- 15 Ekim 2016
- 22.624
- 129.866
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Ailecek izliyoruz ve trabzonu tutuyoruz çünkü fenerin işine gelirmiş yenen takım trabzon olursa filan gibi hesaplarilk yarı bir bir bitti maçı sordun di mi squatlaşa squatlaşa tanışıcaz
HosgeldinSlm
Hemen konuyu okuyayım
Ben de takım tutmam bana bi heycanı yoksahsen ben kendim de trabzonluyum ama takim tutmuyorum
Mac 6 da baslamadi mi ya hala bitmedi mi
He ya canim cikti bugunBen de takım tutmam bana bi heycanı yokvallahi az evvel yarı bitti belki daha geç başlamıştır aman onlarınki de spor mu bizim gibi squat yapsınlar da görelim
Programımız gün gün artıyo mu kız korktumHe ya canim cikti bugunAllahtan yarin dinlenme gunu
İlk sayfada var görmedin miiiProgramımız gün gün artıyo mu kız korktum
Evet açlıktan şekerim düştü oysaki ben porsiyonumu azcık daha çok tutmuştum. Ama oğlum sürekli emiyor yediklerim gidiyor şekerim hep fırlıyordu bu defa acayip düştü.Tam olarak neydi ki? Yani acliktan mi oldu sence ?
Aa doğru canım unutmuşumİlk sayfada var görmedin miii
Sen bugun squatta 60 değil misin55 squat hareketi
30 mekik hareketi yaptım
Iııhh olmazBen bugün bütün gün ayaktaydim ordan oraya yürüdüm ordan oraya koştum çeşitli hareketler yaptımsayılır mi bu da:))
Hoşgeldin griiiiinnnnGeldim
Kız o koreHoşbuldum madonnam
Anladım canımEvet açlıktan şekerim düştü oysaki ben porsiyonumu azcık daha çok tutmuştum. Ama oğlum sürekli emiyor yediklerim gidiyor şekerim hep fırlıyordu bu defa acayip düştü.
Hareketler günlük standart:)) hayvan peşinde onları yakalamak için koşma:)) kaçmasinlar diye kesintisiz yürüyüş önlerinde 4 saat kadar:)) can sıkıntısıyla yapılan esneme ısınma hareketleri :)Iııhh olmaz
Ne hareketi yaptın ne kadar yaptın söylesen
Hoşbuldum.Hosgeldin