- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Oramız buramız ağrıyorNabersiniz kızlar
Benimde yaptınız mı sporOramız buramız ağrıyorsenden naber
Yavrum tüm şehri dolandın mı ne yaptın
Evdr hoplaya hoplaya yaptım işlerimiYavrum tüm şehri dolandın mı ne yaptın
Çiko çok fenayım , sanki mideme yumruk yedimEvdr hoplaya hoplaya yaptım işlerimi
NedenkiÇiko çok fenayım , sanki mideme yumruk yedim
Bak eklediğim egzersizi yaptım , canım çıktı höf . Ne kadar hamız yaNedenki
Telefonum programlarla dolduEki Görüntüle 1979399
Kızlar bu program harika
4 dakikalık (4. Sırada) bir programı var karın bölgesi için. Videoya basıyorsunuz tık bitti o sizi yönlendiriyor sizin yerinize sayıyor gösteriyor
Ben birtek bunu ekledim, bir de squat sayarTelefonum programlarla doldu
Bende bugün yürüyüş 10 dk zumba 5 dk plank 50 squat yaptımBak eklediğim egzersizi yaptım , canım çıktı höf . Ne kadar hamız ya
Plank zumba mekik squat bide bunu yükleyim bariBen birtek bunu ekledim, bir de squat sayar
Canim sagol bir kac gün almıyım benEki Görüntüle 1979399
Kızlar bu program harika
4 dakikalık (4. Sırada) bir programı var karın bölgesi için. Videoya basıyorsunuz tık bitti o sizi yönlendiriyor sizin yerinize sayıyor gösteriyor
Koremanya sabine
Ay çiko akşam yaz olur mu bak dün farkettim senin squatı eksik yazmışımBende bugün yürüyüş 10 dk zumba 5 dk plank 50 squat yaptım
NedenmişCanim sagol bir kac gün almıyım ben
Olsun önemli değil akşam yazarım net sayıyı şu karın kasını da yapayı 1 mil de leslie yaparsam süper.Ay çiko akşam yaz olur mu bak dün farkettim senin squatı eksik yazmışım
Şu plank kollarının üstünde bacak kaldırıyprsun değil mi ay hayatta yapmam çok yoruyor
Ben çok zorlandım onu yaparkenOlsun önemli değil akşam yazarım net sayıyı şu karın kasını da yapayı 1 mil de leslie yaparsam süper.
Plank 5 dakikalık plank planı indirdim süper plank çok etkili