- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canm inşallah hayırlısıyla bakalım:)ayyy bi tane civcivim olsun insallahh rabbim nasip etsin sanada banada
adet gunume cok az kaldi rabbim insallah bu ay nasip etmistir :) sen ne durumdasinAmin canm inşallah hayırlısıyla bakalım:)
Öncelikle geçmiş olsun canm üzüldm gerçekden çok kötü bir durum allah yardmcn olsun inşallh yeniden hemn hamile kalırsn canm 3 ay korunmadn denesn sanırm iyi beslenirsen bir sorun çıkmaz canm ama yinede dr nu dinlemeni öneririm canmBende iki hafta önce 16 haftalık ikizlerimi kaybettim. Kürtaj oldum. 3 aylık korunma süremi bekliyorum. Ama çok zor geliyo. Sürekli bebek kokusu geliyor burnuma. İlk gebeliğimdi. Daha önce hissetmediği kokuyu sıcaklığı bilir mi özler mi insan çok özlüyorum ben. Biran evvel çocuğum olsun istiyorum. Kürtajdan dolayı da olmaz diye çok korkuyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bende heyecanla bekliyorm kendimi fazla ümitlendirmekde istemiyorm amaadet gunume cok az kaldi rabbim insallah bu ay nasip etmistir :) sen ne durumdasin
gecmis olsun cnm benim dusuk olduktan sonra 3 ay korunduk gercekten bu surec onemli bence hem piskolojik olarak kendini toparlaman gerekiyor hemde vucut yeni bir dusuk yapmisken 2. hazir olmayabilir bu yuzden rahmin temizlenip hormonlarinda duzene girmesi icin bekleniyo die biliyorumKorunma süresini beklemezsek ne gibi sorunlar çıkıyo bilen var mı? Yani doktorların bir bildiği var ki bekleyin diyolar ama zor geliyo üç ay bile. Çok ciddi sıkıntıları olurmu hemen hamile kalmanın. Bilen varsa cevap verirse sevinirim
kac gunun kaldi adetineBende heyecanla bekliyorm kendimi fazla ümitlendirmekde istemiyorm amaacep ne olcak
![]()
Teşekkür ederim size de geçmiş olsungecmis olsun cnm benim dusuk olduktan sonra 3 ay korunduk gercekten bu surec onemli bence hem piskolojik olarak kendini toparlaman gerekiyor hemde vucut yeni bir dusuk yapmisken 2. hazir olmayabilir bu yuzden rahmin temizlenip hormonlarinda duzene girmesi icin bekleniyo die biliyorum
rica ederim cnm sende sagolTeşekkür ederim size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim siz de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. İsteyen herkese hepimize Allah nasip etsin.Öncelikle geçmiş olsun canm üzüldm gerçekden çok kötü bir durum allah yardmcn olsun inşallh yeniden hemn hamile kalırsn canm 3 ay korunmadn denesn sanırm iyi beslenirsen bir sorun çıkmaz canm ama yinede dr nu dinlemeni öneririm canm
Valla canm 31 de oldum bu son aylarda adtm 28 29 güne indi soğan küründn sonra yani 3-4 güne kadar olması lazm belki daha az ay dayanamıyorm ya beklerkn sende 28 de olmştn bence seninki kaç günde bir oluyo canm kaç günn kaldıkac gunun kaldi adetine
Amin canm hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkeze versn hayırlı evlatlar canm müslümanın müslümana duası kabuldr inşallh cnmTeşekkür ederim siz de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. İsteyen herkese hepimize Allah nasip etsin.
canim benim belli olmuyo 30 gunde yada 31 32 33 34 gunde bir bazen 1 haftaya kadar ileri atiyo 28 olurm die dusunuyorum hasta olcakmisim gibi hissediyorum bel agrim var gece kaĺkip surekli su icme durumundayim hastalik belirtileri yasiyorumValla canm 31 de oldum bu son aylarda adtm 28 29 güne indi soğan küründn sonra yani 3-4 güne kadar olması lazm belki daha az ay dayanamıyorm ya beklerkn sende 28 de olmştn bence seninki kaç günde bir oluyo canm kaç günn kaldı
Hm anldm cnm inşallh hastalık deilde hamilelik belirtileridir canmcanim benim belli olmuyo 30 gunde yada 31 32 33 34 gunde bir bazen 1 haftaya kadar ileri atiyo 28 olurm die dusunuyorum hasta olcakmisim gibi hissediyorum bel agrim var gece kaĺkip surekli su icme durumundayim hastalik belirtileri yasiyorum
hic sanmiyorum ama insallah dedigin gibi cikar bebis geliyodurHm anldm cnm inşallh hastalık deilde hamilelik belirtileridir canm![]()
İnşaallah canm ya bazn hiç ümidin yokken bir bakıyorsn ki bebişin tutnmşhic sanmiyorum ama insallah dedigin gibi cikar bebis geliyodur![]()
insallaj canim ismini asya mi koymayi dusunuyosunİnşaallah canm ya bazn hiç ümidin yokken bir bakıyorsn ki bebişin tutnmşinşallah sendede hepimizdede öyle olur (asyamdada)
Aa yok burdaki üyeyi söylüyorm oda çok üzgün bebeği olmuyo diye onada dus ettminsallaj canim ismini asya mi koymayi dusunuyosun
kafamda cok isim var ne olur bilmiyorum canim erkek olursa kayinpederimin ismini vermek istiyorum ya bakalim o zamana ne olur karar vermedim daha olsunda bi ismi kalsin :) kasik agrim gelip gidiyo tek tarafli hasta olmaya adayim snkiAa yok burdaki üyeyi söylüyorm oda çok üzgün bebeği olmuyo diye onada dus ettmama isim konusunda erkek olursa umut taha, bilal, (bilal-i habeşe olan sevgimden ötürü) ve kerem koymaya niyetim var kura çekerim belki
kız olursada şura koyabilirm aklımda hep bu isimler var canm ya senn
Haklsn cnm inşllh olurda allah hayra yorsn sancılrını cnmkafamda cok isim var ne olur bilmiyorum canim erkek olursa kayinpederimin ismini vermek istiyorum ya bakalim o zamana ne olur karar vermedim daha olsunda bi ismi kalsin :) kasik agrim gelip gidiyo tek tarafli hasta olmaya adayim snki