- 10 Şubat 2016
- 8
- 2
- 1
- 33
bu konuda kalbimin temizligine inanirim ruyamda gorurum yada yorum yaparm geneli cikar hayirlisini versin rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah :)Kalbine mi doğdu ne kız:)) bnm zerre ümidim yokdu ama bt hcg çekdm inanmadm idrar tahlili inanmadm dr gittim kese görndü yine inanamıym beneği görmeyene kadar biraz uzun zamn geçnce dmk insn böyle oluyormş şimdide inşallah hayırlı bir erkek evlat olur diye dua ediyorm ve sizdnde en yakn zamanda hayırlı haber almayı dua ediyrm cnm
Sendede mi oluyor boyleCanım kurtaj olduktan sonra ne kadar hijyen koşullarda olursa olsun rahim iltihap kapıyor bu yüzden olabilir bende gidecem hastaneye sende mutlaka bi gorun bacım
Kahverengi sekildemi adet zamaniBende de akıntı var cnm
Bende tek adet zamani oluyor iste diger gunlerr degil kurtajdan 3 ay sonra boyle olmaya basladi peki miktari nasil adetininSadece adet zamanı değil genelde var rengi koyu ne zamandır vaar bu sorun kurtajdan hemen sonramı
Neyden umutsuzsunuz ki yasiniz kac acaba hormonların a bakitirdiniz miBenim son 2aydır çok az oluyor sadece 2gun ve 2ped harcıyorum malesef çok umutsuzum artık
Bence bi gorun doktora canim kafan rahat eder ben 3 4 kere gittim tam rahatlayamadim kurtajdan kaynaklidir belki onceden nasildi adetlerinYaşım 25 yok doktora gitmedim hiç
Benimde adetlerim duzenli ama iste bu kahverengi olmasi ve miktari benindeli ediyoAdetlerim düzenli kuzum gidecemm mutlaka hastaneye çok istiyorum bebiş cevremde arkadaşlarımı gordukce hep imreniyorum
Amin canm inşallh gerçekdn çok dua ediyorm size inşallh sizede rabbim nasip eder bnmde düşük tehlikm varmş dikkt ediyrm işte :)Amin canım benim çok sağol iyi dileklerin için çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel darısı başımıza :)
aman gülüm çok dikkat et kendine yat dinlen sürekliAmin canm inşallh gerçekdn çok dua ediyorm size inşallh sizede rabbim nasip eder bnmde düşük tehlikm varmş dikkt ediyrm işte :)
Umudunu hiç bir zamn yitirme cnm inan bnde bitirmştm umudumu bir bakdm varmş sende hiçbirinz umudunuzu yitirmeyn canm bnm rabbim fazla bekletmez inşaallah bitnmdün adet olmam gerekti olmadım yum büyümeiği için adetim geçiyor sanırım hiiiççç umudum yok bu aydan rabbime sığınıyorum ondan istiyorumm ama canım daha da sıkkın bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?