- 15 Ekim 2016
- 22.624
- 129.866
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Simdilik buralardayim ama sizabilirim bi ziftlensem mi acebaaYavruslar uyudunuz mu yav buralarda mısınızgitmeyin iki lafın belini kiralim yahu: ) baska anlatacak yokmu spor ve diyet serüvenini anlatacak olan?
Evet diyorum ya kafam karıştı izlerkenFarkli videolar da var.
Benim denedigim bu degildi. Sadece size gösterme amaclı bu videoyu attım. Bacak ve kol hareketleri süper boks yapıyormuş gibi.
Zaten spor ve boksu karıştırmış.
HayırSimdilik buralardayim ama sizabilirim bi ziftlensem mi acebaa
Sbaahlari tikanmiyorum ki yav Allaha sukur sabahlari uyandigimda bir sikintim olmuyorHayıryeter bütün gün ziftledigin yatmadan once bunaltma kendini bari.gece cildin kendini yenilesin nefes alsın. Tikanma sabah sabah
Allah allah ben hep tikanirdim.herkeste farklı oluyor galiba.icmeeeeeeeeeSbaahlari tikanmiyorum ki yav Allaha sukur sabahlari uyandigimda bir sikintim olmuyor
Ucundan kırdımAllah allah ben hep tikanirdim.herkeste farklı oluyor galiba.icmeeeeeeeee
Oh ne güzel simdiden azaltmissin,Oruç ta geliyor,insallah o zamana birakirsin sen.o zamaaaannn bizimlesınnUcundan kırdım
Yalnız bu spor olayı iyi oldu. Yürüyüşe çıkmadan 1 saat önce kesiyorum,1 saat yürüyüş , 1 saatte gelince içmiyorum sayılır. Sporda da aynı şekilde 2 saat kadar içmemiş sayılırım.benim için neredeyse 4 sigara demek bu
Ben ve ramazanda sigarayı bırakmak.peh peh pehOh ne güzel simdiden azaltmissin,Oruç ta geliyor,insallah o zamana birakirsin sen.o zamaaaannn bizimlesınn
Bırakır benim fistikim. Sen kararlı kendinden emin iradeli bi kizsin.birakirsin.sana guveniyorum tatliskomBen ve ramazanda sigarayı bırakmak.peh peh peh
Ben kendime hiç güvenemiyorum nedenseBırakır benim fistikim. Sen kararlı kendinden emin iradeli bi kizsin.birakirsin.sana guveniyorum tatliskom
Sen bi bırakmayı dene,vücudundan o pisliğin çıktığını görünce bidaha icmeyecegine eminim benBen kendime hiç güvenemiyorum nedense
Hayırlısı ne diyeyimSen bi bırakmayı dene,vücudundan o pisliğin çıktığını görünce bidaha icmeyecegine eminim ben
Fazla squattandirHayırlısı ne diyeyim
Bacaklarım ağrıyor ya
Dün çok iyiydi 50 ileFazla squattandirsaka bir yana yeni basladiysan olur ağrı kuzum.geçer sonra yapa yapa.bu tür sporlar beni de cok yorar ağrı yapar.
Tarçını içiyordum bu yaptığım diyette o da yok o yüzden bıraktımÜzülme hemen stres yapma ki daha fazla etkilenmesin.humana içiyomusun. Eğer şuan yoksa yarın aldır hemen günlük 2şer bardak içmeye başla.
Bide 1tarçın kabuğu , 1çay kaşığı zencefil ve 1çay kaşığı zerdeçalı 1litre suyla demleyip her gün bitirmeye çalış. Ben dün başladım iştah azaltıp yağ yakımını kolaylaştırıyomuş. Bide süt arttırıcı bi çay tarifi vardı bu saydıklarıma ilave bi kaç şey daha vardı onda yani kısmen süt arttırabilirde diyebiliriz.
Ya benim şeker var mahvediyo beniCanim baska uygulayabilecegin baska bir diyet yok mu?
Benim 3 buçuğu bulduğu bile oluyorHepsi iyi hoş ta 3 lt su da biraz fazla değil mi
Ya ben ya beeenn mini mini minnacığımBU TOPİĞİN EN CÜCÜĞÜ NEDEN BENİM YAAAAA
Pardon canım görmemişiz seni diyeceksiniz diye çok korkuyorum
Gunaydin canim hamlamissin senGünaydın kızlar.
Bacaklarımda felaket bir ağrı var.
özellikle baldırlarım, bırak hareket ettirmeyi dokununca bile ağrıyor