- 31 Ekim 2021
- 376
- 318
- 53
- Konu Sahibi Siyahmelekkk
-
Bende deneyim bakım. Tşk ederimmAdaçayı ve kekik adet söktürücü özelliğe sahiptir. Korona olduğumuzda kekik çayı yüzünden 10 gün adet gördüm.
Son konuma bakar mısınızAdaçayı ve kekik adet söktürücü özelliğe sahiptir. Korona olduğumuzda kekik çayı yüzünden 10 gün adet gördüm.
Son konuma bakar mısınızBende deneyim bakım. Tşk ederimm
Ertesigün hapı gecikme yapar, telaşlanma, sakinleşirsen edar de görürsün, prezervatifin dışarıda kalan kısmındaki sızıntıyla hamile kalırsan doğur zaten, tıp tarihine mucize bebek olarak geçeceğine garanti veririmArkadaslar son adet tarihim 22 mayis 14 haziranda iliskim oldu korunduk aslinda ama prezervatifin altindan sizmasindan korktuk cunku iliskiden 1 saat icinde ella aldim 22 haziranda adet olmam gerekiyordu 6 gun gecikti adetim. Iliskinin ustunden 12 gun gectikten sonra erken gebelik testi yaptim negatif cikti sizce hamilelik var midir? Tekrarlayayim mi testi
Ertesigün hapı gecikme yapar, telaşlanma, sakinleşirsen edar de görürsün, prezervatifin dışarıda kalan kısmındaki sızıntıyla hamile kalırsan doğur zaten, tıp tarihine mucize bebek olarak geçeceğine garanti veririm
Ona sen karar ver. Kekik çayı demle iç, o adeti sökernegatifi de gordum ama sizce tekrarlamama gerek var mi
Tamamdir son bir sorum olacakti iliskiden 12 gun gecmis olmasi, adetin de 4 gun gecmis olmasi erken gebelik testi icin yeterli bir sure miOna sen karar ver. Kekik çayı demle iç, o adeti söker
İlişkiden bir hafta sonra sonuç veriyor o testler, rahatlıkla yapabilirsinizTamamdir son bir sorum olacakti iliskiden 12 gun gecmis olmasi, adetin de 4 gun gecmis olmasi erken gebelik testi icin yeterli bir sure mi
26 Haziran'da kanamam başladı. Normal adetim gibi oldu sadece öncekilere göre biraz az geldi gibi ya da ben öyle düşündüm bilmiyorum ilk gün 2 ped sonraki gün 1 ped 3. Günde peşin yarısını doldurdu 4. Ve 5. Günlerde sadece lekelenme oldu azar azar. Bende herhangi bir yere gitmedim testte yapmadım zaten yazdığım gibi öyle bir durumum yok. Şuan için içim rahat. Bayramdan sonra gideceğim yine de ne olur ne olmaz diyerekS Siyahmelekkk ne yaptın ?
Hadi gözünaydın. Biz dedik sana çok zayıf ihtimal diye, ama düzensizlik için doktora görün. Polikistik over hastası olabilirsin26 Haziran'da kanamam başladı. Normal adetim gibi oldu sadece öncekilere göre biraz az geldi gibi ya da ben öyle düşündüm bilmiyorum ilk gün 2 ped sonraki gün 1 ped 3. Günde peşin yarısını doldurdu 4. Ve 5. Günlerde sadece lekelenme oldu azar azar. Bende herhangi bir yere gitmedim testte yapmadım zaten yazdığım gibi öyle bir durumum yok. Şuan için içim rahat. Bayramdan sonra gideceğim yine de ne olur ne olmaz diyerek
Hamilelik gibi birşey olsa o şekilde kanama olmazdı değil mi? Evet onun için gitmek istiyorum daha çok. Düzensizlik için yaniHadi gözünaydın. Biz dedik sana çok zayıf ihtimal diye, ama düzensizlik için doktora görün. Polikistik over hastası olabilirsin
Olmaz. Çok nadirdir hamileyken adet görme.Hamilelik gibi birşey olsa o şekilde kanama olmazdı değil mi? Evet onun için gitmek istiyorum daha çok. Düzensizlik için yani
Spiral taktırın. Ya da iğne falan olun. Belli ki aktif cinsel hayatınız var. Bir daha böyle bir şey yaşamayın. Kürtaj çok yıpratıcı olur. Öncesinde önlem almak en mantıklısı. Ben evli olduğum halde geri çekilme ile korunmam sizdeki iyi cesaret. Ayrıca prezervatifsiz ilişki de tehlikeli. Hastalık kapabilirsiniz.26 Haziran'da kanamam başladı. Normal adetim gibi oldu sadece öncekilere göre biraz az geldi gibi ya da ben öyle düşündüm bilmiyorum ilk gün 2 ped sonraki gün 1 ped 3. Günde peşin yarısını doldurdu 4. Ve 5. Günlerde sadece lekelenme oldu azar azar. Bende herhangi bir yere gitmedim testte yapmadım zaten yazdığım gibi öyle bir durumum yok. Şuan için içim rahat. Bayramdan sonra gideceğim yine de ne olur ne olmaz diyerek
Hamile kaldınız mı son durum ne oldu ?Eğer öyle bir durum varsa özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?