kesinlikle oyle cnm :)Haklsn valla cnm ya aynn öyle pskolojikmnde hamile kalmıyo olabilirz
Amin canm zor gerçekfn rabbim aynı avıyı bidaha yaşatmasın inşallhaynı şey benimde başıma geldi mayıs 2014 de üç aylık gebeliğim bebeğin kalp atışları durduğu için sonlandırıldı.ve o günden sonra ne yaparsak yapalım bir daha hamile kalamadım aşılama tüp bebek denemedik.Allah isteyen her kese versin zor
Kalbine mi doğdu ne kız:)) bnm zerre ümidim yokdu ama bt hcg çekdm inanmadm idrar tahlili inanmadm dr gittim kese görndü yine inanamıym beneği görmeyene kadar biraz uzun zamn geçnce dmk insn böyle oluyormş şimdide inşallah hayırlı bir erkek evlat olur diye dua ediyorm ve sizdnde en yakn zamanda hayırlı haber almayı dua ediyrm cnmbelkide hamilesindir canim adet belirtilerin var mi yada her ay duzenlimidir
Nasılsın bitnm nasıl oldnincir kürü varmış şeker var bende yapamıyorum onu soğan da bir işe yaramadı vallahi düşün düşün napıcam bilmiyorum gülüm elimden hiçbişey gelmiyor ne yapayım..büyümüyor dr bile söyledi çok inatçılar diye dr a güveniyorum ama oda kul elden geleni yapıyor
bugün adet günüm canım sancı var hafiften dr adet olunca gel demişti bekliyorum şmdi adet olmayıNasılsın bitnm nasıl oldn
ayyyyyyyy canımmmm yeni gördüm bu msjı çokk sevindimmmmKızlar sanırım ben hamileyim sonndarabbim inşallh tez zamanda sizede yaşatır bu ay keşke sizdnde bu ay olsa hmn lütfen hiç birinz ümidinzi kaybetmeyin inşallh olur bn ümidimi kaybetmiştm artk veren allah lütfen sizde ümidinizi kaybetmeyin kızlar rabbim inşaallah sizleride fazla bekletmez
Ay teşşekkür ederm bitanm inşallah rabbim bu ay sanada diğr isteynleredr nasip eder cnm inşllh ya hiç nir zamn ümitszliğe kapılma ne olur inşllh rabbm daha fazla bekletmz siziayyyyyyyy canımmmm yeni gördüm bu msjı çokk sevindimmmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dün adet olmam gerekti olmadım yum büyümeiği için adetim geçiyor sanırım hiiiççç umudum yok bu aydan rabbime sığınıyorum ondan istiyorumm ama canım daha da sıkkın bu aralarAy teşşekkür ederm bitanm inşallah rabbim bu ay sanada diğr isteynleredr nasip eder cnm inşllh ya hiç nir zamn ümitszliğe kapılma ne olur inşllh rabbm daha fazla bekletmz sizi
Merhaba mesajları gordum de yazmak istedim. Soğan suyu kist pko için kullanılır genelde yumurta büyümesi için çörek otu bal tarçın kürü çok faydalı bence denemelisin :)kızlarr klomen kullanmıştım bu ay adetin 18. günü 18 mm di yum adetim 2 gün geçti sonrasında 2 buçuk gün kahverengi lekelenme yaşadım bugün öğlendi kesildi ama adet olmadım benklomen kullanınca sonuçta 11 mm de olsa yumurta oldu doğru düzgün adet olmam gerekmiyormuydu ya sizce polikistik over var bende bu arada
soğan kürünü ara ara yapıyorum gülüm bal tarçın çörekotuydu sanırım onu yapamıyorum şeker hastasıyım benMerhaba mesajları gordum de yazmak istedim. Soğan suyu kist pko için kullanılır genelde yumurta büyümesi için çörek otu bal tarçın kürü çok faydalı bence denemelisin :)
Aslında yumurtlama olsada olmasada adet olman gerek. Pko olduğunu söylemişsin adette böyle sorun çıkarıyor sanırım. Bunun için hayıt tohumu veya suyu kullanabilirsin. Birde inofolic araştır istersen pko olanlar kullanıyor genellikle. Çok faydalı yumurta gelişimi için falan hemde folik asitsoğan kürünü ara ara yapıyorum gülüm bal tarçın çörekotuydu sanırım onu yapamıyorum şeker hastasıyım benya adet olamadım bu ay yum küçükte olsa oluştu olmam gerekmiyormuydu
o inofic i kullanıyorum gülüm dr um yazdı..ama çok canım sıkıldı bu duruma ya adet olamadım kimsenin başına gelmedi mi hiç böyle biişey bir bana mı oldu ki acabaAslında yumurtlama olsada olmasada adet olman gerek. Pko olduğunu söylemişsin adette böyle sorun çıkarıyor sanırım. Bunun için hayıt tohumu veya suyu kullanabilirsin. Birde inofolic araştır istersen pko olanlar kullanıyor genellikle. Çok faydalı yumurta gelişimi için falan hemde folik asit
Söylediğim herşeyi yapmış yada biliyorsun zateno inofic i kullanıyorum gülüm dr um yazdı..ama çok canım sıkıldı bu duruma ya adet olamadım kimsenin başına gelmedi mi hiç böyle biişey bir bana mı oldu ki acabayani bende söylediğin gibi düşünüyorum yum olmasada adet olmam gerekti
ya sorma zaten bu durumlar yüzünden varya pimi çekilmiş bomba gibiyim yaaSöylediğim herşeyi yapmış yada biliyorsun zatenozaman tek birşey kalıyor stres ki en kötüsü de o
Rahat olmak gerek ama olmuyor işte sorular sorunlar beynimizi kemiriyor Allah yardımcımiz olsun.ya sorma zaten bu durumlar yüzünden varya pimi çekilmiş bomba gibiyim yaa
amiiinnnnRahat olmak gerek ama olmuyor işte sorular sorunlar beynimizi kemiriyor Allah yardımcımiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?