- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Göbüşsüz olmakCanım tam olarak istediğin nedir?
Kac kilo vermen lazim peki ?Fazlam var canım
Kilom ne durumda peki? Yani kilosu normal olup bi turlu gobegi gitmeyenlerden msiin sen de?Göbüşsüz olmak
Canim onu kilo vermek isteyenler yapsin diye dusunuyorum, mesela benim vermek gibi bir istegim yok oldugum kiloya zaten zor ciktim hastaligimdan oturu.Haftalık tartılcaz mıı
Boy: 155(ekonomik boy)Kilom ne durumda peki? Yani kilosu normal olup bi turlu gobegi gitmeyenlerden msiin sen de?
:) canim neredeyse ayniyiz, ben 1,54 e 50 kiloyum. Senin kilon fazla degil bence . Demek ki sen de gobegi inmeyenlerdensinBoy: 155(ekonomik boy)
Kilo: 52
Göbek: rakamlarla ifade edemiyorum
Buyur tatlim
Dedim belki spor yaparsinBuyur tatlim
Ayne n tatlim simdi okudum konunu taman bende basliyorum hemen soyleyim kilo 60 boy 1.70 tabi dogum yatigim icin gobus ver baslicam 30 gunun sonunda sonucu yazicam canimDedim belki spor yaparsin
Evet canım nolcak bu göbüş. Hamile gibiyim yaaa üst yok ne varsa orda varda bide basende. Armutum galiba elmada olabilir.:) canim neredeyse ayniyiz, ben 1,54 e 50 kiloyum. Senin kilon fazla degil bence . Demek ki sen de gobegi inmeyenlerdensin
Harikasinn canimmmBen 50 squat yaptim (canim cikti)
Yuruyus yaptim ritimli hic durmadan 30 dk
Efenim sonra 20 mekik cektim daha da cekmem artik geberdimm
Bugunluk benden bu kadar
Valla canım bi 7 8 vermem lazm aslında görsen o kadar kilolu değilim gobegimi eritmem lazm millet bana kilolu degilsin diyo ama o göbek beni çok iri gösteriyoKac kilo vermen lazim peki ?
Kilo probleminin olmamasi cok iyi, squat ve tempolu yuruyusle baslayabilirsin canim dilersen, ve ayni zamanda karin yaglarini eritmek icin calisiyoruz bizEvet canım nolcak bu göbüş. Hamile gibiyim yaaa üst yok ne varsa orda varda bide basende. Armutum galiba elmada olabilir.
Bilemedim şimdi
Hoooppp iste burda G GreenelitonKilo probleminin fazla olmamasi iyi , squat ve tempolu yuruyusle baslayabilirsin canim dilersen, ve ayni zamanda karin yaglarini eritmek icin calisiyoruz biz
Tamam canim ekliyorum seni de,zaten tum bilgileri ilk sayfa da var . Biz gunluk bildirim yapiyoruz motive olmak acisindan , sen bilirsin tabiAyne n tatlim simdi okudum konunu taman bende basliyorum hemen soyleyim kilo 60 boy 1.70 tabi dogum yatigim icin gobus ver baslicam 30 gunun sonunda sonucu yazicam canim