- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
- 33
26 ile başladı düşünün:) bence sabredin 10.haftaya kadar bekleyin
Olay rakam degil maalesef. O sayinin 2 gundeki duzenli artisi baz aliniyor. Yoksa bende ogrendigimde 400tu. Ilerlemiyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 ile başladı düşünün:) bence sabredin 10.haftaya kadar bekleyin
Kurtaj icin çok erken bir karar, geç döllenme diye birsey var...sağlıksızsa zaten düşer..
korkma lütfen bi arkadasım ilk hamilelğini düşürdü ikincisinde aldırdı kürtaj olmak zorunda kaldı ama o gun yarım saat sürdü ve ayağa kalktı düşürmesinde de sanırım kan geldi ve doktora gittiler ama bişey olmadı düzeldi uzandı toparlandı yanii şuanda tam 6 7 ay sonrasında hamile kaldı ve doğurdu masallah cok tatlı bi yiğenim varLütfen konumu hemen tasimayin...
Arkadaslar merhaba bu benim ilk gebeligim-di. Dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kaldım. Gebeligim ilerlemiyor maalesef. 6 haftalik hamileyim ancak kesem 4+3 beta degerim de asiri yavas yukseliyor. Ozetle saglikli bir gebelik degil. Doktorum bu hafta kanama ile dusurebilecegimi ya da kurtaj olacagimi soyledi. Hos kendi dusse de kurtaj ile temizleme olabilirmis.
Acikcasi kurtaj fikri beni cok yipratti.
Nasil oluyor, sonrasi nasil oluyor adet vs., sonrasında saglikli gebelik yasar miyim, kurtajdan sonra hemen ise donebilir miyim? Ya da kendi duserse calisiyorum isteyken sikinti olur mu normal adet gibi mi duser.
Tecrubesi olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
korkma lütfen bi arkadasım ilk hamilelğini düşürdü ikincisinde aldırdı kürtaj olmak zorunda kaldı ama o gun yarım saat sürdü ve ayağa kalktı düşürmesinde de sanırım kan geldi ve doktora gittiler ama bişey olmadı düzeldi uzandı toparlandı yanii şuanda tam 6 7 ay sonrasında hamile kaldı ve doğurdu masallah cok tatlı bi yiğenim var
Çok geçmiş olsun. Haziran ayinda benimde 11. Haftalikken bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmaya 2 gün kala evde kendim düşürdüm ağrısı adet agrisi gibiydi ama çok kanamali ve çok pıhtılı. Sonra kontrole gittim kürtaja gerek yoktu tamamen rahim temizlenmişti. Ne yalan söyleyim bende korkuyorum kürtajdan ama bebeğimi öyle görünce keske kürtaj olsaydimda görmeseydim dedim çünkü beni yıktı bebeğimi görmek. Tekrar çok geçmiş olsun.
Düşük şidddetli bir regl ağrısı şeklinde oluyor korkmayın.
Kürtajda zaten anestezi uygulaniyor ilk gün yine regl ağrısı kadar bir ağrı oluyor.
Zaten detaylı incelemeden almazlar, inşallah herşey farklı gelişir ama sağlıklı gebelik gibi görünmüyor.
Regl dönemimde benim hiç değişmedi kanamayı baz alıp 30-28 gün aralığında normal periyodu yakalıyorum.
Agriyla beraber hafif lekelenme sonrası yoğun bir kanama ama oyle korkulacak kadar degil işyerinde ped bulundurun yeterli olur.
Normal periyodunuz çok yoğun geçiyorsa biraz daha fazla olabilir kisiye göre değişir ama erken gebelikte ki düşüklerde kanama daha az tabi
Ben kürtajdan 2 ay sonra tekrar tedaviye baslamıstım, yani gebelik planım hep vardı folik asidi hiç bırakmadım ama mutlaka dr danışın yanlış yönlendirmeyeyim.
Normal adet kanamsı gibi düşük oluyor ama düşük olsa da temizlemek için kürtaj yapıyorlar. Hissetmiyorsunuz kürtaj sonrası yaklaşık bir hafta kanama oluyor sonra normal adet döngüsüne dönüyor. Ben kürtajdan sonra 2 adet oldum 3. Ay hamile kaldım. Kürtajdan sonra 10 gün rapor almıştım.Lütfen konumu hemen tasimayin...
Arkadaslar merhaba bu benim ilk gebeligim-di. Dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kaldım. Gebeligim ilerlemiyor maalesef. 6 haftalik hamileyim ancak kesem 4+3 beta degerim de asiri yavas yukseliyor. Ozetle saglikli bir gebelik degil. Doktorum bu hafta kanama ile dusurebilecegimi ya da kurtaj olacagimi soyledi. Hos kendi dusse de kurtaj ile temizleme olabilirmis.
Acikcasi kurtaj fikri beni cok yipratti.
Nasil oluyor, sonrasi nasil oluyor adet vs., sonrasında saglikli gebelik yasar miyim, kurtajdan sonra hemen ise donebilir miyim? Ya da kendi duserse calisiyorum isteyken sikinti olur mu normal adet gibi mi duser.
Tecrubesi olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
Canim Eger imkanını varsa kanama başlar başlamaz eve geç. Daha rahat edebileceğin bir ortam olsun. Benim bebeğim büyüktü kanamam ve pıhtım çoktu.plesentayi ilk düşürdüm sonra bebeği. Günler sonra bile kocaman phtilar geliyordu.Cok uzuldum. Bana da daha bebek bile degil dediklerinde nekadar kendimi oyle teselli etsem de uzuluyorum. Peki bir sey sorabilir miyim? Ben calisiyorum mesela kanama adet agrisi gibi mi basliyor yani az az? Bir de isyerinde problem olmaz degil mi kanama konusunda?
Ben de 3 ay önce yaşadım. 7+2 olması gerekirken 5+1’de kalmıştı , 1 hafta bekledim kendiliğinden düşsün diye ama olmadı . Evde kendi kendime düşürmek fikri beni çok tedirgin etmişti. Vakumlu kürtaj oldum. Çok çok korkmuştum hatta doktor rahim açılsın diye fitil koyduğunda ağlamaya başladım çok ağrım olacak, çok kan gelecek diye ama hiç korktuğum gibi olmadı. Adet ağrısı gibiydi benimki ve kanama adet kanaması gibi hatta daha az. İşlem bittiğinde yakınlarıma itiraf ettim korkumdan ağladığımı, canımın pek yanmadığını. Tabi ki psikolojik boyutu çok başka , çok üzücü bir durum.Allah kimseye yaşatmasın..
Normal adet kanamsı gibi düşük oluyor ama düşük olsa da temizlemek için kürtaj yapıyorlar. Hissetmiyorsunuz kürtaj sonrası yaklaşık bir hafta kanama oluyor sonra normal adet döngüsüne dönüyor. Ben kürtajdan sonra 2 adet oldum 3. Ay hamile kaldım. Kürtajdan sonra 10 gün rapor almıştım.