Kürtaj hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Siyahmelekkk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
71
6
16
24
Ben bir birliktelik yaşadım adetim zaten geçilmişti bu birlikteliği yaşarken ve hâlâ adet olmadım gebelik olduğunu varsayarsam kürtaj yaptırmak zorundayım fakat bir bilgim yok bu konuda çok korkuyorum eğer gebelik varsa kürtaj olacağım zamana kadar 3 haftalık felan olacak sanırım. Fiyat hakkinda ve işlemin nasıl olacağı hakkında bir bilgisi olan yazabilir mi? Arkadaşlar evet eğer varsa evlilik dışı bir hamilelik lütfen eleştiri yağmuruna tutmayın. Gerçekten çok üzgün ve çok stresliyim. Aynı zamanda çok korkuyorum.

arkadaşım daha test yapma tarihin bile gelmedi.ne kürtajı?az önceki konundan devam etseydin ya

Burada ne desek boş, acilen bir doktora gidin, öncelikle gebe olup olmadığınızı öğrenin. Sonrasında doktor sizi yönlendirir. Her geçen gün aleyhinize işliyor buralarda çare aramayın, doktora gitmişken doğum kontrol yöntemleri ve size uygun olanının seçilmesi konusunda da destek isteyin. Madem aktif bir cinsel yaşamınız var, korunmayı, sağlık kontrollerini ve en azından eczaneden bir gebelik testi almayı öğrenin

Ne kadar süre geçti ki ? Adetleriniz duzenliyse Şüpheli ilişkiden 15 gün sonra, adetleriniz duzensizse supheli iliskiden 21 gün sonra eczaneden alınan gebelik testi ile sonucu öğrenebilirsiniz. Almama imkan yok gören duyan olur diyorsanız erkek arkadaşınız alsın? Ya da güvenebileceğiniz bir arkadaşınız. Daha test mest yapmadan neden tribe giriyorsunuz siz ? Sakin kalmaya çalışın. Belki de hiç-bir şey yok. Ihtimaller üzerinde düşünürseniz kafayı yersiniz. Kendinize yazık etmeyin. Mantıklı düşünmeye çalışın. Her sorunun bir çözümü vardır. Karalar bağlamayın.

Çok teşekkür ederim yanıtın için eleştiri yapmak yerine en azından biraz sakinlesmemi sağladığın için. İçe boşalma olmadı 3 defa geri çekme yöntemi ile ilişki oldu. İkimizde farklı sehirdeyiz ve benim yaşadığım yer çok küçük. Üniversite okuduğum yere gitmem lazım bunların hepsini öğrenebilmem için.

Geri çekilme korunma yöntemi değil yalnız . Erken gebelik testi alıp yapabilirsin . Hem kendi psikolojine zarar veriyorsun böyle bir operasyon gecirirsen fiziksel bir zarar olacak . Birde senin zevklerin uğruna bir yaşam hakkını elden alıyorsun . Ilişki yaşamak senin tercihin ve doğal hakkın ama üniversite okuyan biri olarak nasıl geri çekilmeyi korunma zannediyorsun ?

Geri çekilme yöntem değildir. Zevk sıvısı ile gebe kalınabilir.

Ama bence hamile değilsin. Stres yaptın ve gecikti.

Bundan 6 sene önce 8 haftalikken kürtaj olmustum , ozel hastanede yaptir evlilik disiysa kayitlara gecmiyolar .. o zamanin parasi 1500 tl odemistik

Bundan 6 sene önce 8 haftalikken kürtaj olmustum , ozel hastanede yaptir evlilik disiysa kayitlara gecmiyolar .. o zamanin parasi 1500 tl odemistik
15 dk falan sürmüştü işlem sonrasinda sadece adet agrisi gibi karin agriyor ama ben ayni gun işe gitmiştim korkulacak bise degil yani

Cok güzel bir cevap olmus. En iyisi doktora gidip baktirmak.

Bulunduğunuz yerden başka bir yere 1 günlüğüne bile olsa gidebilir misiniz? kendinize çok baskı uyguluyorsunuz gecikme olduysa bu stresten de olabilir. Bir bahane bulun ve bulunduğunuz yerden yakın bir ile gidin. Gebelik testi ile de tatmin olacağınızı düşünmüyorum. Özel bir muayeneye gidin oradaki doktorla görüşün. Hiç korkmayın dünyanın sonu değil. Düşünceler insanı içine çekiyor daha da korkutuyor. Erkek arkadaşınızla bu konuyu konuştunuz mu o ne diyor ? Sizin yanınızda olması gerek . Ne olursa olsun dünyanın sonu değil. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Insaniz herkesin başına her an her şey gelebilir. Kendinizi telkin edin.

İnternetten hemen gebelik testi siparişi verin. Çabuk gelir. Ailenizin evindeyseniz size yakın vir kargo şirketini yazın ordan alın.
Testten sonra gebelik çıkarsa devlet hastanesi yada sağlık ocağına gitmeyin, kayıtlara geçer ömür boyu enabızda durur. Gerek tok kayda. Özel. Muayeneleri araştırın güvenilir olmasına dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…