Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Bence de baygınlık geçirdi.:KK53:
Benim belden aşagısı fena şekilde ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Günlük hayatta gayet hareketliyimdir ama bu başkaymış
Ben hareketi tamamlayıp direk yattığım için acısı yarın çıkacak kesin :KK53:
Squat tüm vücudu komple etkiliyomuş resmen ama umarım öncesi sonrası fotoğrafındaki gibi oluruz bizler de :KK8:

Ben hareketi tamamlayıp direk yattığım için acısı yarın çıkacak kesin :KK53:
Squat tüm vücudu komple etkiliyomuş resmen ama umarım öncesi sonrası fotoğrafındaki gibi oluruz bizler de :KK8:
Bugün ilk günün müydü:KK53:
keşke duş alsaydın. Yarın büyük acılar hissedebilirsin. Ben de cok arzu ediyorum o fotograflardaki hale dönüşmeyi. Dümdüz bir fizigim var. Biraz kavis olsun istiyorum. Popoya şekil verebilirsem bel ve karın bölgesine yogunlaşmayı düşünüyorum. Iki cocuk sonrası karın bölgem biraz deforme oldu:sus:

Bugün ilk günün müydü:KK53:
keşke duş alsaydın. Yarın büyük acılar hissedebilirsin. Ben de cok arzu ediyorum o fotograflardaki hale dönüşmeyi. Dümdüz bir fizigim var. Biraz kavis olsun istiyorum. Popoya şekil verebilirsem bel ve karın bölgesine yogunlaşmayı düşünüyorum. Iki cocuk sonrası karın bölgem biraz deforme oldu:sus:
İlk günümdü ama üşeniyorum ya:KK53: varsın ağrısın yeter ki işe yarasın
Squat düzenli yapıldığında hemen kendini belli ediyo, pilatese gittiğim dönemde 1 ayda toparlamıştım popomu ve bacaklarımı, squat ve benzeri hareketleri yaptırırdı hoca. Yine canım çıkıyodu ama çok iyi gelmişti
Hey maşallah iki çocuğa o kilo boy orantısı sana da bir :nazar:

Sen squata pazartesi başlamıyormuydun :KK53:
Canim 30 tane yapabildim hic esnek degilim degnek gibiyim heryerim agriyo ama pes etmek yok das gibi olucam das:spor::spor::spor:
İyi yapmış olmana sevindim canım :KK53:
Bi kaç güne açılırsın diye tahmin ediyorum :spor:
Super olmus bu topik daha öncede baslayip 15. Gunde bırakmıstım :-)1 haftadirda 30 35 diye baslamistim en bastan :KK70:
Yazin benide ama her gun gelip rapor edemem :KK70: girebildigim zamanlarda yazarım kabul edilirse :KK70:
sıkıntı yok bexyim sen yap yeterki :KK66:

Hah beni 20 sayfa önce çağırdılar kanka (saçını savuran surat yok mu) :işsiz:
Hahahaha :KK59::KK59:
:KK53::KK53::KK53:
Pazartesi sen geliyor ? :KK53:

İyi geceler kızlar bende katılmak istiyorum acebası beni de aranıza alırmısınız ? :110::dua:
Elbette ne demek :KK66:
Tabiki gelebilirsin. Mesajını şimdi gördüm. Tekrar geldiğinde boy ve kilonu yazarsın canım , konuşuruz :KK66:

Yürümedim madem çööök kaaaalk :KK53:
Neyse birşey yapmış oldun en azından :cool: pazartesi devam :KK53:
Ben sadece merdiven inip çıkarken zorlanıyorum ya.
Ay eşime dedim ki şundan 10 tane yap sana 50 ₺
İnadına yaptı ama bi gör kan ter içinde kaldı :KK70:

X