- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Evet zor bende aralıklarla durdurup öyle yapıyorumBen çok zorlandım onu yaparken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zor bende aralıklarla durdurup öyle yapıyorumBen çok zorlandım onu yaparken
Bitirdm sonunda, yemin ediyorum şu squat yaptığım tüm hareketlere bedelEvet zor bende aralıklarla durdurup öyle yapıyorum
Tamam canım , harikasın50 squat
Tam plak 2 dk
Dirsek üstünde plank 1 dk
Sağ ayak havada plank 30 sn
Sol ayak havada plank 30 sn
Sağ yan plank 30 sn
Sol yan plank 30 sn olmak üzere toplamda 5 dk plank.
10 dk zumba
Leslie ile 1 mil
Karın egzersizi
Ve 14400 adım
Disipline Girmis BirKadin ben bildireyim daha da yapmam son durum bu.
Diyet yapmayacağım şeker sorunum var ve bunu dün gece daha iyi anladım.Tamam canım , harikasın
Diyet için ne düşünüyorsun. Uygulayabileceğin farklı bir diyet var mı?
Anladım canım, neyse şimdilik oğluş daha önemli tabi. Sen de yavaş yavaş toparlarsın inşallahDiyet yapmayacağım şeker sorunum var ve bunu dün gece daha iyi anladım.
Ekmek zaten yemiyorum akşam yemeğimi 6 da yedim 8 de dereotlu yoğurt yerim daha da su hariç bişey yemem. Sütüm azaldı oğlum başka bişey yemiyor zaten.
Ölüyordum resmenAnladım canım, neyse şimdilik oğluş daha önemli tabi. Sen de yavaş yavaş toparlarsın inşallah
Tam olarak neydi ki? Yani acliktan mi oldu sence ?Ölüyordum resmen
kız yürüyemiyorumNedenmiş
Trabzon-beşiktaş maçını izliyoruzfabric pink ne yapiyorsun
Yurursun yurusun , bari squati aksatmakız yürüyemiyorum
Izliyoruz derken sahi hic tanismadik senle bu arada varsa yoksa squatTrabzon-beşiktaş maçını izliyoruz
Kesinlikle spor adına hiçbi şey yapmadım spor adına yaptığım tek şey futbol izlemek şuan sen neler yaptın
Slm
Ailecek izliyoruz ve trabzonu tutuyoruz çünkü fenerin işine gelirmiş yenen takım trabzon olursa filan gibi hesaplar ilk yarı bir bir bitti maçı sordun di mi squatlaşa squatlaşa tanışıcazIzliyoruz derken sahi hic tanismadik senle bu arada varsa yoksa squat
He bu arada skor verir misin