- 9 Ağustos 2021
- 15.455
- 52.874
- 548
- Konu Sahibi Siyahmelekkk
-
O da çok sıkıntılı ya doktor güvenilir olmali klinik steril mi ? Sağlığından olabilir Allah korusun ondan sonrası daha kötüÖzel hastane alır, özel muayenehaneye gidecek. Onu da her doktor yapmıyor. Araştırması lazım.
Evet anca özel hastanede olabilir işlem. Tabii eğer varsa hamilelik gibi bir durum. İnşallah yoktur. Sadece stres yüzündendir.O da çok sıkıntılı ya doktor güvenilir olmali klinik steril mi ? Sağlığından olabilir Allah korusun ondan sonrası daha kötü
Inşallah yoktur yaşın da küçük bir daha lütfen korunEvet anca özel hastanede olabilir işlem. Tabii eğer varsa hamilelik gibi bir durum. İnşallah yoktur. Sadece stres yüzündendir.
Bir daha bu duruma düşmemeyi daha çok isterim inşallah yaniInşallah yoktur yaşın da küçük bir daha lütfen korun
Söylediğiniz gibi e-nabızdan detaylı bakınca farkettim..Ben özel hastanede ne işlem yaptırdıysam hepsi e-nabızda var. Çoğu zaman özelde muayene olurum. Mesela geçenlerde göz için gitmiştim. Hemen e nabıza geçmiş bile.
Düzenli ilişki yaşayacaksan korunma yöntemlerinden sana en uygun olan için sağlık kurumlarından destek alabilirsin. Geri çekilme ile korunma konusu çok komik. Riskli durumlarda ertesi gün hapı var, 170 TL falan sanırım.Bir daha bu duruma düşmemeyi daha çok isterim inşallah yani
erzurumda görev yapan kadın doğum doktoru yakın arkadaşım vardıÖzel hastane kendi bünyesinde kayıt alıyor.. Devlet hastanesinde muayene veya kürtaj olursa e-nabıza yansıyor sanırım..
Bazi erkeklere hersey mübah, elinin kiri. Boyle insanları hala gormek, ayni toplumda yasamak üzücüne acı ya.bunlar hiç bir erkeğin başına gelmiyor
onları da kadınlar yetiştiriyor ama.iş gene kadınlarda bitiyor.Bazi erkeklere hersey mübah, elinin kiri. Boyle insanları hala gormek, ayni toplumda yasamak üzücü
Hayati bitti kızın. Aşırı baskici ailelerde buyuyen arkadaslarim hemen hemen ayni seyleri yasadilar. Dogru ile yanlisi ayırt edemiyorlardi. Bu arkadasimin o zamanki sevgilisi gel bekaretini bozayim parasi neyse veririm diyen bir tipti. Once o adama kapildi gitti, sonra kayboldu.Doğduğun ev kaderin gerçekten.. tüylerim ürperdi o kadar üzüldüm ki yaşadığı duruma.. Ne diyeceğimi bilemiyorum.. inanamıyorum inanmak ıstemiyorum bir kadının bu denli hayatının mahvolmasina.
Ciddi ciddi insanlara cocuk sahibi olma ehliyetinin verilmesi gerekiyor. Topluma nitelikli cocuk lazim. Cok uzuluyorum kaybolan giden hayatlara.onları da kadınlar yetiştiriyor ama.iş gene kadınlarda bitiyor.
Eğer hamileyseniz ve aldıracaksanız özel hastane öneririm.2019 şubat ayında kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum. Genel anestezi altında yaptılar. Öncesinde vajinadan bir ilaç koydular. Sanırım rahim açılmasını sağlıyor. İlaçtan 2-3 saat sonra adet sancısı gibi sancı oldu. O ara hemen kürtaja aldılar. Hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında herhangi bir ağrı olmadı. Kürtaj daha sonra hamile kalmamı engellemedi. Vakumlu kürtaj yaptılar. Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim.karından ultrasonla baktılar. Ücreti çok fazla değildi. 2019 da özel hastanede 800 tl cşvaruydu.Ben bir birliktelik yaşadım adetim zaten geçilmişti bu birlikteliği yaşarken ve hâlâ adet olmadım gebelik olduğunu varsayarsam kürtaj yaptırmak zorundayım fakat bir bilgim yok bu konuda çok korkuyorum eğer gebelik varsa kürtaj olacağım zamana kadar 3 haftalık felan olacak sanırım. Fiyat hakkinda ve işlemin nasıl olacağı hakkında bir bilgisi olan yazabilir mi? Arkadaşlar evet eğer varsa evlilik dışı bir hamilelik lütfen eleştiri yağmuruna tutmayın. Gerçekten çok üzgün ve çok stresliyim. Aynı zamanda çok korkuyorum.
