Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Haftalık tartılcaz mıı
Canim onu kilo vermek isteyenler yapsin diye dusunuyorum, mesela benim vermek gibi bir istegim yok oldugum kiloya zaten zor ciktim hastaligimdan oturu.
Mesela sinsi,coco , nane , aylin siz tartilabilirsiniz , kilo vermek istiyor cunku onlarda

naneelimoonn
50 squat
30 dk ritimli yuruyus
20 mekik
----
chocolate19
50 squat
Tam plank 2 dk
Dirsek üstünde plank 1 dk
Sağ ayak havada plank 30 sn
Sol ayak havada plank 30 sn
Sağ yan plank 30 sn
Sol yan plank 30 sn olmak üzere toplamda 5 dk plank.
10 dk zumba
Leslie ile 1 mil
Karın egzersizi
Ve 14400 adım
----

Koremanya
55 squat
30 mekik
-----

Disipline Girmis BirKadin
1 mil leslie
60 squat
7 hareket toplam 5 dakika karin egzersizi
4 hareket 80 bacak sıkılastirma egzersizi
10 mekik

Son düzenleme:
Ben 50 squat yaptim (canim cikti)
Yuruyus yaptim ritimli hic durmadan 30 dk
Efenim sonra 20 mekik cektim daha da cekmem artik geberdimm
Bugunluk benden bu kadar
Harikasinn canimmm gercekten sasirdim yogunluguna ragmen guzel bir is cikarmissin, tebrik ederim

Evet canım nolcak bu göbüş. Hamile gibiyim yaaa üst yok ne varsa orda varda bide basende. Armutum galiba elmada olabilir.
Bilemedim şimdi
Kilo probleminin olmamasi cok iyi, squat ve tempolu yuruyusle baslayabilirsin canim dilersen, ve ayni zamanda karin yaglarini eritmek icin calisiyoruz biz

Ayne n tatlim simdi okudum konunu taman bende basliyorum hemen soyleyim kilo 60 boy 1.70 tabi dogum yatigim icin gobus ver baslicam 30 gunun sonunda sonucu yazicam canim
Tamam canim ekliyorum seni de,zaten tum bilgileri ilk sayfa da var . Biz gunluk bildirim yapiyoruz motive olmak acisindan , sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…