• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+4 gebe olup kesesi boş olanlar, sonradan olumluya dönen var mı? Olumlu olmadıysa kendi kendine düşmesini mi beklediniz kürtaj mı oldunuz?

2 Defa basima geldi ve kürtaj olmak zorunda kaldim cnku kendiliginden dusmedi. Dusmesini beklemeyin sizin icin risk oluşturabiliyormuş. Moralinizide bozmayin. Allah tekrar nasip ediyor. Yeterki biran önce toparlanmaya bakin
Evet doktorum bir hafta bekleriz düşmesini ondan sonrada düşmez ise daha da beklemeyiz dedi. Sanırım güvenli bir zaman aralığına kadar bekletiyor. Kendi atması daha sağlıklı diye mi bilmiyorum. Kürtaj sonrası bir problem yaşadınız mı?

O kadar dua ediyorum ki amin keşke öyle olsa keşke öyle bir mucize olsa. Ben de yolk dahi yok. Umut veren birşey yok. Doktor düşük ihtimal verdi. Yüzde 10 gibi. Çok beklentiniz olmasın dedi ama Allahtan ümit kesilmez, keşke o mucize bizi bulsa keşke. Böyle beklemesi psikolojik olarak çok büyük yük
benimde aşılamayla 2.de tutmuştu kalbi durdu kürtaj oldum 3.aşılama olumsuz oldu 4.de tekrar hamilem kaldım şuan 10 haftalık hiç korkma dua et rabbim sağlıklı nasip etsin hepimize

Kesinlikle psikolojik olarak çok zor. Çalışamıyorum hiç birşey yapamıyorum. Bir de olmayacak olan bir gebeliği taşımak çok zor geliyor. Bir an önce düşsün de kurtulayım diyorum. Doktorum kürtajı biraz bekleyelim düşmezse o zaman öneriyor. Ben de kürtaj sonrası rahmime bir zarar gelir mi diye korkuyorum. Sizin tecrübeniz nasıl oldu? Sonrasında bir problem oldu mu yapışıklıl kalınlaşma ile ilgili?
Ben de 8 haftaya kadar beklemiştim ama bir yandan progesteron kullanmaya devam ettim kürtaja kadar o yüzden kendiliğinden düşük yapmadım. Sonrasında problem olmadı kontrole gittiğimde doktor öyle söyledi yani yapışıklık ya da kalınlaşma görmedi

Evet doktorum bir hafta bekleriz düşmesini ondan sonrada düşmez ise daha da beklemeyiz dedi. Sanırım güvenli bir zaman aralığına kadar bekletiyor. Kendi atması daha sağlıklı diye mi bilmiyorum. Kürtaj sonrası bir problem yaşadınız mı?
Evet belli bir haftaya kdr bekliolar. Kurtajdan sonra bir sorun yasamadim cabuk toparlandim. Doktorunuz kac ay korunun diyorsa mutlaka dinleyin. Ve o sure icerisinde vitamin degerlerinize baktirin. Benim ilk kurtajimdan sonra cok kan kaybim oldu demirim ve vitaminlerim baya dustu. En azindan o sure icinde vitaminlerinizi alirsiniz toparlanirsiniz sonrasi daha guzel olur

Back