Kürtaj hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Yani son adet tarihi atıyorum 5 hafta onceyse hamilelikte mi 5 hafta önce oluştu gibi mı onu anlamadım
En son ne zaman ilişki yaşadığınızın bi önemi yok. En son hangi tarihte adet oldunuz? Atıyorum 1 mayıs olsun. Bugün ayın 22 si, 7.5 haftalık hamile olmuş oluyorsunuz.

Doktor değiliz ki
İnsanlar nerden bilsin
En iyisi bir doktora görünmeniz.
Daha hamile olup olmadığınızı bile bilmiyorsunuz.
Keşke insanlar cinselliği daha bilinçli yaşasa
Hatta okullarda bazı konuların eğitimi bile olsa
Umarım yasınız 18 den büyüktür

Evet 18 yaşından büyüğüm.

Kaç Yaşındasın ?
Aklında bulunsun bir daha olur ilişkiye girersen sonrasında gebelik önleyici hap iç %100 korunurluğu yok hiç birşey gibi ama önlemdir sonuçta
Stresten gecikmişdir muhtemelen

Bundan 6 sene önce 8 haftalikken kürtaj olmustum , ozel hastanede yaptir evlilik disiysa kayitlara gecmiyolar .. o zamanin parasi 1500 tl odemistik
önce herhangi bir laboratuarda kan testi yaptıtın Beta Hcg 100 tl filan istanbulda, ertesi gün çıkıyor
idrar testine güvenmeyin
kürtaj fiyatı ortalama su an 2000. 5-10 dk sürüyor
kürtaj sonrası 2 hafta cinsel ilişkiye girmeyin. 40-50 gün sonra regl olursunız.
geri çekilmede de hamile kalınıyor
bir de tavsiyem geçici bile olsa lokal anestezi almayın, gereksiz.
ilk hafta kontrole gidin ve rahim içinin temiz oldugundan emin olun
3 haftaya kadar ara knama olabilir rahim kendini temizliyor

Kaç Yaşındasın ?
Aklında bulunsun bir daha olur ilişkiye girersen sonrasında gebelik önleyici hap iç %100 korunurluğu yok hiç birşey gibi ama önlemdir sonuçta
Stresten gecikmişdir muhtemelen
O haplar aşırı zararlı, doğum kontrol hapı başka bir şey, bu başka. Yanlış bilmiyorsam düzenli olarak ertesi günü hapı almak insanı genç yaşta kısır bile yapabilir. Tavsiyem bir dahaki sefere kondom kullanmayan hiçbir erkekle birlikte olmasın ve ilişkisi varsa kendisi de düzenli olarak doğum kontrol hapı kullansın, 2 yöntemle korununca hamile kalma olasılığı çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…