Pkos ve gebelik düşünenlerler bana yardımcı olabilir mi ?

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
818
348
53
27
Herkese merhaba hanımlar bugün doktora gittik pcos olduğumu öğrendim 160 boy kilom 55 adetlerim düzenlidir . 4.5 senedir evliyim 1 yıldır gebelik istiyoruz olmadı doktor femaradan önce combinol başlattı 3 ay kullan gebelik elde edebiliriz dedi bu ilacı kullanan varmı ? Birde ekstra olarak folik asit kullanmalıyım bilgisi olan bana yazabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_9151.webp
    IMG_9151.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_9152.webp
    IMG_9152.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 2
Erkeksi bi görünümünüz yoksa pcos çok kayda değer bir şey değil demişti doktorum. Bende de var ilk gebeliğimi çok istiyordum çok zor oldu, ikinci gebeliğim hiç beklemediğim anda hemen sürpriz oldu. Stres olmadan düşünmeden hemen oldu biiznillah :) yani ben pcosum ben hastayım benim çocuğumun olması zor diye hastalığınızı benimserseniz süreç biraz daha uzar. İlla ilaç kullanacaksanız doğal yollar denemenizi tavsiye ederim

Erkeksi bi görünümünüz yoksa pcos çok kayda değer bir şey değil demişti doktorum. Bende de var ilk gebeliğimi çok istiyordum çok zor oldu, ikinci gebeliğim hiç beklemediğim anda hemen sürpriz oldu. Stres olmadan düşünmeden hemen oldu biiznillah :) yani ben pcosum ben hastayım benim çocuğumun olması zor diye hastalığınızı benimserseniz süreç biraz daha uzar. İlla ilaç kullanacaksanız doğal yollar denemenizi tavsiye ederim
Doğal yollardan önereceğiniz birşey varmı peki

Doğal yollardan önereceğiniz birşey varmı peki
Benim hacamat olup ve sonrasında sülük yaptırdıktan sonra tutmuştu. Doğal önerilecek şeyler çok ama onu sen kendi durumuna göre araştırıp bulabilirsin. Hayıt çok işe yarıyor tohumu, çayı, tentürü. Soğan kürü yapan var, yumurtlama döneminde beline yakı yapıştıran var

Back
X