- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 30
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Tamam nasıl yapcam bende mesela saat 7de işten geliyorum ben bide:)Hoooppp iste burda G Greeneliton
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam nasıl yapcam bende mesela saat 7de işten geliyorum ben bide:)Hoooppp iste burda G Greeneliton
eklendin canimYarin basliyorum moddonacim
tamam tatlim gunluk bildirim yapicam yaazamadigim gun olursa anlaki internetim bitmistir canimTamam canim ekliyorum seni de,zaten tum bilgileri ilk sayfa da var . Biz gunluk bildirim yapiyoruz motive olmak acisindan , sen bilirsin tabi
Nasıl yapıyosunuz ne yapıyosunuz.Kilo probleminin olmamasi cok iyi, squat ve tempolu yuruyusle baslayabilirsin canim dilersen, ve ayni zamanda karin yaglarini eritmek icin calisiyoruz biz
Greenim, yuruyus icin o satten sonra gec olur, evle de ilgilenmen lazim yanlisim yok degil mi?Tamam nasıl yapcam bende mesela saat 7de işten geliyorum ben bide:)
Tamamdir, sen programini aksatma gerisi ,muhim degil onemli olan sagliktamam tatlim gunluk bildirim yapicam yaazamadigim gun olursa anlaki internetim bitmistir canim
Yakin zamana kadar benim de yoktu merak etmeNasıl yapıyosunuz ne yapıyosunuz.
Yürüyüş dışında sporla hiç alakam yok
sabine @Gizyy CocoChanelmademoiselle sizi opecegim@naneelimoonn
50 squat
30 dk ritimli yuruyus
20 mekik
----
@chocolate19
50 squat
Tam plank 2 dk
Dirsek üstünde plank 1 dk
Sağ ayak havada plank 30 sn
Sol ayak havada plank 30 sn
Sağ yan plank 30 sn
Sol yan plank 30 sn olmak üzere toplamda 5 dk plank.
10 dk zumba
Leslie ile 1 mil
Karın egzersizi
Ve 14400 adım
----
Koremanya
55 squat
30 mekik
-----
Disipline Girmis BirKadin
1 mil leslie
60 squat
7 hareket toplam 5 dakika karin egzersizi
4 hareket 80 bacak sıkılastirma egzersizi
10 mekik
Tamam yavrum o zaman öyle yaparım bende yarın sabah erken kalkip eşimle yürüyüşe gitcem gelincede ev temizliği falan vucudum pert :)Greenim, yuruyus icin o satten sonra gec olur, evle de ilgilenmen lazim yanlisim yok degil mi?
O zaman leslie yapabilirsin. Tempolu yuruyusle es deger, ve cok kolay.
Ve cok ta yormuyor. Zaten ilk hafta alisana kadar 1 mil yapiyorsun ve toplam 15 dakika suruyor.
Daha sonra ek olarak mekik cekebilirsin. 1 haftaya vucudun iyice alismis olur. Leslie milini arttirip squata baslayabilirsin ?
Hiçte sevmem. Tosbalar idolümdür az hareket çok istirahat.Yakin zamana kadar benim de yoktu merak etme
Hergun cikip tempolu yuruyus yapabilir misin ?
Aaaa nasıl unuttuk onu@HerTurkAskerDogar Spor sever kız
tamam o zaman yarın yap yürüyüşünü hem de bi ısınmış olursun.Pazartesi ne yapmak istiyorsan veya ne yapmaya başladıysan bildiiirirsin:)Tamam yavrum o zaman öyle yaparım bende yarın sabah erken kalkip eşimle yürüyüşe gitcem gelincede ev temizliği falan vucudum pert :)
Aaaa nasıl unuttuk onu
tamam o zaman yarın yap yürüyüşünü hem de bi ısınmış olursun.Pazartesi ne yapmak istiyorsan veya ne yapmaya başladıysan bildiiirirsin:)
Dışarı çıkman şart değil canım.mesela bugun hava soğuktu ben de çıkmadım. Onun yerine leslie yaptım. 1 milHiçte sevmem. Tosbalar idolümdür az hareket çok istirahat.
Şaka
Hergün olmayabilir ama yapabilirim. Peki bu yetermi
Tamam tatlimAaaa nasıl unuttuk onu
tamam o zaman yarın yap yürüyüşünü hem de bi ısınmış olursun.Pazartesi ne yapmak istiyorsan veya ne yapmaya başladıysan bildiiirirsin:)
Nerelerde acabaBenim de şimdi aklıma geldi.
spor yapmayı cok seviyordu minnakimız
Kızlar ben bu hareketler bugün yaptım. Ve karın bölgesinde hemen bi ısınma hissediyorsunuz bilginize
kahveyokmu
Aaa neden acabaNiçin boş görünüyo görüntü gelmiyo.
Lesli ne ben bakim googledan.
Eklenti çıkmıyo