- 28 Mayıs 2009
- 4.128
- 10.737
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Hamladıgim kesinGunaydin canim hamlamissin senbenim de hafif belimde hassaslik var
Günaydın yavriiiimu, erken söyleseydin lissteye eklerdikGunaydin hatunlar
Nasiliz bakalim
Ben dun yaptigimin ustune aksam 10 daha ekledim:)
Bu sabahta 20 yaptim,oglene bir 20 daha yaparimaksamada allah kerim
Ya ben ya beeenn mini mini minnacığım
Gunaydin sporcularr
Hamladıgim kesin
Bugun 55e çıkaracagım o yüzden tırsıyorum. Yarına daha fazla ağrı duyarım diye endişe ediyorum.Disipline Girmis BirKadin dan haber yok kesin o da hamladı
Beline dikkat et fazla yüklenme. iyilesme süreci cok uzun oluyor
Aaa pardon yaa ben bilmiyordumGünaydın yavriiiimu, erken söyleseydin lissteye eklerdiknaaassın
Benimde bacaklarım ağrıyorBaktim simdi tamam aksamlariymis
Ya allah bismillah basliyayim yavastan ben
Cocuklarla parka gidecez bugun ordada dogayla basbasa yuruyus,squat allah ne verdiyse yapmaya calisicim
Onu diyorum işte benden 1 cm uzunsun , en cücük yine benimYa ben ya beeenn mini mini minnacığım
MuhtemelenBugunkü planım öyle yoksa yarına yerimden kalkamayacak duruma gelirim heralde
Ben de yapmadım kuzum , akşama daha güzel oluyor yorulup güzel güzEl uyuyorsun :)Ben saha hiçbişi yapmadım alışverişe cıkıcam biraz hareket ederim belki :)
Vallahi temiz bir uyku çekiyorum ben de sporu akşam yapıncaBen de yapmadım kuzum , akşama daha güzel oluyor yorulup güzel güzEl uyuyorsun :)
Birnde duj oh misVallahi temiz bir uyku çekiyorum ben de sporu akşam yapınca
Aksam uyguluyorum canim cok sagolsabine canım göbek için söylediğim videoyu atıyorum , ben 2. 3. Hareketi bir deneyeyim dedim hakikaten güzel
Ben de 2. Egzersizi yapacağım
Canim aynen 30 yapabilirim zaten ancak dokuluyorum yoksaHamladıgim kesin
Bugun 55e çıkaracagım o yüzden tırsıyorum. Yarına daha fazla ağrı duyarım diye endişe ediyorum.Disipline Girmis BirKadin dan haber yok kesin o da hamladı
Beline dikkat et fazla yüklenme. iyilesme süreci cok uzun oluyor