en başında