Çekirdeğimi aldım, kürtaj cinayettir diyen kafatasçı tayfayı bekliyorum.
“Allahım bilmemkaç senedir deniyoruz yemediğim iğne kalmadı bana vermiyosun da niye bunlara veriyosun” cu kafa da iyi gider üzerine
Reglin düzenli ise bı ihtimal hamile kalırsın ama reglinin geçtiğini söylüyorsun belki de gebe kalmazsın gebe kaldığını düşünürsek eğer kalp atımıni görmeden kuretaj olma ama 10 haftayı da geçirme mümkünse klinik benzeri yerlerde kuretaj yaptırma hastane ortamı olsun ve korunma yöntemlerinden birini mutlaka kullan fiyatlar haftasına Göre değişir 10 hafta altına en fazla 1500 2000 civarı alınıyor diye biliyorumBen bir birliktelik yaşadım adetim zaten geçilmişti bu birlikteliği yaşarken ve hâlâ adet olmadım gebelik olduğunu varsayarsam kürtaj yaptırmak zorundayım fakat bir bilgim yok bu konuda çok korkuyorum eğer gebelik varsa kürtaj olacağım zamana kadar 3 haftalık felan olacak sanırım. Fiyat hakkinda ve işlemin nasıl olacağı hakkında bir bilgisi olan yazabilir mi? Arkadaşlar evet eğer varsa evlilik dışı bir hamilelik lütfen eleştiri yağmuruna tutmayın. Gerçekten çok üzgün ve çok stresliyim. Aynı zamanda çok korkuyorum.
Eğer öyle bir durum varsa özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.Reglin düzenli ise bı ihtimal hamile kalırsın ama reglinin geçtiğini söylüyorsun belki de gebe kalmazsın gebe kaldığını düşünürsek eğer kalp atımıni görmeden kuretaj olma ama 10 haftayı da geçirme mümkünse klinik benzeri yerlerde kuretaj yaptırma hastane ortamı olsun ve korunma yöntemlerinden birini mutlaka kullan fiyatlar haftasına Göre değişir 10 hafta altına en fazla 1500 2000 civarı alınıyor diye biliyorum
İnşallah söylediğiniz gibi adetim düzensiz olduğu için olmaz böyle bir ihtimal. Bir daha asla böyle birşeye kalkışacagimi düşünmüyorum. Gerçekten çok stresliyim. Umarım herşey düzelir bir an önce. Ne gece uykum kaldı ne birşeyler yiyebiliyorum ne icebiliyorum. Saçma sapan bir hal aldım iyice.Hahahah bunu yazmaya geldim sonra baktım biri yazmış :d
Konu sahibi, adetleriniz zaten düzensizmiş o yüzden hamile olmayabilirsiniz bile. Belki de stresten gecikti. Geri çekilmeyle korunmuş olmuyorsunuz bir dahakine mutlaka prezervatif takın ya da doğum kontrol hapına başlayacaksınız mecbur.
Kürtaj konusunda fiyatı bilmiyorum ama bir arkadaşım olduğu ilk gün gündüz dinlenip gece cluba gitmişti. Çok büyük bi işlem değil.
Ben bir önceki adetimden sonra hiç ilişki yaşamadım. Yalnızca bu bahsettiğim ilişki oldu o kadar.Hamilelik hafta hesabınızda hata var onu söylemeye geldim. İlişkiden itibaren değil, son adet tarihinden itibaren hesaplanır. Olası bir hamilelik durumunda son adet tarihinizden kaç hafta geçtiğini hesaplayacaksınız.
Yani son adet tarihi atıyorum 5 hafta onceyse hamilelikte mi 5 hafta önce oluştu gibi mı onu anlamadımHamilelik hafta hesabınızda hata var onu söylemeye geldim. İlişkiden itibaren değil, son adet tarihinden itibaren hesaplanır. Olası bir hamilelik durumunda son adet tarihinizden kaç hafta geçtiğini hesaplayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?