kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

aynı şey benimde başıma geldi mayıs 2014 de üç aylık gebeliğim bebeğin kalp atışları durduğu için sonlandırıldı.ve o günden sonra ne yaparsak yapalım bir daha hamile kalamadım aşılama tüp bebek denemedik.Allah isteyen her kese versin zor

Amin canm zor gerçekfn rabbim aynı avıyı bidaha yaşatmasın inşallh

Kızlar sanırım ben hamileyim sonnda rabbim inşallh tez zamanda sizede yaşatır bu ay keşke sizdnde bu ay olsa hmn lütfen hiç birinz ümidinzi kaybetmeyin inşallh olur bn ümidimi kaybetmiştm artk veren allah lütfen sizde ümidinizi kaybetmeyin kızlar rabbim inşaallah sizleride fazla bekletmez

belkide hamilesindir canim adet belirtilerin var mi yada her ay duzenlimidir
Kalbine mi doğdu ne kız:)) bnm zerre ümidim yokdu ama bt hcg çekdm inanmadm idrar tahlili inanmadm dr gittim kese görndü yine inanamıym beneği görmeyene kadar biraz uzun zamn geçnce dmk insn böyle oluyormş şimdide inşallah hayırlı bir erkek evlat olur diye dua ediyorm ve sizdnde en yakn zamanda hayırlı haber almayı dua ediyrm cnm

Nasılsın bitnm nasıl oldn

ayyyyyyyy canımmmm yeni gördüm bu msjı çokk sevindimmmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayyyyyyyy canımmmm yeni gördüm bu msjı çokk sevindimmmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay teşşekkür ederm bitanm inşallah rabbim bu ay sanada diğr isteynleredr nasip eder cnm inşllh ya hiç nir zamn ümitszliğe kapılma ne olur inşllh rabbm daha fazla bekletmz sizi

Amin canım benim çok sağol iyi dileklerin için çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel darısı başımıza :)

Ay teşşekkür ederm bitanm inşallah rabbim bu ay sanada diğr isteynleredr nasip eder cnm inşllh ya hiç nir zamn ümitszliğe kapılma ne olur inşllh rabbm daha fazla bekletmz sizi
dün adet olmam gerekti olmadım yum büyümeiği için adetim geçiyor sanırım hiiiççç umudum yok bu aydan rabbime sığınıyorum ondan istiyorumm ama canım daha da sıkkın bu aralar

kızlarr klomen kullanmıştım bu ay adetin 18. günü 18 mm di yum adetim 2 gün geçti sonrasında 2 buçuk gün kahverengi lekelenme yaşadım bugün öğlendi kesildi ama adet olmadım benklomen kullanınca sonuçta 11 mm de olsa yumurta oldu doğru düzgün adet olmam gerekmiyormuydu ya sizce polikistik over var bende bu arada

Merhaba mesajları gordum de yazmak istedim. Soğan suyu kist pko için kullanılır genelde yumurta büyümesi için çörek otu bal tarçın kürü çok faydalı bence denemelisin :)

Merhaba mesajları gordum de yazmak istedim. Soğan suyu kist pko için kullanılır genelde yumurta büyümesi için çörek otu bal tarçın kürü çok faydalı bence denemelisin :)
soğan kürünü ara ara yapıyorum gülüm bal tarçın çörekotuydu sanırım onu yapamıyorum şeker hastasıyım ben ya adet olamadım bu ay yum küçükte olsa oluştu olmam gerekmiyormuydu

soğan kürünü ara ara yapıyorum gülüm bal tarçın çörekotuydu sanırım onu yapamıyorum şeker hastasıyım ben ya adet olamadım bu ay yum küçükte olsa oluştu olmam gerekmiyormuydu
Aslında yumurtlama olsada olmasada adet olman gerek. Pko olduğunu söylemişsin adette böyle sorun çıkarıyor sanırım. Bunun için hayıt tohumu veya suyu kullanabilirsin. Birde inofolic araştır istersen pko olanlar kullanıyor genellikle. Çok faydalı yumurta gelişimi için falan hemde folik asit

o inofic i kullanıyorum gülüm dr um yazdı..ama çok canım sıkıldı bu duruma ya adet olamadım kimsenin başına gelmedi mi hiç böyle biişey bir bana mı oldu ki acabayani bende söylediğin gibi düşünüyorum yum olmasada adet olmam gerekti

Söylediğim herşeyi yapmış yada biliyorsun zaten ozaman tek birşey kalıyor stres ki en kötüsü de o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…