-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Masallah. Dün basladım madonnanın motive etmesiyle. Bugün squat yapıp biraz karın hareketleri yapinca bacaklara ağır geldi galiba. umarim ilerlezen zamanlarda bu kadar etkilenmem
Yok yahu benim ki yapmiyor, yuruyuse cikalim bazen diyor cikiyoruz, bi gaza geldi gecenlerde esofman takimi aldi kosu ayakkanisi aldi kosucam dedi, tik yok
Ama cok yogun calisiyor, aslinda baslasa devami gelecekte..
Cok kilo aldi cok. Evlendigimizde 80 kilo olan adam suan 90
Yapma daha , sonra pes edersin falanHızimi alamadim galiba
Hadi bakalimSütüm etkilenmediği sürece devam edeceğim
ne guzel , evet yaz gelmesi hepimiz icin bir spora baslama bahanesibizim yürüyüş gibi bir fırsatımız olmadığı için
akşamalrı evde ben başlıyordum o da sonradan ekleniyordu
o da kendince yapıyrodu hareketlerini
yazın da sabahları denize gidiyordu
bakalım yaz gelsin yine başlar kesin
Yaa sen varyaPastayı gömdümmm
İsveç diyetine girdim
Yeşillik havuç brokoli meyve ve portakal var bol bol su içiyorum bakalım inşaallah başarırımyetersiz benim için işte
salata olacak bol bol yeşillik olacak
brokoli, karnıbahar, kereviz, pırasa olacak
olsun sen bana bakma sen yap gerçekten yapabiliyorsan etkili
ama sağlığını etkilemesin dikkatli ol
bir de aşağıda okudum sütüne de dikkat et canım
allah bağışlasın bu arada
ne guzel , evet yaz gelmesi hepimiz icin bir spora baslama bahanesi
Pastayı gömdümmm
Yeşillik havuç brokoli meyve ve portakal var bol bol su içiyorum bakalım inşaallah başarırım
DayanamadımmYaa sen varya
Ah canım olmuyor anlamıyorum birçok yöntem denedim 74 ten 58 e düştüm vücudumun farklı bir diyete ihtiyacı varmış diyetisyen arkadaşım önerdi. 48 kg geçmeyen ben şuan 58 kiloyumcnm yıllardır ömrüm diyet vs ile geçti
son10 aydır
herşey yedim içtim
ama hergün sporumu yaptım sonuç istediğim kilodayımmmm
hayatımızda hiç bir yiyecek içecek çıkmayacağına göre yerken düşünerek ve yediğn her besin çok çiğniyerek kilolarından
kurtulursunnnn
Ben eskiden adim atmaya usenirdim, iki adimlik yolu arabayla gitmek isterdim ne oldu da boyle oldu bilmiyorumben 2 senedir yapıyorum
haftada 5 yapamadığım günlerde en az 3 gün yapıyorum mutlaka
hala spor yapmayı sevdiğim söylenemez zorunluluk gibi görüyorum
ama yapıyorum yine de
Ooo kimleri goruyorumAmaninnben nerelere dustumm boyle
Ah canım olmuyor anlamıyorum birçok yöntem denedim 74 ten 58 e düştüm vücudumun farklı bir diyete ihtiyacı varmış diyetisyen arkadaşım önerdi. 48 kg geçmeyen ben şuan 58 kiloyum
İlk günümbaşarırsın sıkıntı olmaz
Her zaman oldugu gibiDayanamadımm
Bir ki bir kiii